Izééékeh11 kérdése:
Miért nem karcsú a derekam?! Fogok így valaha is tetszeni valakinek?
Figyelt kérdés
miért van az hogy nem karcsú a derekam? o.O már lefogytam 51 kg-ról 46-ra de még így se wagyok karcsú :"( mit tehetnék? egyszerüen tök egyenes a felsőtestem :S
vagy szerintetek még fogynom kéne? most vagyok ugye 46 kg és 162 cm. mennyit foggyak hogy karcsú legyek?
13L
2011. jún. 8. 14:53
11/12 anonim válasza:
Már bocs, de a 162 centihez a 46 kiló baromira kevés, pláne, ha még ebből akarna valaki fogyni!
Szóval le lehet ugatni, de a leányzó akkor is sovány, és 13 évesen normálisan (egészségesen) kell ennie ahhoz, hogy nőjön, erősödjön, és 2-3 év múlva elérje az áhított alakot. Különben is diétázni szigorúan tilos (lenne) növésben lévő szervezetnek. (Kivéve a kóros elhízást, de azt meg orvossal kell "lefogyasztani"...)
12/12 anonim válasza:
Ne aggódj és semmi képpen ne fogyj többet!Nézd meg például Janicsák Vecát!Neki sincsen vékony dereka,mégis a legtöbben úgy gondolják gyönyörű!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!