Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nem karcsú a derekam?!...

Izééékeh11 kérdése:

Miért nem karcsú a derekam?! Fogok így valaha is tetszeni valakinek?

Figyelt kérdés

miért van az hogy nem karcsú a derekam? o.O már lefogytam 51 kg-ról 46-ra de még így se wagyok karcsú :"( mit tehetnék? egyszerüen tök egyenes a felsőtestem :S

vagy szerintetek még fogynom kéne? most vagyok ugye 46 kg és 162 cm. mennyit foggyak hogy karcsú legyek?

13L

2011. jún. 8. 14:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ilyen az alakod, ezen nem tudsz változtatni...
2011. jún. 8. 14:56
 2/12 anonim válasza:
én is hasonló helyzetben voltam, de még csak 15 vagy. úgyis fogsz nőiesedni. ne parázz már. meg ne fogyózz ilyen fiatalon!
2011. jún. 8. 14:57
 3/12 A kérdező kommentje:
13 vagyok ...
2011. jún. 8. 14:58
 4/12 anonim válasza:

ja, 13, bocs

am unokatesóm is nádszálvékony, de tök egyenes, nem véknyabb a dereka a csípőjénél. de ő későn érő, és tuti h szép alakja lesz, ha elkezd nőisedni.

2011. jún. 8. 14:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Még nőiesedni fogsz. Örülj neki, nekem alapból széles a csípőm, szóval mondhatjuk, hogy a derekam karcsú... De nagyon is örülnék neki, ha nem ilyen lenne:/
2011. jún. 8. 14:59
 6/12 anonim ***** válasza:
nem vagy kövér, minek akarnál fogyni. Biztos, hogy jó az alakod, csak nézd meg a tükörben magad és ne a derekadra koncentrálj.
2011. jún. 8. 15:00
 7/12 anonim ***** válasza:
De hát, te kislány vagy! Ne a Barbie-babához mérd magad! Egyébként lassan súlyosan alultáplált leszel, szóval hagyj fel a fogyókúrával.
2011. jún. 8. 15:04
 8/12 anonim ***** válasza:
hány centi körbe a derekad? 65 alatt már tökéletes, a fölött húsos.-
2011. jún. 8. 15:18
 9/12 anonim ***** válasza:

jó, akkor neked ez még változhat. nekem 16 éves koromra lett szép derekam. de ha fogyókúrázol, attól nem lesz jobb. pont h enned kell ahhoz, hogy legyen miből felépíteni az alakod. Ha eszetlenül fogyózol nem lesz melled, segged, semmi.

a súlyod most kb jó szerintem. nem vagy alultáplált, idióta aki ezt írja, mert majd 15-17 éves korod között erre rá fogsz hízni olyan 8 kilót, de nem a derekadra. Ne ijesztgessétek már szegény lányt ezzel, azok a kilók majd később jönnek fel. engem is folyton izélgetett valami barom iskolaorvos 14 évesen, hogy hízzak 10 kilót és ne sportoljak semmit. Érdekes módon ez a 10 kiló 16 évesen magától jött fel.

Addig is nézz körbe a családban. Ha anyukádnak szép dereka van (vagy volt szülés előtt) akkor valószínű, hogy neked is az lesz.

Még valami: ne úgy képzeld magadra a 8-10 kilót, hogy kövér leszel, hanem megnő a melled, segged, széles csípő. Én majd leestem a mérlegről, amikor 46-ból 58 kiló lettem, észre se vettem, hogy ennyit "híztam" 1 év alatt csak h jobb az alakom (nyugi te nem leszel 58, de én 170 vagyok)

2011. jún. 8. 15:19
 10/12 A kérdező kommentje:
értem :O köszi a válaszokat :D amúgy nem tudom h anyámnak milyen dereka volt,nem mutattak még soha fiatalkori képeket o.O
2011. jún. 8. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!