Megengednétek hogy a 15 éves lányotok a barátjánál aludjon?
Én vagyok a lány...:)
Tegyük fel, hogy ti vagytok most a szüleim.
Ismeritek a fiút, szimpatikus, a szüleit is ismeritek, ők is szimpik, több találka is volt már.
A lányotok volt már a fiúnál többször is, sosem volt semmi probléma, a fiú is rengetegszer volt a lányotoknál, itt sem volt semmi baj.
Tudjátok hogy nagyon szeretik egymást, és komoly a kapcsolatuk.
A srác 16 éves.
Nemtudom mit írjak még...Ha valamit még tudni szeretnétek, kérdezzetek :D De ezek tekintetében ti megengednétek a lányotoknak? Előre is köszi a válaszokat :)
Ilyen felállásban megengedném.
Sokan írták, hogy ebben a korban amit az ember szeretne megtenni ahhoz nem kell együtt aludni...
Inkább a védekezésről beszélgetnék a lányommal.
Rómeó és Júlia életkorát már szóba sem hozom érvnek!;)
Véletlenül emeltem ki :D Ezóta már tettem fel egy kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nekem nem engedték meg, 15 évesen jöttem össze a barátommal, és először 17 éves koromban aludhattam nála. Ami mondjuk azért volt érdekes, mert a szüleimmel megbeszéltem mindent azzal kapcsolatban, hogy szeretnénk egymással lefeküdni, és nőgyógyászhoz is elmentem anyukámmal, ráadásul ő már nálam alhatott pár hónap után. Így szerintem jobb volt, legalább volt valami, amire lehetett várni, ezt megpróbálnám elmagyarázni a gyerekemnek, ha feltenné a kérdést.
Egyébként ne bántsátok már a kérdezőt, 15 évesen mindenki azt hiszi, hogy örökké fog tartani a kapcsolata, és az övé más, mint a többieké, mert ez komoly...Nincs ezzel baj, mindenki átesik ezen, én szerencsére négy év után véget vetettem ennek a "rendkívül komoly örök szerelemnek", amiben én éltem évekig, és most sokkal boldogabb vagyok, mint valaha, de ez ezzel jár. Nekem is megmosolyogtató mindenhol ezt látnom, de nem kell ezért piszkálni valakit, veletek is volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!