2 éve mániás depressziós vagyok? Meg fogok valaha gyógyulni?
Kevert szorongásos depressziós magatartászavarral vagyok "diagnosztizálva" pszichiáter által. Felírt Anafranilt, és Atharaxot. Folyamatos álmosság tört rám, bár a kedélyem tényleg javult, emberek szemébe néztem, mertem emberek közé menni. De letettem, mert a sok alvás nagyon zavart.
Most gyógyszer nélkül megint azt érzem, hogy kellene szednem, így se jó, ha a szobám rabja vagyok. Haverjaim vannak, más városban, költséges lenne folyamatos utazgatni. Utcára nem szeretek menni, mert szorongok.
Minden esetre valamit kezdeni kell magunkkal, mert nem mehet így tovább, de a kezdet nehéz.
19/F
Van diagnózisom,gyógyszereket szedek(hangulatstabilizálót),és néha pszichoterápiára is járok(beszélgetés a pszichológusommal).Kb. Másfél éve kezelnek,és nem nagyon érzem a hatását,persze jobban vagyok,de nem teljesen! Próbálom hasznosan tölteni a szabadidőmet,sportolok,olvasok,kirándulok,ilyesmi....
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!