Ténylegesen depressziós embereket! Mi a véleményetek erről a dologról?
Sokszor hallani a Beck depresszió tesztről. ha teljesen őszintén kitöltöm, nem vagyok depressziós a teszt szerint kicsit sem. Viszont ma találtam egy nagyon érdekes cikket és teljesen magamra ismertem, itt a cikk:
Rám az endogén depresszió illik a leginkább és a többi rész, ami minden tipusú depresszióra illik.
Járok pszichológushoz, úgy érzem, és remélem, hogy használ, tényleges javulás még nincs, de talán kezdünk elmélyülni a dolgokban, sok dologra rájöttem, mióta oda járok. Gyógyszerekkel próbálkoztam, de a szedés, majd leszokás, szedés leszokás orvosi javaslatra már elég volt nekem.
Tehát a kérdés lényege, szerintetek is nagyon találó a fenti cikk, jól meg vannak benne fogalmazva a dolgok? Ellentétben a beck teszttel, amit mikor jól voltam, sokkal magasabb pontszám jött ki, most most.
Ha a tesztet nézem, megnyugszok, hogy nem vagyok depressziós, nincs semmi nagyobb bajom.
De tudom, hogy valami biztosan van, jó lenne egy kapaszkodó, hogy tudjam pontosan mi, ezért olvastam el a cikket, meg is nyugodtam meg nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!