Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Le fogok még fogyni valaha is?

Le fogok még fogyni valaha is?

Figyelt kérdés

Létezik olyan, hogy a szoptatás abbahagyásával szinte leolvadnak a kilók azonos életmód mellett vagy ez csak hiú ábránd? mindenkélppen kell majd tornázni és diétázni? vagy élhetek ugyanúgy, mert a kis örökmozgó után szaladgálni éppen elég zsírégetés lesz?

veletek hogy volt?

10-12 kiló lett, van és maradt rajtam. nem élek különösebben egészségesen, ez tény és elég nagy az étvágyam, mióta szoptatok. fog ez csökkenni?

3 ruhaméret kicsit erős váltás, amit nehéz elfogadni, de persze a kicsiért mindent. viszont azért bízom benne, hogy ez idővel fog azért változni. vagy ez csak hiú ábránd? sosem voltam hízékony alkat ... :-(

2011. máj. 27. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem ez alkat függő. 11 hete szültem, +14 kg-al jöttem haza, és most már kezdek kiesni a régi ruháimból is. minden felesleg lement rólam. (szoptatok)
2011. máj. 27. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindenki más.

Van akiről olvadnak a kilók és van akinek keményen küzdeni kell ha csinos akar lenni.

Én szoptatás alatt csak híztam, 74-el jöttem ki kórházból, szopi végére 78,5 voltam. Januárban hagyta abba babám a szopizást, azóta fogyózok, tornázom, le is adtam 18,5 kilót, most 60 vagyok, a normális súlyom. De nekem nem "olvadtak", az csak urban legend hogy mindenki fogy a szopi alatt/után, nekem tennem kellett és azt mondom megérte, főleg hogy fiatal vagyok, 26 éves, nem akartam abba a hibába esni mint sokan hogy na azért mert gyermekem van akkor már átkapcsolok puhos mami-üzemmódba. Büszkén veszem fel a rövid farmergatyót haspólóval, nyáron meg az apró bikinit, én mindig így éreztem jól magam és igyekeztem hogy elérjem most is.

Nem volt vészes, csak az eleje, de amint elkezdett látszani, olyan löketet adott hogy jaj de jó hát megéri, hogy szívesen tornázom, eszem a gyümit vacsira mindennap :) Nem járok edzeni, itthon tornázom minden este altatás után, pedig 10 hónapos ördögfióka után rohangálok napközben. Sok sikert kívánok ha úgy döntesz megpróbálod!

2011. máj. 27. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Mióta szoptatsz?

Én is ezzel küzdök...rajtam van plusz10-12 kg, igyekszem egészséges dolgokat enni, na de nem mindig megy, mert a kakaó kiflivel olyan finom:))És ez nem éppen a legfogyisabb kaja:)

Én ráadásul jobban kívánós voltam a szoptatás elején, mint az egész terhesség alatt!De komolyan, nem volt olyan nap, hogy kihagytam volna a csokit, mert akkor nem voltam magamnál:)Most 7 hós a fiam, már jobb a helyzet annyival, hogy nem kizárólag cicizik,így nem olyan vészes, ha nincs 3 dl tej egy mellemben(volt hogy ennyit evett 1 étkezésre kicsinek).De tornázni, diétázni nem tudok...így marad a séta...nem tudom mi lesz mikor nem szoptatok, és nem tudom segítettem-e, de kitartást, nem vagy egyedül:)

2011. máj. 27. 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem hiú ábránd, magától nem fog lemenni, ha mosta a szoptatással nem ment le.

Én is iylen alkat vagyok, mint te, csak én megfogtam a dolgot és elkezdtem nagyon egészségesen enni, teljesen leszoktam a kenyérről meg az édességről és tornázom, ha csak lehet.

Így nagyon lassan, de fogyok, a tejem nem lett kevesebb.

Havi egy kilót fogyok, ami elég lassú, theát a gyereknek nincs baja tőle.

Muszáj, mert pl ha a natúr joghurton kívül mást is eszem vacsorára, azonnal elkezd visszajönni, kipróbáltam:(

2011. máj. 27. 23:53
 5/6 A kérdező kommentje:

7 hós lesz a picikém jövő héten és már kap ezt, azt mellé. napi 3-szor eszik tejcin kívül mást is.

szóval ne nagyon reménykedjek, hogy csak úgy lemegy majd :-(((

56 voltam baba előtt, 68 vagyok most és 60 szeretnék lenni.

Szopi mellett nem merek diétázni, tornázni meg én is csak este tudnék, de félek, akkor nehezebben aludnék el. bár olyan megerőltetőt úgyse tehetnék. de én is még csak 28 leszek a nyáron, szóval én se vágyom a puhos mami státusra :-( nehezen barátkoznék meg hosszú távon az új külsőmmel. és nem is az esztétikai része zavar, hanem hogy mindenem fáj a szokatlanul nagy súlytól. :-(

2011. máj. 28. 11:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nemrég fogytam 6 kilót, most 62 vagyok.

Még szoptatok (2 éve), de magától soha mem ment volna, elhatározás kérdése volt.A cél a 58 kg (170cm)

Nem akarlak áltatni, magától szerintem nem fog lemenni.

Egy kis odafigyelés, kevesebb kaja, ennyi

2011. máj. 28. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!