Lehet rajtam segíteni?
Ez esetben nem vagy alkalmas párkapcsolatra.
Nem bántásból írom, tényleg így gondolom.
A kapcsolatok nagy %-a olyan, hogy a nappalt nem együtt töltik a felek. Szinte bárki bármikor megcsalhatja a másikat. Ez csak erkölcsi kérdés, illetve egyeseknél csak lehetőség kérdése. Ezt egyszerűen el kell fogadni. Nem attól nem fog megcsalni, hogy irányításod alá veszed az életét. Sőt ez általában inkább fordítva szokott elsülni.
Ha nem tudsz bizalmat fecskendezni valahogy magadba iránta, akkor mindkettőtöket ki fogod ezzel készíteni.
Kicsit továbbgondolva, azt gondolom, te minden olyan dologtól félsz, ahol átvághatnak. Amit nem látsz teljesen át, attól rettegsz. S gondolom hülyének érzed magad, ha pl. mókáznak veled, vagy ha valamit nem értesz. Így nem lehet élni. Ez már a paranoia kategóriája, s nem biztos, hogy nem fog rosszabbodni. El kellene kezdeni dolgoznod azon, hogy leépítsd. Egy pszichiáter segítene.
Valahol ott kezdődik a dolog, hogy egyszerűen csak el kellene fogadnod, hogy néha alulmarad az ember. Ahogy a mondás is szól: "Veszíteni tudni kell!"
Szóval komoly önértékelési probléma, egy jókora megfelelési kényszerrel. Ha szembe nézel a görbe tükröddel mást látsz, mint ami vagy. S másnak látod a férjedet is.
De lehet, hogy én fújtam most fel a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!