Miért nem karcsú a derekam?! Fogok így valaha is tetszeni valakinek?
miért van az hogy nem karcsú a derekam? o.O már lefogytam 51 kg-ról 46-ra de még így se wagyok karcsú :"( mit tehetnék? egyszerüen tök egyenes a felsőtestem :S
vagy szerintetek még fogynom kéne? most vagyok ugye 46 kg és 162 cm. mennyit foggyak hogy karcsú legyek?
13L
ja, 13, bocs
am unokatesóm is nádszálvékony, de tök egyenes, nem véknyabb a dereka a csípőjénél. de ő későn érő, és tuti h szép alakja lesz, ha elkezd nőisedni.
jó, akkor neked ez még változhat. nekem 16 éves koromra lett szép derekam. de ha fogyókúrázol, attól nem lesz jobb. pont h enned kell ahhoz, hogy legyen miből felépíteni az alakod. Ha eszetlenül fogyózol nem lesz melled, segged, semmi.
a súlyod most kb jó szerintem. nem vagy alultáplált, idióta aki ezt írja, mert majd 15-17 éves korod között erre rá fogsz hízni olyan 8 kilót, de nem a derekadra. Ne ijesztgessétek már szegény lányt ezzel, azok a kilók majd később jönnek fel. engem is folyton izélgetett valami barom iskolaorvos 14 évesen, hogy hízzak 10 kilót és ne sportoljak semmit. Érdekes módon ez a 10 kiló 16 évesen magától jött fel.
Addig is nézz körbe a családban. Ha anyukádnak szép dereka van (vagy volt szülés előtt) akkor valószínű, hogy neked is az lesz.
Még valami: ne úgy képzeld magadra a 8-10 kilót, hogy kövér leszel, hanem megnő a melled, segged, széles csípő. Én majd leestem a mérlegről, amikor 46-ból 58 kiló lettem, észre se vettem, hogy ennyit "híztam" 1 év alatt csak h jobb az alakom (nyugi te nem leszel 58, de én 170 vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!