Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem túl magam azon,...

Hogy tegyem túl magam azon, hogy ő már volt házas?

Figyelt kérdés

Kapcsolatunk elején nem gondoltam volna, hogy ez zavarni fog, de sajnos nagyon zavar. Együtt élünk van közös gyerek is, de sajnos egyre többször jut eszembe, hogy ő már feleségül vett egyszer valakit.

Leginkább az zavar és bánt, hogy őt jobban szerethette ha feleségül is vette.

Tudom, most velem van és ne foglalkozzak a múlttal, de egyszerűen nem megy

2011. okt. 25. 08:41
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

a szüleim nagyon örülnek a babának és a páromat is nagyon szeretik, nem lázadtak a kapcsolat ellen

volt mikor mondták, hogy szerettek volna férjhez adni

2011. okt. 28. 11:12
 42/42 anonim ***** válasza:

Szerintem rosszul fogalmazod meg a problémádat. Szerintem nem azzal van a bajod hogy nem akar elvenni, és nem is azzal hogy mennyire szerette jobban vagy kevésbé az ex nejét, hanem önmagában azzal van bajod, hogy úgy érzed téged nem szeret igazán. Ez lehet hogy így van, de ehhez a házasságnak semmi köze.

Az ilyen problémákra egyszerű a megoldás. Egyenesen meg kell tőle kérdezni hogy mi a helyzet. Leülteted és elmondod, hogy az életetek és a viselkedése alapján te úgy érzed nem szeret igazán téged, és csak azért van veled mert így kényelmes neki és macerás lenne a változtatás. De neked ez így elég kevés. Mondja meg mit akar. Te olyan pasival akarsz együtt élni akiben érzed hogy oda van érted és nem csak kényelemből és a gyerek miatt van itt. Ha netán így van tényleg, ez is egy megoldás, de akkor te is tudomásul veszed ezt, és akkor keresel mást.

Eddigi tapasztalataim alapján (saját és barátnők részéről) teljesen biztos vagyok abban, hogy

1. amelyik férfi tényleg oda van a nőért, az el akarja venni.

2. elmúlt 35 ezért óvatosabb, de ha szereti a nőt, és az elmondja világosan hogy neki ez örömet szerezne és neki fontos, akkor is elveszi. Pusztán azért mert NŐT EZ TESZI BOLDOGGÁ!!!! mert boldoggá akarja tenni a nőt.

Aki kifogásokat keres, az vagy nagyon önző, vagy nem kell neki a másik mindenáron. Ennyi.

Szóval kérdező, ha megejted ezt a beszélgetést, és azzal jön hogy minek a papír, de kétségeket érzel hogy tényleg szeret-e, mert olyan arcot vág, olyan az egész benyomásod, akkor te vont le a következtetést, hogy akarsz-e így vele élni. Gondolom még nincs 40 a pasi. Ha csak azért van veled mert a gyerek meg kényelmes, akkor tudnod kell, hogy előbb utóbb lesz neki valaki más. Aztán akkor megint a macera, hogy vajon elhagy-e vagy a gyerek miatt veled marad.

De ha csak simán bizonytalan vagy, és ez a bizonytalanság megmarad, akkor sem árt egy kis különélés. menjen haza az anyjához, aztán ha tényleg kellesz neki akkor mutassa is ki. Ha meg nem mutat semmi változást, akkor hagyd a fenébe.

33/N

2011. okt. 28. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!