Hogyan tegyem túl magam rajta, vagy hogyan kérdezzek rá, hogy ne legyen belőle vita?
Sziasztok!
A párom 32, én 28 éves vagyok. A problémám 3 héttel ezelőtt kezdődött. Születésnapomra kaptam a páromtól egy androidos mobilt. Ez az első ilyen készülék nálunk, fogalmam sem volt arról, hogyan működik. A párom próbálgatott ki rajta különböző funkciókat, pl: wifin keresztül fellépett az fb-re. Néhány nap múlva megrendeltem az internet-szolgáltatást és (szülinapom révén)szerettem volna megnézni a köszöntéseket. Viszont a barátaim helyett vadidegen nők üzeneteivel találtam szemben magam. A telefon automatikusan az utoljára beírt loginnal lépet fel. Bár már szégyenlem magam, de elolvastam az üzeneteket. 3 lány írogat neki, ebből az egyik különösen felkeltette az érdeklődésem.
Az egyik levélben kérdezi a párom, hogy haragszik-e még rá és szombaton megy a párom városába, találkozzanak, ha engem le tud rázni.. A párom válaszait nem találtam meg.
A páromnak nem mondtam el, nem tudom, hogy mondjam el, hogy elolvastam a leveleket. Azóta egyre nagyobb bennem a feszültség a ki nem mondott kérdések miatt. Távolodom a páromtól és ezt már ő is érzi.
Tehát, hogyan kérdezzek rá erre a lányra, hogy ne tudja meg, hogy elolvastam a levelezését? Ez miatt nem akarok vitát. És ha hazudik vele kapcsolatban, akkor hogyan tovább?
Köszönöm, hogy elolvastad!
Mi az,hogy nem akarsz vitát? akkor mit akarsz?
Hogy elfelejtsd az egészet?
Rakd elé a telefont és kérdezd meg,hogy ez micsoda.
Minek nyúlkál hozzá a te cuccodhoz, miért úgy lép be, hogy bennfelejti magát?
Ő hibája, kérd meg, hogy erre figyeljen oda, mert nem bánod, hogy használja, azért van, de te nem akarod az ő dolgait olvasni, ami nem rád tartozik.
Sztem mondd az igazat. Véletlenül léptél be, láttad ezt az ismeretlen csajt, furdalt a kíváncsiság. S hogy is van ez, h. téged le kell rázni, h. találkozhassanak?
Fontos az őszinteség.
Ez tiszta sor. Miért kérdezel itt ezek után?
Nem sunyiskodtál, de ha azt tetted volna akkor is ő a szemét.Elmondod mi van, és választ sem kell megvárnod.
Vagy egy ilyenhez hozzá akarsz valaha is menni?
Zavard el a fenébe és kezdj új életet. Okulva az eddigiekből. Ne fejts el az idő rohan. Előbb utóbb úgyis szétmenés lenne a vége, csak jobb most mint ha van már gyereketek is.
Hú, én nem tudom, hogy hogy bírod ép ésszel! Én is megnéztem az exem üzeneteit egyszer a telefonján...hát volt ott minden! Kiderült, hogy bizony van mellettem kapcsolata. Én bizony rögtön rohantam hozzá a szobába, hogy ezt azonnal magyarázza meg! Persze nem tudta megmagyarázni...vége is lett a dolognak. Iszonyú nagy jelenetet rendeztem. Olyan brazil szappanoperásat! :D
Szóval csodállak :)
Szerintem egyszerűen kérdezz rá! Nincs mit szégyellned. Vagy ha nem akarsz annyira egyenes lenni, akkor próbáld meg felidézni a lány mondatait. Direkt úgy beszélni, ahogy ez a lány ír neki, használni a szavait. Ebből úgy is meglátod, hogy mit reagál rá.
én kinyomtatnám ezeket a leveleket,és szépen,leírva odanyomnám az orra alá,hogy vagy megmagyarázza,vagy már szórod is ki a ruháit az ablakon:-)
Ha megcsal,vagy tervezi,nem szabad hagyni.Tenni kell valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!