Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fel fogok nőni valaha?

Fel fogok nőni valaha?

Figyelt kérdés

A legtöbb embernek eléggé hasonlóan alakul a szerelmi élete:

Fiatalon túlesnek néhány hosszabb-rövidebb kapcsolaton és kalandon, aztán megállapodnak, benő a fejük lágya.

Valamiért ez nálam nem akar bekövetkezni.

Addig minden stimmel, hogy ráakadok valakire, akivel kölcsönös a szimpátia, kialakul a szerelem, a párkapcsolat.

Ez viszont maximum 2-3 hónapig tart, és utána nagyon erősen elvágyom a kapcsolatból, megszűnik a varázs, és vele a szerelem is. Új nőre vágyom, új izgalomra, újdonságra, a régi bizsergésre.

Aztán kezdődik az egész elölről. Amikor még 18-20 éves voltam, azt hittem, ezt hamarosan kinövöm, de még most, 29 évesen sem változott a helyzet.

Mások látszólag olyan jól megvannak 10-20-30 éves kapcsolatokban is, én meg 3 hónapnál többet képtelen vagyok elviselni.

Van rá esély, hogy ez megváltozzon?

2011. okt. 19. 13:20
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Hogyan lehetne ezt megváltoztatni? Ezek az érzések(a más után vágyódás, az unalom) csak megjelennek.

A homoszexualitás nem lehetséges, ezt az ember azért tudja, maximum tagadja.

2011. okt. 19. 14:53
 22/31 anonim ***** válasza:

Nálam ugyanez a helyzet csak én pár évvel fiatalabb nő vagyok. Én nem érzem, hogy ne lennék ettől normális, eddig abban reménykedtem, hogy idővel majd változik szóval én maradok ebben a hitben:)

Egyébként nálam általában az szokott a baj lenni, hogy a másik fél túlságosan rám telepszik

2011. okt. 19. 14:54
 23/31 anonim ***** válasza:

Hát egyéni pszichoterápia egy jó pszichológussal segíthet.

De ezt neked kell érezned, hogy fontos-e. Mondjuk nekem az a bibi, hogy valahol úgy érzem, mégsem vagy így elégedett és boldog, különben ezt a kérdést sem írtad volna ki.

2011. okt. 19. 14:55
 24/31 A kérdező kommentje:

A rátelepedést én is sokszor tapasztalom, de azt sokkal többször, hogy valamiben elkezdenek szekálni, hogy változzak meg.

Boldog is vagyok és boldogtalan is. Például határtalanul boldog vagyok akkor, amikor elkezdődik a varázs, és boldogtalan akkor, amikor megint eltűnik.

Mivel hasonló mentalitású emberrel nem találkoztam még a környezetemben, ezért logikusan merül fel a gyanú, hogy azért ez így mégsem oké. Nem arról van szó, hogy kétségbeesetten akarom ezt megváltoztatni, hanem arról, hogy ha lehetséges ezt megoldani úgy, hogy képessé váljak a boldogságra egyetlen nő mellett, akkor hajlok rá, de ha nem, akkor elfogadom a helyzetet.

2011. okt. 19. 15:03
 25/31 anonim ***** válasza:
Lehetséges megoldani. De még akkor is szükség lesz egy kellően intelligens másik félre.
2011. okt. 19. 15:05
 26/31 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül a másik intelligenciájával van a baj, valószínűleg nekem vannak elviselhetetlen szokásaim, amikről nem vagyok hajlandó leszokni. És itt jön a képbe az említett probléma, hogy kompromisszumképtelen vagyok, mert ha valaki elkezdi, akkor mindig több kell(mindez tapasztalat).
2011. okt. 19. 15:07
 27/31 anonim ***** válasza:
Milyen elviselhetetlen szokások?
2011. okt. 19. 15:08
 28/31 A kérdező kommentje:
Egyébként 14:54, pár évvel ezelőtt még én is azt hittem, ez majd magától megváltozik. :) De jó tudni, hogy más(ráadásul nő) is van ebben a cipőben.
2011. okt. 19. 15:09
 29/31 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mert két ember sem egyforma. Talán ha egyszer találkozol valakivel, akivel a vonzódáson és a szimpátián kívül még egy nagyon mély, szeretetteljes kapcsolat is kialakul, akkor megváltozik a hozzáállásod.

Történt már ilyen. :)

2011. okt. 19. 17:17
 30/31 anonim ***** válasza:

A megállapításom:

Te még életedben nem voltál még szerelmes!

Ennyi:)

Aki igazán szerelmes volt már,az ilyen válaszokat nem ír,mint amilyeneket te írtál.

Majd lesz valaki,aki annyira megfog testileg,lelkileg és mindenhogyan,hogy 0-24-ig vele akarsz lenni,mindennap mellé lefeküdni,ecetera...

2011. okt. 19. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!