Kellő akaraterővel, sporttal és diétával fogok valaha így kinézni?
Figyelt kérdés
125kg voltam amikor megváltoztattam az étkezési szokásaimat és elkezdtem sportolni. Akkor kb így néztem ki: [link]
Most 99kg vagyok, és kb ilyen: [link]
Szerintetek lehetséges, hogy valaha is hozzá hasonlóan nézzek ki? [link]
Anyukám szerint én soha nem leszek vékony, mert nálunk a családban mindenki kövér.
2011. aug. 23. 13:19
1/6 anonim válasza:
ez hülyeség, hogy soha. ha a családban mindenki kövér, az azt jelenti, hogy kicsit nehezebb lesz a dolgod, mint annak aki vékony genetikát örökölt. de egyáltalán nem jelenti azt hogy lehetetlen lenne megcsinálni. ez egy nagy baromság. akarattal és szakszerű edzéssel, diétával bárki elérhet álomalakot :)
2/6 anonim válasza:
minden lehetséges, ha kitartó vagy és jól csinálod. ami talán gondot okozhat az a bőröd rugalmassága. ezért kell okosan és sporttal együtt fogyni.
3/6 anonim válasza:
Igen, légy türelmes, hogy a bőrös ne lógjon a hirtelen fogyástól. Sok sport, rendesen összeállított diéta, és simán lehetsz te is ilyen. De azt ne feledd, hogy életmódot váltottál, és maximum egy kicsit lazíthatsz, de visszatérni sohasem térhetsz a régi életmódodhoz. Sok sikert, már ez is nagy eredmény. ;D
5/6 anonim válasza:
Gratulalok az eddigi fogyasodhoz, nagyon szep eredmeny. Mennyi ido alatt ment le?
Ehhez az alakhoz kb meg 40 kilot kell fogynod. Kitartassal es sok sporttal talan sikerulhet. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!