Mit tennétek ha életetek első anyák napján megkapnátok életetek első pofonját a férjetektől?
Kicsit összeszólalkoztunk mert nem segít semmit nekem.Én nyakon öntöttem vízzel mert trágárul, nyomdafestéket nem tűrően beszélt velem (azért mert másnapos volt), mire ő leköpött és pofon vágott.
Hozzáteszem, hogy a kisbabánk 10 hetes.
Tényleg szomorú ez az egész.De akkor sem az a megoldás,hogy tovább szítjátok az indulatokat.
Le kell ülni,és higgadtan,kulturáltan megbeszélni a dolgokat.Valamiért hozzámentél,és gyereket szültél neki.Ő is elvett téged valamiért.Ha tényleg nem mentek semmire,akkor váljatok el.De ezt csak akkor,ha tényleg nincs más megoldás.Annak a gyereknek anya is kell,meg apa is kell.Egyik sem pótolhatja érdemben a másikat.Nem akarom védeni a párodat,de hidd el,sokan vagyunk,akik nehezen tudjuk kimutatni az érzelmeinket.Nem vagyunk képesek kimondani,hogy boldog anyák napját,szeretlek.Pedig így érezzük.Egyáltalán nem biztos,hogy most erről van szó,de lehetséges.Ezért mondtam,hogy nem ismerünk titeket,mi érdemben nem dönthetjük el,hogy mi történt igazából.
Ezt az oldalt nagyrészt nők látogatják,persze,hogy nem teszik nekik,hogy felpofozták egy társukat.Persze,hogy azt írja mindenki,hogy váljon el...Azért ne ez legyen már az erkölcsi mérce.Ja és ne hősködj itt a múltaddal,ugyanis leellenőrizhetetlen.Persze van ilyen is,mint amit leírsz.De az élet egyáltalán nem sablonos.Ja és nem azt mondtam,hogy feminista aktivista vagy,csak azt,hogy amiket írsz,azok erősen feminista érvelésre emlékeztetnek.
Szerinted egy pofon nem fér bele egy normális kapcsolatba,szerintem meg igen,belefér.Nem azt mondom,hogy követendő,de szerintem megbocsátható.Felesleges ezen vitatkoznunk.
Ne a pofonon lovagoljon itt az egyik válaszoló, hirtelen indulatból előfordulhat ,igaz nagyon súlyos dolog az is.
Nade LEKÖPNI valakit, az nem düh, hanem a másik totális lealacsonyítása, megalázása, megsemmisítése,egy olyan antiszociális tett, és egy olyan küszöb átlépése, ami után nincs és nem is lehet normális mindennapos emberi kapcsolat sem, nemhogy párkapcsolat.
Aki ezt el tudja viselni, söt megmagyarázni , és elfogadni, az súlyos önértékelési zavarban szenved.
És még rám mondták,hogy primitív vagyok...lol
Valaki bizonyítsa már be nekem,hogy egy pofon után kötelezően jönnie kell a másodiknak,harmadiknak,negyediknek...és előbb-utóbb a komoly,rendszeres verésnek is.Hol van ez megírva?A ti butácska kis lázadozó fejecskétekben,sehol máshol.
Kicsi szivem!
A te értékelésed szerint a futballisták nagy része nem is ember...
Nincs nekem semmi bajom.Egyszerűen csak ismerem a megbocsájtás képességét,és annak vagyok a híve,hogy nem szabad egy embert egyetlen meggondolatlan tette után elítélni,és minden mással megvádolni,amit meg se tett.
Pofozkodni,és köpködni semmilyen esetben sem követendő dolog,különösen,ha egy nő a szenvedő alany.Ez kétségtelen.De nem olyan súlyú bűn,amit még ne lehetne megbocsájtani,amiért ne lehetne vezekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!