Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha életetek első...

Mit tennétek ha életetek első anyák napján megkapnátok életetek első pofonját a férjetektől?

Figyelt kérdés

Kicsit összeszólalkoztunk mert nem segít semmit nekem.Én nyakon öntöttem vízzel mert trágárul, nyomdafestéket nem tűrően beszélt velem (azért mert másnapos volt), mire ő leköpött és pofon vágott.

Hozzáteszem, hogy a kisbabánk 10 hetes.

2009. máj. 3. 21:33
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
60%
Válj el azonnal,ne várd meg a következőt.Ezt nem lehet kimagyarázni,az ilyen férfi nem férfi,és nem is ember!!!
2009. máj. 4. 00:15
 32/63 anonim ***** válasza:
87%

CSAK annyit,hogy az akinek egy pofon megbocsajthato SOT semmiseg egy csaladban,kivanom hogy eljen egy ilyen emberrel,es majd megtudja mirol is beszel a tobbseg itt!Hogy egy pofon utan altalaban jon a tobbi is...!!!

Es a ferfiaknak szol:TI hogy viselnetek,ha egy naladnal nagyobb es erosebb ferfi/no pofonvagva,hogy csillagokat latnal,es ez mondjuk apak napjan tortenne?Jolesne???????

2009. máj. 4. 02:13
 33/63 anonim válasza:
48%
Abban, az esetben, ha megérdemeltem igen. Amúgy meg neki mennék.... Egyébként én is unom már a sok feminista nőt, persze, ha ők követnek el hibákat, akkor egyből jön a duma, hogy: "ááááááááá, mindenki hibázhat, meg ááááááá mondd el a párodnak, ha igazán szeret úgyis megbocsájt, ha mégsem, akkor nem is szeret....". Tökéletesen igaza van, annak aki írta, hogy abszolút nem ismerjük, a kérdezőt, szóval egy-két nőci igazán visszafoghatná magát.... Szerintem megbocsájtható, bár nem tudom, engem jobban izgatna az a tény, hogy akkor ezek szerint iszik? Talán lehet, hogy a probléma forrását kéne megszüntetni. Én tudok olyan helyzetet, mondani mikor meglehet ütni egy nőt. Most konkrétan tudok linkelni az oldalról, egy kérdezőt aki megérdemelné, de mondok egy példát. Az egyik haverom barátnőjére rájött a féltékenységi roham és elkezdte leépíteni a csávó házat... (tört; zúzott mindent ami a keze ügyébe került), na én ilyenkor pofán vágnám, és kidobnám a házamból.
2009. máj. 4. 02:46
 34/63 anonim válasza:
21%

Meg ez is tipikus női felfogás, ha egyszer megtörtént megfog még egyszer.... csak tudnám, hogy mire alapozzák ezt?

(Az előző voltam.)

2009. máj. 4. 02:49
 35/63 anonim válasza:
17%
Főleg úgy, hogy ezek szerint ez volt az első, és a szövegből ítélve, már rég együtt lehetnek, na erre varjatok gombot....
2009. máj. 4. 02:50
 36/63 anonim ***** válasza:
94%

Sok múlik azon, ki milyen mintát hozott otthonról. Nálunk még hangos szó sem volt otthon a szüleimnél, nagyszüleimnél, az exférjem családjánál belefért a nők pofozása is. A mi házasságunkban 15 év után gondolta úgy az exférjem, hogy megüt. Akkor megbocsátottam. Kár volt, mert aki egyszer megengedi magának, az szinte kivétel nélkül máskor is meg fogja. Én viszont soha többet nem tudtam őt férfiként tisztelni, mert nekem az ilyen ember nem férfi, csak egy ösztönlény. 5 éve váltunk el, azóta sem tudok még ránézni se, nemhogy beszélni vele.

Az viszont elgondolkodtató, ha Te magad is úgy ítéled meg, hogy néha viselkedsz úgy, hogy "megérdemelnéd" a fizikai terrort. Talán ezen kéne gondolkoznotok, hogy milyen mintát mutattok annak a csöppségnek már most és mi lesz később, ha együtt maradtok? Érdemes itt az oldalon elolvasni pár fiatal bejegyzését. Rémisztő, miken mennek keresztül, miket élnek át a primitív szülői viselkedés miatt. Nagyon sajnálom őket.

2009. máj. 4. 06:27
 37/63 anonim ***** válasza:
92%

Aki egyszer ütött, az ütni fog másodszor is...

Lehet, te is türelmetlenebb vagy a baba és az új helyzet miatt. Lehet, ő is türelmetlenebb, mert az ő életét is felborította a kis jövevény. Lehet, hogy front volt... DE! Megütni a másikat? Akár mi irányította is erre a tettre a férjedet, az nem magyarázat. Mi az, hogy másnapos volt? Nekem most 9 hónapos a babám, de ott pakolnám össze a férjem cuccát és ereszteném útjára, ha nekem az ivás járna az eszében is nem a gyerek. A gyengébbik bántalmazására meg egyszerűen nincs magyarázat. Senkinek nincs joga megütni, megalázni a másikat, akkor sem, ha a házastársa.

2009. máj. 4. 07:51
 38/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Egyébként esküvőn volt/voltunk szombaton. Persze én csak pár órát amíg a nagymami vigyázott a picire.
2009. máj. 4. 09:10
 39/63 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, van ilyen, hogy "megérdemelt pofon"? Van olyan konfliktus, amit csak veréssel lehet elintézni? Amikor meg lehet ütni azt, aki gyengébb nálad (egy boxbajnokot gondolom, nem köpdösne meg pofozna), ráadásul azt, akit elvileg szeretsz, és a gyereked édesanyja? Nemááá...
2009. máj. 4. 09:58
 40/63 anonim ***** válasza:
89%
Aki azt irja leköpés és pofozkodás bele fér lila gőze nincsen arról milyen egy ilyen emberrel élni..nem vagyok feminista.Szerintme nem kell verekedni és köpködni egymást,attól függetlenül,hgy a nő vagy a férfi üt..nekem ez már nem fér bele..van tapasztalatom bőven,sokáig belefért de annak nincs jó vége
2009. máj. 4. 10:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!