Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tegyem túl magam azon,...

Hogy tegyem túl magam azon, hogy ő már volt házas?

Figyelt kérdés

Kapcsolatunk elején nem gondoltam volna, hogy ez zavarni fog, de sajnos nagyon zavar. Együtt élünk van közös gyerek is, de sajnos egyre többször jut eszembe, hogy ő már feleségül vett egyszer valakit.

Leginkább az zavar és bánt, hogy őt jobban szerethette ha feleségül is vette.

Tudom, most velem van és ne foglalkozzak a múlttal, de egyszerűen nem megy

2011. okt. 25. 08:41
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Ha megmondta az elején,hogy nem fog elvenni,akkor miért maradtál vele,és miért szültél ebbe a kapcsolatba gyereket?

Ha akkor ezt elfogadtad,akkor most miért nem?

Nem biztos,hogy az elvált feleségét jobban szerette,mint téged.

2011. okt. 25. 09:10
 12/42 A kérdező kommentje:

nem ő nem mondta hogy nem házasodna újra ezt csak én gondolom

egy párszor már felhoztam az esküvői témát, de nem úgy hogy engem miért nem akar, hanem csak esküvői zenékről, táncról meg ilyen dolgokról beszélgettünk, de pár mondat után mindig fontos dolga akad és elmenekül

tökre egyértelmű hogy hallani sem akar róla

fáj az is hogy évek óta együtt vagyunk és a barátnőjeként emlegetnek, így is mutat be

2011. okt. 25. 09:16
 13/42 anonim ***** válasza:

Jajj sajnálak hogy ilyet érzel én nő vagyok 26 éves de túl egy váláson,gyerek is van a kapcsolatból.De sose gondoltam azt ,hogy a párom akivel együtt élek ilyenre gondolna.Nekem nagyon hosszú válásom volt 1.5 év.Én a válás alatt jöttem össze a párommal,így neki egy férjes asszony barátnője volt.De sose zavarta mert vele voltam.Mikor vele összejöttem már 1éve nem éltem a férjemmel.Ne gondolj ilyenekre hidd el egy gyermek nagyobb ajándék a párodtól mind hogy a felesége legyél.Mi se vagyunk összeházasodva,még csak gyűrűnk sincs!Igaz nekem is jól esne már a gyűrű,de sajnos anyaguilag nem engedhetjük meg.De nekünk is lett egy közös kisbabánk aki most lassan 4 hónapos.Ne gondolj a múltra,nah és ?a felesége volt egye b..sza.De te a gyermeke anyja vagy,ez nagyobb szó!Szerintem.Mondom én aki elvált vagyok ,akinek van egy gyermeke mástól(az apja 3 éve nem látta a fiam)akinek van egy kapcsolata.Mekkora a babátok?Miért gondolod hogy csak a gyereket akarta?beszéltél erről a pároddal?Én mindent megbeszélek a kedvesemmel,sokszor igaz kimosolyog,hogy ostobaságokon rágodok,de jobb mindent az elején tisztázni:)

26/N

2011. okt. 25. 09:20
 14/42 anonim ***** válasza:
28%
Sajnos igazad lehet. Ha őt feleségül vette téged pedig nem, /ráadásul van egy közös gyermeketek is/őt vagy jobban szerethette, vagy nagyobb tisztelettel volt iránta, vagy jobban hatott rá a volt felesége. Ezt nem lehet, csak így magyarázni. A többi mese, átlátszó kifogás. Ne dőlj be az ilyen-olyan meséknek. A tettek számítanak.
2011. okt. 25. 09:24
 15/42 anonim ***** válasza:
48%

nálunk is hasonló a szitu,most várjuk a másodikat de engem annyira nem zavar bár az nem volt semmi mikor én vittem el eladni jegygyűrűjét,amiért anno lejárt három várost.

igazából nem hiányzik a házasság mert 1-2-3 gyerekkel már egy életre össze vagyunk kötve és ez jobban tetszik mint egy papír a szekrényben.

2011. okt. 25. 09:26
 16/42 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért nem akar a házasságról beszélni, mert csalódott magában a házasságban.Már nem a kapcsolat elején lehettek egy közös gyerekkel, hogy most kezdj ezen rágódni. Ne gyárts fölösleges problémákat.
2011. okt. 25. 09:28
 17/42 A kérdező kommentje:
nekem nem csak egy papír mint sok embernek, nekem sokat jelent a házasság engem így neveltek
2011. okt. 25. 09:31
 18/42 anonim ***** válasza:
71%

Késő bánat!

Minek szültél gyereket így?

Én előbb házasodnék, utána szülnék. Nem fordítva. Most téged fogott meg a gyerekkel, nem te őt. Kár a múlton sopánkodni.

2011. okt. 25. 10:57
 19/42 anonim ***** válasza:

Áh ugyan ne gondolj erre!

Nyílván egy válás után a férfiak már meggondolják,hogy kell-e nekik újra a gyűrű és a többi felhajtás(még ha csak kis esküvőről van is szó!).Ez a fajta 'szabadság és függetlenség' szerintem még a javatokra is válhat!Bocs a rossz megfogalmazásért.

Sokan vannak,akiket belekényszerítenek a házasságban,na ők vagy boldogtalanok lesznek mindig,vagy elválnak és nem valószínű,hogy a következő párjukat is feleségül veszik.De ez így van jól.

Ilyenkor már tényleg nem a papíron és a gyűrűkön múlik a kapcsolat.Idővel a persze az anyagi és a hivatali dolgok miatt még köthettek házasságot,akár idősebb korban is!

Tényleg ne foglalkozz a múlttal,mert ez csak legyengít és megkeseríti az életed!

Biztos nagyon szeret a párod,és ha tudná,hogy ennyit aggódsz rosszul érezné magát miattad!

2011. okt. 25. 10:58
 20/42 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen "élményei" vannak a házasságról, elképzelhető, hogy nem túl jók. Én is voltam már férjnél. A második férjemet eleinte zavarta, de nem konkrétan az, hogy férjezett voltam már, hanem inkább attól félt, nehogy visszamenjek a volt férjemhez, mert vele 11 év közös múltunk volt, ami jóval több, mint akkor a Vele megélt pár hónap. Ez ugyan így van, de persze eszembe sem jutott volna visszamenni. Én újra férjhez mentem, mert én úgy voltam vele, tudom mit rontottunk el a volt férjemmel, tudom, hogy ha ezekre figyelek, akkor lehet boldog házasságom. Arról nem is beszélve, hogy a volt férjem nagyon figyelmetlen volt (mármint rám nem figyelt), a mostani férjem pont az ellentétje, nagyon is törődik velem, érdekli mi volt velem napközben, többször telefonál, sms-ezik, ha bármi fontos dolog történik, arról rögtön informál és ugyanígy viszont. Tehát lényegesen más a figyelem, ami felém irányul. A tanácsaim: Próbáld meg azon túltenni magad, hogy volt egyszer egy felesége, mert ha veled van, tőle elvált, akkor az nem véletlen és nem akarna vele élni. Ugyan volt házassági papír, de ez kb. olyan, mintha valakinek nagyon komoly kapcsolata lett volna, ami nem házasság. Ez ugyanolyan mély, mint egy házasság. Mégsem szoktunk kiborulni, ha megtudjuk, a párunknak volt 1-2, akárhány komoly kapcsolata. Az már komolyabb dolog, ha nem törődik veled. Szerintem nem a házasság emlegetése lenne célszerű, inkább ennek a kiderítése és megbeszélése, hogy miért nem törődik veled.
2011. okt. 25. 11:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!