Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogok még valaha úgy szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogok még valaha úgy szeretni mint akkor? (F)

Figyelt kérdés

szerintem sokan tudják milyen az 1. igazi szerelem tiniként. Elmondhatatlan érzés...

De fogok még valaha úgy szeretni valakit? vagy ilyen csak 1x van...amikor megtapasztalom milyen a szerelem...?

Olyan jó volt és átélném még párszor, még úgy is h. számomra fájó volt...

2011. szept. 2. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Én vagyok az első!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. szept. 2. 19:06
 2/6 anonim ***** válasza:
és a második is
2011. szept. 2. 19:06
 3/6 BlackSword ***** válasza:
Igen... Csak kicsit talán másként... Jobban ki fognak forrni az érzéseid, de fogsz annyira szeretni valakit...
2011. szept. 2. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
én a negyedik :(
2011. szept. 2. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Én 12 évesen voltam először szerelmes, nagyot koppantam, elutasított, úgy, hogy előtte hitegetett a fiú. Másfél év múlva elmúlt, mivel átkerültem másik suliba, szép lassan elterelődtek a gondolataim. Azóta 15 vagyok, és még csak olyan sem volt, aki úgy tetszett volna, hogy körülötte forogtak a gondolataim huzamosabb időn keresztül. Persze még bőven ráérek, de kicsit aggódok, mi van ha teljesen kihalt belőlem az érzés. Olyan ürességet érzek belülről. Persze csak ha egyedül vagyok. 15/L :)
2011. szept. 2. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele. 14 évesen totál belezúgtam egy srácba, akivel tudtam h sosem lesz semmi... persze azóta már csak nem is beszélünk, de még mindig gondolok rá nagyon sokat. Van barátom, szeretem, de valahogy nem ugyanaz az érzés....

17/L

2011. szept. 2. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!