Hogy tegyem túl magam azon, hogy ő már volt házas?
Kapcsolatunk elején nem gondoltam volna, hogy ez zavarni fog, de sajnos nagyon zavar. Együtt élünk van közös gyerek is, de sajnos egyre többször jut eszembe, hogy ő már feleségül vett egyszer valakit.
Leginkább az zavar és bánt, hogy őt jobban szerethette ha feleségül is vette.
Tudom, most velem van és ne foglalkozzak a múlttal, de egyszerűen nem megy
Én nem értem miért ilyen idióták a nők.
Semmi nem jó nekik, ha nincs semmi baj, addig kutatnak, amíg találnak egyet...
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:45
nem igazán nyugtattál meg
ez egy hülyeség. és ha sokáig traktálod vele, oda vezet majd, hogy kiszeret belőled.
Az én kedvesem is volt már házas....és? 4 évig tartott, az együtt járással együtt. Az én előző kapcsolatom 7 évig tartott, házasság nélkül, az akkor most kevesebb, mert nincs róla papír? Mindenkinek van múltja, de ha folyamatosan emlékeztetik rá az embert, az baromi idegesítő lehet. Nem akar megnősülni, na bumm. Ráadásul nem is hitegetett vele, nincs mit a szemére vetned. Ha te sem akarsz kifejezetten férjhez menni, csak ilyen hülye okok, miatt (-ha engem is szeretne, biztos el akarna venni, - a másikat elvette, vegyen el engem is), akkor hagyd békén, tedd rendbe a SAJÁT lelked és agyad, beszéld meg MAGADDAL, hogy mit vársz tőle és ha megvan, gyorsan zárd le ezt a marhaságot.
nem már nem fogom ezzel piszkálni,
de azért mindig bántani fog az, hogy soha nem leszünk igazi család
nekem az igazi család az férj feleség gyerekek
nem pedig
barát barátnő és gyerekek
" barát, barátnő, gyerekek" ez elég hülyén hangzik így. Én például a barátomat soha nem úgy mutatom be, hogy a barátom hanem, hogy a PÁROM. Két ember egy pár független attól, hogy van papír vagy sem. Én páromnak is van egy kislánya, most fognak majd válni tehát papíron még összetartoznak. mégis velem alkot már több, mint egy éve egy PÁRT. Szóval szerintem ne agyalj ennyit rajta, főleg hogy van közös gyereketek is. Ha annyira szerette volna az előzőt ott is lett volna. Jobb lenne, ha elvenne és ugyanúgy járnál mint az exe??
26/L
Szerintem is az lehet a gond, hogy úgy érzed, kevésbé szeret, mert téged nem vett még feleségül. Végül is értelek... hallottam már ilyet és együtt éreztem a nővel. ha úgy vesszük, nem korrekt, hogy mert azzal a nővel nem sikerült neki, veled már eleve ne próbálja meg, mert csalódott a házasságban... Ez úgy hangzik, mintha azért nem akarná, hogy könnyebben kiléphessen ebből, elkerülje azt a procedúrát, ami a válással jár. Hagyva egy kiskaput...
És gondolnia kéne rá, hogy neked nem volt módod fehér ruhában végigvonulni, pedig neked igenis fontos lenne... ez önzőség tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!