Hogy tegyem túl magam azon, hogy ő már volt házas?
Kapcsolatunk elején nem gondoltam volna, hogy ez zavarni fog, de sajnos nagyon zavar. Együtt élünk van közös gyerek is, de sajnos egyre többször jut eszembe, hogy ő már feleségül vett egyszer valakit.
Leginkább az zavar és bánt, hogy őt jobban szerethette ha feleségül is vette.
Tudom, most velem van és ne foglalkozzak a múlttal, de egyszerűen nem megy
hitelre semmiképpen nem házasodnék
meg nem hiszem, hogy több millióba kerül egy lagzi
Nem feltétlen azt jelenti, hogy jobban szerette, hanem hogy naivabb volt.
Ez igen nagy lépés ám , főleg férfiak részéről, és ő már egyszer megégette magát, lehet nehéz válás volt anyagilag stb., és nem kívánja mégegyszer ezt átélni, ha netán vége lenne nektek. De ez nem azt jelenti, hogy nem szeret vagy nem szeret jobban. Nem veled van itt a gondja neki, hanem a házassággal. Próbáld a kettőt elkülöníteni. Vagy ha nem megy, akkor döntsd el mit szeretnél, mert őt nem kell ezzel piszkálni, annál rosszabb lehet, és megromolhat a kapcsolatotok. Ne ezen múljon már. Magaddal kell beszélgess, hogy márpedig visszamégy abba az állapotodba amikor még nem zavart. Ne butáskodj már ! Magátol nem megy, neked kell dolgozz magadon. Többet ér neki hogy együtt vagytok és boldogok, mintha félne, hogy házasság lesz és úgy végződik mint az első. Ne taszítsd el magadtól, elvégre ő aki már átesett valami félőn. Hagyd magatokat boldognak lenni.
Én teljesen ugyanolyan helyzetben vagyok, mint te kedves kérdező!
Párommal már közös gyerekünk is van, de az exével 10 évet volt együtt, ebből 2 év házasság. Ugyan megkérte a kezemet, de a házasság még nem került szóba közöttünk. Még a "csak két tanus" verzió se. Holott tudom, hogy az exével a lagzira nagyon sok pénzt költöttek, nagy buli volt. Nekem ez rosszul esik, hogy én ennyit nem érdemlek, és sajnos az én fejemben is az motoszkál, hogy akkor őt jobban szerette. És ebben egyébként biztos is vagyok, de most már mit tudnék tenni? Igaza van annak, aki azt írta, hogy előbb kellett volna az esküvő és csak utána a gyerek de megmondom őszintén, a rózsaszín felhőktől én az elején még nem tartottam ezt gondnak, elfogadtam így, hogy azt mondta a házasság hülyeség, örültem hogy babát akar tőlem. Szerencsére nagyon jó apa és nagyon szeretjük egymást, figyelmes stb. És nem barátnőként mutat be, hanem idegeneknek a feleségeként, ismerősöknek élettársként vagy párjaként.
De biztos, hogy amíg élek engem ez addig zavarni fog. Pedig soha nem voltam oda az esküvősdiért...
Nyüszítsél csak sokat neki, hátha besokall és ott hagy a francba...
Amúgy csak az a pasi házasodik újból,
akinek rossz a memóriája!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!