Hogy tegyem túl magam azon, hogy ő már volt házas?
Figyelt kérdés
Kapcsolatunk elején nem gondoltam volna, hogy ez zavarni fog, de sajnos nagyon zavar. Együtt élünk van közös gyerek is, de sajnos egyre többször jut eszembe, hogy ő már feleségül vett egyszer valakit.
Leginkább az zavar és bánt, hogy őt jobban szerethette ha feleségül is vette.
Tudom, most velem van és ne foglalkozzak a múlttal, de egyszerűen nem megy
Az biztosan nem igaz,hogy őt jobban szerette,mert feleségül vette.Mióta vagytok együtt? Lehet,hogy még nem szeretne újra házasodni,mert fél,hogy úgy végződik mint az előző házassága,vagy még teszegeti félre a pénzt,stb.stb.
Nem lenne veled,ha nem szeretne.
2011. okt. 25. 08:45
2/42 anonim válasza:
Ha eddig nem zavart, ne foglalkozz vele most se.
Ha jól veszem ki a szavaidból, igazán az zavar téged, hogy Ti nem házasodtatok össze. Nem gondolom,hogy ez azt jelentené, hogy nem szeret annyira mint az exét,vagy akár jobban, egyszerűen csak válás után nehéz úgy gondolni, hogy újra nősülni akar.
Beszélgess vele erről, és nem fog nyomasztani utána.
2011. okt. 25. 08:46
3/42 anonim válasza:
Ezzel tényleg kár foglalkozni.
Neked is volt biztos előtte is szerelmed, az már igazán mindegy, hogy feleségül mentél, vagy sem.
Általában nem az első szerelmünkhöz megyünk hozzá.
Az én férjem is volt már nős, de engem ez cseppet sem zavar inkább az, hogy van egy gyerekük...na ez iszonyat érzés...de ez más téma.
2011. okt. 25. 08:47
4/42 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy őt feleségül vette, de el is váltak, tehát nem az a legfontosabb egy kapcsolatban, hogy házasság legyen, hanem hogy együtt legyenek, boldogan.
2011. okt. 25. 08:48
5/42 anonim válasza:
Szerintem csak unatkozol. Élvezd az életet és ne ilyen butaságokkal foglalkozz. A múlt elmúlt, a jövőt nem ismerheted, szóval carpe diem:)
2011. okt. 25. 08:51
6/42 anonim válasza:
Jobban éreznéd magad, ha téged is elvenne? Féltékeny vagy az exre? Egy gyors esküvő két tanúval nem megterhelő, vagy olyat nem akarsz? Egyébként meg a közös gyereknél nincs erősebb kapocs.
2011. okt. 25. 08:51
7/42 A kérdező kommentje:
egyszerűen csak válás után nehéz úgy gondolni, hogy újra nősülni akar
ezt én is így gondolom, kapcsolatunk elején is tudtam h soha nem venne feleségül
úgy érzem csak arra kellettem, hogy szüljek neki gyereket, mert mióta gyerek van azóta nem foglalkozik velem
2011. okt. 25. 08:54
8/42 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok.11 éve vagyunk együtt szültem neki 3 gyönyörű gyereket de még csak meg sem említi hogy feleségül venne.Rosszul esik nagyon mert azt a nőt ahogy megismerte állítólag 2 hónap múlva olyan eljegyzést csapott hogy felért egy esküvővel rá egy hónapra el is vette:(Ezek szerint azt jobban szerette:(Mondtam is ezt neki de nem reagál rá semmit csak azt ha nem szeretne nem lenne velem:(
2011. okt. 25. 09:00
9/42 anonim válasza:
beszéltél róla erről? Lehet, kiábrándult a házasságból. Van ilyen
2011. okt. 25. 09:03
10/42 anonim válasza:
Nők, velünk ez a baj, hogy mindenben belelátunk mindent, és azt hisszük, megváltoztathatjuk a párunkat. Ha ő az elején azt mondja, hogy válás után többet nem házasodik újra, az esetek 90%-ában az úgyis marad. És nem azért, mert téged nem szeret annyira, vagy mert az a régebbi fontosabb volt neki. Egyszerűen nincs kedve megélnie újra azt a procedúrát. Ezt meg kell érteni. ha erre képtelen vagy, az neked fog szenvedést okozni, és feleslegesen rontasz el egy amúgy jó és működő kapcsolatot. Veled van? Mondja hogy szeret? Ki is mutatja? Megcsókol? Veled alszik éjjelente? Igen? Akkor ne aggódj felesleges hülyeségeken. Ha valami hibádzik a képletben, akkor az pedig nem a nem létező házasság miatt van, és beszélni kell róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!