Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem túl magam azon,...

Hogy tegyem túl magam azon, hogy ő már volt házas?

Figyelt kérdés

Kapcsolatunk elején nem gondoltam volna, hogy ez zavarni fog, de sajnos nagyon zavar. Együtt élünk van közös gyerek is, de sajnos egyre többször jut eszembe, hogy ő már feleségül vett egyszer valakit.

Leginkább az zavar és bánt, hogy őt jobban szerethette ha feleségül is vette.

Tudom, most velem van és ne foglalkozzak a múlttal, de egyszerűen nem megy

2011. okt. 25. 08:41
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Az en paromnak is volt elotte felesege es eskuvoje is,.16 evig eltek eggyutt.,majd szet mentek,.mert mondvan a no nem akart gyereket,.kesobb jottem en az eletebe ,.es minden nap hallom tole hogy en vagyok az elete ertelme es a kislanyunk,.jovore lesz az eskuvonk ami templomi lesz ,amig az elozo csak egy kis ossze jovetel,.volt ezzel csak azt akarom mondani hogy szerintem nincs miert igazan agodj ,.biztos hogy teged jobban szeret ,.es bar engem is bantott a dolog az elejen de meg is tudom hogy nalam szebbet jobb dolgot nem adott neki senki,.tudom nem konnyu ezzel eggyutt elni ,.de a multon sajnos nem valtozhathatunk,.tovabbi szep napot ..
2011. okt. 27. 12:28
 32/42 anonim ***** válasza:
Én megértem, hogy zavar, ha téged nem vesz el. Meg kellene vele beszélnek, nyugodtan, értelmesen elmagyaráznod neki, hogy rosszul esik, amiért téged nem vesz el, te megérted, hogy esetleg csalódott az első házasságában, de neked fontos a házasság, és amúgy is tudhatja már hogy szereted, gyerek is van stb. De az biztos, hogy nem feltétlenül szerette jobban az első feleséget, mint téged, csak mert elvette. Engem magában az a tény, hogy a párom esetleg már volt házas, egyáltalán nem zavarna.
2011. okt. 27. 12:42
 33/42 anonim ***** válasza:
A másik meg, hogy talán sajnálja a pénzt is a nagy felhajtásra, ami tényleg értelmetlen is. De 2 tanú előtt is lehet házasodni, nem az a lényeg, hogy több millát eltapsoljatok, meg hitelt vegyetek fel azért, hogy lehessen egy kis rongyot rázni.
2011. okt. 27. 12:44
 34/42 A kérdező kommentje:

hitelre semmiképpen nem házasodnék

meg nem hiszem, hogy több millióba kerül egy lagzi

2011. okt. 27. 13:03
 35/42 anonim ***** válasza:
Nekem is rossz lenne a helyedben. Nem akart újrakezdeni? Újra feleség, gyerekek, család, vagy csak neki is legyen valakije. Nekem is úgy tűnik, nem akarja már elkötelezni magát. Amíg jó, veletek van, de ha uncsi, akkor csak szakít a barátnőjével... Mi indoka van? Miért ellenzi? Főleg, ha már egyszer megtette. Nem esne jól ez az óvatosság, főleg gyerekkel nem.
2011. okt. 27. 13:43
 36/42 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen azt jelenti, hogy jobban szerette, hanem hogy naivabb volt.

Ez igen nagy lépés ám , főleg férfiak részéről, és ő már egyszer megégette magát, lehet nehéz válás volt anyagilag stb., és nem kívánja mégegyszer ezt átélni, ha netán vége lenne nektek. De ez nem azt jelenti, hogy nem szeret vagy nem szeret jobban. Nem veled van itt a gondja neki, hanem a házassággal. Próbáld a kettőt elkülöníteni. Vagy ha nem megy, akkor döntsd el mit szeretnél, mert őt nem kell ezzel piszkálni, annál rosszabb lehet, és megromolhat a kapcsolatotok. Ne ezen múljon már. Magaddal kell beszélgess, hogy márpedig visszamégy abba az állapotodba amikor még nem zavart. Ne butáskodj már ! Magátol nem megy, neked kell dolgozz magadon. Többet ér neki hogy együtt vagytok és boldogok, mintha félne, hogy házasság lesz és úgy végződik mint az első. Ne taszítsd el magadtól, elvégre ő aki már átesett valami félőn. Hagyd magatokat boldognak lenni.

2011. okt. 27. 16:04
 37/42 anonim ***** válasza:
90%

Én teljesen ugyanolyan helyzetben vagyok, mint te kedves kérdező!

Párommal már közös gyerekünk is van, de az exével 10 évet volt együtt, ebből 2 év házasság. Ugyan megkérte a kezemet, de a házasság még nem került szóba közöttünk. Még a "csak két tanus" verzió se. Holott tudom, hogy az exével a lagzira nagyon sok pénzt költöttek, nagy buli volt. Nekem ez rosszul esik, hogy én ennyit nem érdemlek, és sajnos az én fejemben is az motoszkál, hogy akkor őt jobban szerette. És ebben egyébként biztos is vagyok, de most már mit tudnék tenni? Igaza van annak, aki azt írta, hogy előbb kellett volna az esküvő és csak utána a gyerek de megmondom őszintén, a rózsaszín felhőktől én az elején még nem tartottam ezt gondnak, elfogadtam így, hogy azt mondta a házasság hülyeség, örültem hogy babát akar tőlem. Szerencsére nagyon jó apa és nagyon szeretjük egymást, figyelmes stb. És nem barátnőként mutat be, hanem idegeneknek a feleségeként, ismerősöknek élettársként vagy párjaként.

De biztos, hogy amíg élek engem ez addig zavarni fog. Pedig soha nem voltam oda az esküvősdiért...

2011. okt. 27. 17:24
 38/42 anonim ***** válasza:
Azt írod, hogy neked fontos lenne a házasság, nemcsak egy papír, a szüleid így neveltek. Akkor miért mentél bele egy házasság nélküli kapcsolatba, ráadásul egy gyerek szülésbe is? Ehhez mit szóltak a szüleid?
2011. okt. 27. 19:54
 39/42 anonim ***** válasza:
Jaaj! pont úgy tedd túl magad rajta mint a többi volt barátnőn. gondolom őket si szerette, azért mert nem volt papíron rögzítve...
2011. okt. 27. 22:44
 40/42 anonim ***** válasza:
0%

Nyüszítsél csak sokat neki, hátha besokall és ott hagy a francba...

Amúgy csak az a pasi házasodik újból,

akinek rossz a memóriája!!!

2011. okt. 28. 01:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!