Hogyan tegyem túl magam rajta, vagy hogyan kérdezzek rá, hogy ne legyen belőle vita?
Sziasztok!
A párom 32, én 28 éves vagyok. A problémám 3 héttel ezelőtt kezdődött. Születésnapomra kaptam a páromtól egy androidos mobilt. Ez az első ilyen készülék nálunk, fogalmam sem volt arról, hogyan működik. A párom próbálgatott ki rajta különböző funkciókat, pl: wifin keresztül fellépett az fb-re. Néhány nap múlva megrendeltem az internet-szolgáltatást és (szülinapom révén)szerettem volna megnézni a köszöntéseket. Viszont a barátaim helyett vadidegen nők üzeneteivel találtam szemben magam. A telefon automatikusan az utoljára beírt loginnal lépet fel. Bár már szégyenlem magam, de elolvastam az üzeneteket. 3 lány írogat neki, ebből az egyik különösen felkeltette az érdeklődésem.
Az egyik levélben kérdezi a párom, hogy haragszik-e még rá és szombaton megy a párom városába, találkozzanak, ha engem le tud rázni.. A párom válaszait nem találtam meg.
A páromnak nem mondtam el, nem tudom, hogy mondjam el, hogy elolvastam a leveleket. Azóta egyre nagyobb bennem a feszültség a ki nem mondott kérdések miatt. Távolodom a páromtól és ezt már ő is érzi.
Tehát, hogyan kérdezzek rá erre a lányra, hogy ne tudja meg, hogy elolvastam a levelezését? Ez miatt nem akarok vitát. És ha hazudik vele kapcsolatban, akkor hogyan tovább?
Köszönöm, hogy elolvastad!
Nagyon fiatal és naiv lehetsz, már ne is haragudj.
Ahogy itt előttem valaki írta, azonnal elé állni és számon kérni.
Sajnos ahogy látom te beveszed majd a magyarázatot, amit előad.
Látom, egyeseknek nagyon egyértelmű a szituáció. Nem lehet, hogy azért, mert félreértettétek?
"Az egyik levélben kérdezi a párom, hogy haragszik-e még rá és szombaton megy a párom városába, találkozzanak, ha engem le tud rázni.. A párom válaszait nem találtam meg."
Ennek így nem sok értelme van, szerintem elírta a kérdező, és ezt nem a párja, hanem a LÁNY írta. Úgy lenne értelmes a mondat :) Kedves kérdező, kérlek tisztázd ezt a mondatot, mert fontos lenne mindent pontosan érteni!
"3 lány írogat neki,"
Na, ne. Mi a fenének írogatmak az én páromnak általam nem ismert nők?
Utolsó ne bíztasd szegényt arra, hogy az életét qrja el.
Mit lehet itt félre érteni?
És, hogy bírtad ki 3 HÉTIG!!!!!!?
És miért bírtad ki? Félsz, hogy nem lesz e helyett a szarzsák helyett jobb ember az életedben?
Legyen már önbizalmad.
15:42
Valóban félre értető. A lány írta ezeket neki. A párom válaszait nem találtam meg.
16:29
Le kellett, hogy csillapodjak, ha neki estem volna, abból csak veszekedés van. Nem megbeszélés. Ennek nem vagyok a híve. Próbáltam letisztázni a dolgokat.
Új lehetőség nincs arra, hogy megnézzem a leveleit, nincs hozzáférésem, a telefon már kéri a jelszót.
Nos, szombaton mikor haza ér, rákérdezek a dolgokra. Ha tagad megkérem, hogy lépjen be és megmutatom neki az üzeneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!