Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha életetek első...

Mit tennétek ha életetek első anyák napján megkapnátok életetek első pofonját a férjetektől?

Figyelt kérdés

Kicsit összeszólalkoztunk mert nem segít semmit nekem.Én nyakon öntöttem vízzel mert trágárul, nyomdafestéket nem tűrően beszélt velem (azért mert másnapos volt), mire ő leköpött és pofon vágott.

Hozzáteszem, hogy a kisbabánk 10 hetes.

2009. máj. 3. 21:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
86%

Hogy én mit tennék?

Jól tökön rúgnám, aztán amíg sziszegve szorongatja a golyóit, addig bepakolnék neki egy bőröndbe hipp-hopp és kipenderíteném a folyosóra/utcára!

(Volt múltkoriban egy jó film valamelyik csatornán hasonló történettel : a lányt a gazdag élettársa rendszeresen verte, zsarolta, nem engedte elmenni, de élni sem hagyta... A lány nagymamája, mikor megtudta, adott egy receptet : főzni kell egy jó nagy adag zabkását és mikor jön a pofonnal a pasi, nyakonönteni a forró kulimásszal, aztán az üres nyeleslábassal fejbe ütögetni! Többet pasinak nem lesz kedve verekedni!... Önt, üt, önt, üt!)

De félre a tréfát : el kell gondolkoznod komolyan a jövőtökön!

- A férjed nem segít, pedig pici a gyerek...

- iszik (rendszeresen?)...

- eljárogat szórakozni, míg te otthon robotolsz?...

- megütött...

Jól írják a többiek : aki egyszer megütött, az máskor is megfog! Nem ez volt az utolsó, még akkor sem, ha ő most égre-földre esküdözik...

Le kellene ülnötök és komolyan megbeszélni, mit kellene megváltoztatni a jövőben, ha mégis ragaszkodtok egymáshoz. Biztosan te is követtél el hibákat, lehet neked is változtatnod kellene 1-2 dolgon... (Az, hogy eljárogat iszogatni a férjed, talán azért teszi, mert te vele már nem törődsz, csak a babával... Vagy talán elhanyagolod magad, nem olyan vagy, mint régen...)

Próbálj otthon meleg fészket teremteni, ahova jó érzés hazajönnie, jól érzi magát, érzi, hogy rá is szükség van!

Légy csábító és kedves hozzá!

(Tudom, nem könnyű, főleg egy pici baba mellett, de nem is lehetetlen.)

Próbáljátok ki, hogy legalább 1 héten 1x csak ti ketten csináltok programot magatoknak : a picit a nagyinál hagyjátok, ti meg elmentek moziba, színházba, barátokhoz, vacsorázni, stb...

Vagy otthon rendeztek egy romantikus, gyertyafényes vacsorát!

Az otthoni ruhád is legyen tiszta, csinos, szedd magad rendbe, mire a férjed hazajön!

Sajnos, nagyon sok házasság bomlik fel éppen ebben a kritikus időszakban és pont ilyenek miatt!

Próbáld őt is megérteni : az egész napos munka után fáradt, szeretne pihenni otthon! Ő csak azt látja, hogy te "egész nap otthon vagy", de a milliónyi teendőről fogalma sincs! (Jó kóstoló, ha 1 szombaton egész napra rábízod a gyereket. Már ettől is totál ki fog készülni, pedig még mosni, vasalnia, takarítania nem is kellett!)

Próbáljátok a házimunkákat demokratikusan elosztani egymás között, talán nagyobb kedve lesz csinálni, ha kedvére való lesz a feladat (neked már az is segítség).

Szóval, valahogy így kellene...

Nem tudom, el tudod-e majd felejteni ezt az elcsattant pofont, ezt neked kell magadban elrendezni, de mindenképpen add a férjed tudtára : SOHA TÖBBÉ meg ne próbálja még egyszer!

Ha lehetséges, azért próbáljátok megmenteni a házasságotokat, mert főleg a kisgyereketeknek nem mindegy, hogy "vasárnapi apukája" lesz, vagy valódi, akire mindig számíthat!

2009. máj. 8. 03:11
 52/63 anonim válasza:
100%
Első és utolsó lenne,mert abban a pillanatban ott hagynám!
2009. máj. 8. 06:25
 53/63 anonim ***** válasza:
100%
Hogy vagy? Sikerült megbeszélnetek a problémákat?
2009. máj. 8. 11:40
 54/63 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy masik kerdesnel leirta, megbeszeltek es remelik,h nemsokara csak egy jot fognak rajta nevetni.
2009. máj. 8. 11:46
 55/63 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, igen megbeszéltük. Azóta segít, még éjszaka is felkel a picihez de még 1 hét sem telt el. Nem bízom el magam bár azzal tisztába vagyok, hogy nagyon szeret minket.Mindketten nagyon feszültek vagyunk mostanában, azt hittük felkészültünk a nagy változásra ami a babával jön de nem. Nem gondolta igazából egyikünk sem, hogy ez ilyen fárasztó és nehéz dolog.

Persze megígértünk egymásnak kölcsönösen mindent...majd meglátjuk mi lesz belőle. Ami picit vígasztal, hogy két barátnőmről is most derült ki, hogy mennyire rosszban voltak az apukákkal az első fél évben. Sőt az egyiknek már elmúlt egy éves a babája és csak néhány hónapja kezdett rendeződni a viszonyuk.

Remélem minden rendben lesz. Tényleg abszolút nem ilyennek ismertem meg a férjem. Ő olyan romantikus szerelmes típus, én vagyok általában a kőszikla. De én is változtatok.

Köszönöm a sok választ és az érdeklődést, aranyosak vagytok!

2009. máj. 8. 11:50
 56/63 anonim ***** válasza:
75%

Na ugye megmondtam,hogy korai még a válásról gondolkodni.

Közbe esett vagy húsz százalékot az arányom...

2009. máj. 8. 17:43
 57/63 anonim ***** válasza:
90%

"Közbe esett vagy húsz százalékot az arányom..." :DDDD ez jó volt :D

Kérdezőnek: Remélem a továbbiakban is jóban lesztek és rendeződnek majd a dolgok tényleg.

Sok boldogságot Nektek, jó egészséget a picinek is.

2009. máj. 8. 23:50
 58/63 anonim válasza:
85%

Elválnék.

A világ legtürelmesebb, megértőbb lénye vagyok, de az egyetlen amit nem tűrök semmilyen körülmények között, ha egy férfi megüt. Családban volt rá példa sajnos. Aki egyszer megteszi, megteszi máskor is...

2009. máj. 9. 11:01
 59/63 anonim válasza:
83%
Esküszöm a sztori igaz: Kolleganőmet egyszer ököllel megütötte a férje (gyerek 3 éves). Elesett. Férj észheztért, bocsánatot kért, borogatást csinált. Kolleganőm megkérte menjen le vásárolni. Bűnbánó férj lement. Mire visszaért bőrönd volt az ajtó előtt.... Kevés ilyen karakán nőt ismerek, de csodálom, hogy megtette. Elváltak.
2009. máj. 9. 11:06
 60/63 A kérdező kommentje:

Köszönjük a jókívánságokat!

Különben lehet, hogy igaza van annak aki azt mondja, hogy megteszi máskor is. De ha belegondolok én is tettem már olyat az életemben amit soha de soha többé nem tennék és nem is fogok megtenni. Hmmm...

2009. máj. 9. 11:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!