Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha életetek első...

Mit tennétek ha életetek első anyák napján megkapnátok életetek első pofonját a férjetektől?

Figyelt kérdés

Kicsit összeszólalkoztunk mert nem segít semmit nekem.Én nyakon öntöttem vízzel mert trágárul, nyomdafestéket nem tűrően beszélt velem (azért mert másnapos volt), mire ő leköpött és pofon vágott.

Hozzáteszem, hogy a kisbabánk 10 hetes.

2009. máj. 3. 21:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
32%

Ha engem leöntene az asszony másnaposan,én is pofon vágnám.Nincs ezen mit csodálkozni egyáltalán.

De mint mondtam,nem ismerjük a helyzetet,fogalmunk sincs milyen emberek ők,és milyen viszonyban vannak igazából.Egy pofonból nem következik egyenesen az,hogy legközelebb agyonveri.Ennyi erővel,aki átmegy a sárgán,azt ítéljék el sorozatos gyilkosságért.Én azért még nem sietnék annyira azzal a válással.

A köpködés tényleg nagyon randa dolog,de ez még mindig nem válóok.

Egy történet:

Anno féltékeny voltam a szerelmemre(egy lányra,aki soha sem volt velem),méghozzá annyira,hogy a legjobb haveromnak is nekimentem miatta.Persze nem józanul.Ő leszerelt,de sajnos két ujjam bánta.Eltörtek...Másnap felhívott haverom,hogy mi van velem.Leültünk sörözni,és megbeszéltük.Végül ő volt az,aki a legtöbbet segített nekem,miközben megpróbáltam elfelejteni a lányt.

Bár ezt egy nőnek hiába magyarázom,ilyen barátság csak két férfi között tud kialakulni.

2009. máj. 3. 22:17
 12/63 anonim ***** válasza:
89%
Mit mondjak, vannak még primitív emberek.
2009. máj. 3. 22:20
 13/63 anonim ***** válasza:
12%

Ez nem érv,kiscsillag.

A dédapád is pofonvágta volna a dédanyádat hasonló esetben.Akkor az volt a természetes.Mégis itt vagy,és hőbörögsz.A más dolgán,névtelenül,minden részletes információ ismerete nélkül.

2009. máj. 3. 22:32
 14/63 anonim ***** válasza:
35%
az még csak egy dolog, hogy egymásra támadtok (kölcsönösen), de a gyerekkel mi lesz? vele is ezt fogjátok majd csinálni?
2009. máj. 3. 22:34
 15/63 anonim ***** válasza:
87%

"Ez nem érv,kiscsillag.

A dédapád is pofonvágta volna a dédanyádat hasonló esetben.Akkor az volt a természetes.Mégis itt vagy,és hőbörögsz.A más dolgán,névtelenül,minden részletes információ ismerete nélkül."

Nem hőbörgök, szerintem ez türhetetlen (Dédapám egyébként jogász volt és még a hangját sem emelte fel a dédanyámmal szemben, nemhogy megüsse. Méltóságon alulinak tartotta volna. Ugyanúgy ahogy a nagyapám és az apám sem.)

Nem információ nélkül mondom amit mondok, nem tudsz olyan indokot mondani ami megmagyarázhatja ezt a viselkedést.

2009. máj. 3. 22:36
 16/63 anonim ***** válasza:
86%
Bátor Férfi lehet mondhatom :)!!
2009. máj. 3. 22:40
 17/63 A kérdező kommentje:

22.34-es:

A gyereket mindketten imádjuk, ehhez neki semmi köze. Hacsak úgy nem, hogy amióta megszületett én 100%-ig vele vagyok elfoglalva. Nincs mindig időm a férjem után pakolni mint azelőtt, sőt a segítségére lenne szükségem, ami neki nem tetszik, ezen megy a vita kb.8 hete. Nem érti meg, hogy mennyire más az élet baba előtt és baba után. Ráadásul sokkal fáradékonyabb is vagyok mert az éjszakák is úgy telnek, hogy 2 óra alvás 1 óra ébrenlét. Nem akarok panaszkodni mert nekem a gyerekem a legnagyobb kincs csak szeretném ha jobban érzékelnétek a dolgokat.

2009. máj. 3. 22:46
 18/63 anonim ***** válasza:
92%

Hagyd ott!Ez a "férfi"nem érdemel meg téged!Megütni egy nőt...Ráadásul 10hete szültél,kisbabátok van...hogy a fenébe kerül ő kocsmába, vagy nem tudom hol rúgott be...

Még Te otthon vagy a kisbabával,gondoskodsz róla ,felkelsz hozzá hajnalban, ő neki az a legnagyobb baja ,hogy másnapos,mert berúgott...És akkor még ő beszél csúnyán Veled...

Egyes intelligens érzelmes lények meg még rajtad vannak felháborodva,hogy leöntötted???...

Szép...

Én a helyedbe messze mennék tőle,remélem tényleg lesz elég erőd!Ahogy látom önérzetes vagy és Te is tudod,hogy ez türhetetlen!Egy szemernyit se tisztel Téged ,pedig most szültél neki gyereket... =(

Kivánom ,hogy rendbe jöjjön a helyzeted !!

2009. máj. 3. 22:53
 19/63 anonim ***** válasza:
27%
Nem kell mindig indok a viselkedésünkhöz.Sokszor indulatból,hirtelen,meggondolatlanul cselekszünk.Úgy látom nem vagy vele tisztában,ezért felvilágosítalak:de,igenis minden információ hiányában mondod,amit mondasz.Semmit nem tudsz,nem tudhatsz a kérdezőről,és a férjéről.Simán képes lennél tönkretenni egy házasságot a tanácsaiddal,csak azért,mert szerinted egy pofon halálos bűn.Ha mindenki így gondolná,már rég kihalt volna az emberiség.Kicsit próbálj meg uralkodni a feminista érzelmeiden.Egy nőt megütni randa dolog kétségkívül,de egy pofon nem ugyanaz,mint egy verés,és egyáltalán nem megbocsájthatatlan bűn.És néha bizony jogos is lehet.
2009. máj. 3. 22:57
 20/63 A kérdező kommentje:
Igazad van, sokszor én is indulatos vagyok és el is ismerem, hogy volt olyan eset amikor én felpofoztam volna magam a helyében. De ez a helyzet most pont nem az volt. És tényleg pont ma...még annyit se mondott anyák napja alkalmából, hogy bukjál fel. Pedig ez az eset délután történt.
2009. máj. 3. 23:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!