Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet rajtam segíteni?

Lehet rajtam segíteni?

Figyelt kérdés
Betegesen féltékeny vagyok.Ha elmennék egy pszihológushoz,lehetne tőle kérni,hogy a férjemet poligráf vizsgálat alá kerűljön?Persze én is megtenném.
2011. okt. 25. 10:54
1 2 3 4 5
 21/41 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Szóval ez lett a rögeszméd. Nagyon szomorú. :(
2011. okt. 25. 11:55
 22/41 A kérdező kommentje:
Te mit csinálnál a helyembe?Azt mondanád,hogy "Hát lehet hogy megtette,lehet hogy nem!" Ennyi és kész?Téged nem is foglalkoztatna?
2011. okt. 25. 12:01
 23/41 anonim ***** válasza:
Akkor miért írtad ki a kérdést? Ha tudod, hogy sem pszichológus nem tud rajtad segíteni, sem magad nem vagy hajlandó segíteni magadon, plusz már elkönyvelted, hogy a férjed megcsalt, nem hiszel neki. Milyen választ vártál? Ez tényleg szomorú.
2011. okt. 25. 12:02
 24/41 anonim ***** válasza:
Tudok egy megoldást! Válj el.
2011. okt. 25. 12:03
 25/41 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Miért, mi mást tehetnék azon túl, hogy rákérdezek, ő pedig nemet mondott? Van elég gond az életben, minek még plusz problémákat gyártani??
2011. okt. 25. 12:05
 26/41 A kérdező kommentje:
Csak azt szerettem volna kérdezni van-e poligráf vizsgálat,ha kérek.Amúgy nem akarok elvállni,mert lehet igazat mond.:(
2011. okt. 25. 12:06
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez esetben nem vagy alkalmas párkapcsolatra.

Nem bántásból írom, tényleg így gondolom.

A kapcsolatok nagy %-a olyan, hogy a nappalt nem együtt töltik a felek. Szinte bárki bármikor megcsalhatja a másikat. Ez csak erkölcsi kérdés, illetve egyeseknél csak lehetőség kérdése. Ezt egyszerűen el kell fogadni. Nem attól nem fog megcsalni, hogy irányításod alá veszed az életét. Sőt ez általában inkább fordítva szokott elsülni.

Ha nem tudsz bizalmat fecskendezni valahogy magadba iránta, akkor mindkettőtöket ki fogod ezzel készíteni.

Kicsit továbbgondolva, azt gondolom, te minden olyan dologtól félsz, ahol átvághatnak. Amit nem látsz teljesen át, attól rettegsz. S gondolom hülyének érzed magad, ha pl. mókáznak veled, vagy ha valamit nem értesz. Így nem lehet élni. Ez már a paranoia kategóriája, s nem biztos, hogy nem fog rosszabbodni. El kellene kezdeni dolgoznod azon, hogy leépítsd. Egy pszichiáter segítene.

Valahol ott kezdődik a dolog, hogy egyszerűen csak el kellene fogadnod, hogy néha alulmarad az ember. Ahogy a mondás is szól: "Veszíteni tudni kell!"

Szóval komoly önértékelési probléma, egy jókora megfelelési kényszerrel. Ha szembe nézel a görbe tükröddel mást látsz, mint ami vagy. S másnak látod a férjedet is.

De lehet, hogy én fújtam most fel a dolgot.

2011. okt. 25. 12:06
 28/41 anonim ***** válasza:
12.06-nak: szerintem nem fújtad fel a dolgot, nagyon is jól látod!
2011. okt. 25. 12:08
 29/41 A kérdező kommentje:
Igazatok van,és neharagudjatok!
 30/41 Dilettáns döggomba ***** válasza:
Ha nem egyezik bele, nincs. Vesd fel neki az ötletet, aztán ne csodálkozz, ha újra összepakol.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!