Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha életetek első...

Mit tennétek ha életetek első anyák napján megkapnátok életetek első pofonját a férjetektől?

Figyelt kérdés

Kicsit összeszólalkoztunk mert nem segít semmit nekem.Én nyakon öntöttem vízzel mert trágárul, nyomdafestéket nem tűrően beszélt velem (azért mert másnapos volt), mire ő leköpött és pofon vágott.

Hozzáteszem, hogy a kisbabánk 10 hetes.

2009. máj. 3. 21:33
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
100%
ha mindig iszik és oskszor beszél rondán téged és gyereketeket nem kímélve, jobb tőle megszabadulni, mégha apára is van szüksége a gyereknek, de nem ilyenre. A szerelemről ezek után meg szó sem lehet gondolom, egy férfi tisztelje a nőt és legyen úriember. Egy nő se normális, kai ezt hagyja szó nélkül. Tudom nehéz a helyzeted. mikor még nem volt gyerek, akkor milyen ovlt ap árod? lehet jobb lett volna meggondolni hogy akarsz e tőle gyermeket.
2009. máj. 13. 22:46
 62/63 anonim ***** válasza:
76%

Nem akarlak elkeseriteni, de ha igaz a történet: akiből néha leőjön a vadállat, abból többször is előfog, mnidegy részegen, vagy józanul, és nem fognak semmit ávltozni. az ember tényleg lakva ismerszik meg, a szüleim is csak 30 év után ismerték ki egymást, és még mnidig derültek ki új dolgok. sőt mai szépnek tűnik sajnos meg tud romolni elég gyorsan.

Páromék hárman voltak fiú testvérek, büszke ovlt rá az apa, hogy három fiú, aztán mikor feleségül vette anyjukat az apuci, akkoris jól tudtak it vesz feleségül, mert már akkod dohányzott az Ildikó, elfogadta olyannak, aztán kis idő múlva meg hirtelen gondod csinált belőle, hogy cigizik. Szájon vágta, megverte, később a gyerekeket is verte, mikor anyjukat védték volna, sőt a párom volt a legidősebb ő a kicsik rosszalkodásai miatt is kapott. Volt hogy véres fejjel ment suliba, meg kék zöld foltok voltak rajta, a mai napig benn van a nyoma a páromba, most is dadog egy kicsit, sose fogja már kinőni. Ez egy példa volt előtte, de mégsem lett oylan agresszív mnit az apja, nem akaro lyan lenni mnit ő, inkább undorodik az erőszaktól, és megveti az oylan pasit, aki kezet emel egy nőre.

Ez neked fájdalmas, ha bánt, és leköp, lehet most kedves, de ham indenért megbocsájtasz neki, akkor sajnos elbízza majd magát hidd el. Én anyámnak se negedném meg h leköpjön nemhogy a páromnak. Egy pofon bocsánatos, de a köpés az nem. A részegség pedig nem magyarázat.

Elhiszem, hogy apa kell a gyereknek és örülnél neki ha jó volna ez a kapcsolat, de nem kell mnident elhinni, és jobb lesz ha a gyerek érdekeit nézed. Még maig nem késő.

Nem mondom h válj el most zaonnal, de légy óvatos.

Nemrég szült nőt főleg nem szabad bántani, ez őt minősíti ahogy viselkedik. Aki boldog akkor sem tesz ilyet ha részeg, biztos volt valami oka rá hogy úgy bezsélt ahogy, te panaszkodtál, nem kéne ennyire védened őt, mást becsaphatsz, de magadat sosem.

Hány npt láttam, akit vertek, szenvedtek de mégsem tudták otthagyni párjukat, megvárták volna mig agyonveri őket, meg a gyereküket is.

Már csak erkölcsi okoból sem maradnék vele az tuti, párom ezt tenné, egyből otthagynám. Biztos nem sajnálnám és nem lennék tekintettel a szenvedéseire. Ha jó velem neki meg szeret, akkor tegyen is érte, hogy megtartson.

Legyen egy nőnek ennyi büszkesége, főleg ha anya akkor főleg erősnek kell lenni és az eszére hallgatni. A gyereknek nem feltétlenül az az érdeke, hogy ez az apa a családban maradjon, lehet többet árt, mint használ. Púpnak nem kell senki a hátunkra. De megértem h nehezen szakitanál, hisz manapság nem sok férfi van aki elfogadna egy gyermekes anyát.

2009. máj. 13. 23:04
 63/63 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszolónak üzenem, hogy nem iszik de most esküvőn voltunk és nem szokott velem csúnyán sem beszélni. Ez egy kivételes alkalom volt.
2009. máj. 14. 14:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!