Mit tennétek ha életetek első anyák napján megkapnátok életetek első pofonját a férjetektől?
Kicsit összeszólalkoztunk mert nem segít semmit nekem.Én nyakon öntöttem vízzel mert trágárul, nyomdafestéket nem tűrően beszélt velem (azért mert másnapos volt), mire ő leköpött és pofon vágott.
Hozzáteszem, hogy a kisbabánk 10 hetes.
CSAK annyit,hogy az akinek egy pofon megbocsajthato SOT semmiseg egy csaladban,kivanom hogy eljen egy ilyen emberrel,es majd megtudja mirol is beszel a tobbseg itt!Hogy egy pofon utan altalaban jon a tobbi is...!!!
Es a ferfiaknak szol:TI hogy viselnetek,ha egy naladnal nagyobb es erosebb ferfi/no pofonvagva,hogy csillagokat latnal,es ez mondjuk apak napjan tortenne?Jolesne???????
Meg ez is tipikus női felfogás, ha egyszer megtörtént megfog még egyszer.... csak tudnám, hogy mire alapozzák ezt?
(Az előző voltam.)
Sok múlik azon, ki milyen mintát hozott otthonról. Nálunk még hangos szó sem volt otthon a szüleimnél, nagyszüleimnél, az exférjem családjánál belefért a nők pofozása is. A mi házasságunkban 15 év után gondolta úgy az exférjem, hogy megüt. Akkor megbocsátottam. Kár volt, mert aki egyszer megengedi magának, az szinte kivétel nélkül máskor is meg fogja. Én viszont soha többet nem tudtam őt férfiként tisztelni, mert nekem az ilyen ember nem férfi, csak egy ösztönlény. 5 éve váltunk el, azóta sem tudok még ránézni se, nemhogy beszélni vele.
Az viszont elgondolkodtató, ha Te magad is úgy ítéled meg, hogy néha viselkedsz úgy, hogy "megérdemelnéd" a fizikai terrort. Talán ezen kéne gondolkoznotok, hogy milyen mintát mutattok annak a csöppségnek már most és mi lesz később, ha együtt maradtok? Érdemes itt az oldalon elolvasni pár fiatal bejegyzését. Rémisztő, miken mennek keresztül, miket élnek át a primitív szülői viselkedés miatt. Nagyon sajnálom őket.
Aki egyszer ütött, az ütni fog másodszor is...
Lehet, te is türelmetlenebb vagy a baba és az új helyzet miatt. Lehet, ő is türelmetlenebb, mert az ő életét is felborította a kis jövevény. Lehet, hogy front volt... DE! Megütni a másikat? Akár mi irányította is erre a tettre a férjedet, az nem magyarázat. Mi az, hogy másnapos volt? Nekem most 9 hónapos a babám, de ott pakolnám össze a férjem cuccát és ereszteném útjára, ha nekem az ivás járna az eszében is nem a gyerek. A gyengébbik bántalmazására meg egyszerűen nincs magyarázat. Senkinek nincs joga megütni, megalázni a másikat, akkor sem, ha a házastársa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!