Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek hogy a 15 éves...

Megengednétek hogy a 15 éves lányotok a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány...:)

Tegyük fel, hogy ti vagytok most a szüleim.

Ismeritek a fiút, szimpatikus, a szüleit is ismeritek, ők is szimpik, több találka is volt már.

A lányotok volt már a fiúnál többször is, sosem volt semmi probléma, a fiú is rengetegszer volt a lányotoknál, itt sem volt semmi baj.

Tudjátok hogy nagyon szeretik egymást, és komoly a kapcsolatuk.

A srác 16 éves.

Nemtudom mit írjak még...Ha valamit még tudni szeretnétek, kérdezzetek :D De ezek tekintetében ti megengednétek a lányotoknak? Előre is köszi a válaszokat :)

2011. okt. 18. 20:16
 81/92 anonim válasza:
11%
én is 15 vagyok és olyan még nem volt, hogy apáék tudták volna, hogy itt alszik valaki, de amikor elutaztak akkor persze átjött a barátom.. mellesleg ha bármit akartok csinálni akkor azt nem csak akkor tudjátok megtenni amikor együtt alszotok... ezt magyarázd el a szüleidnek is, nálam bevált..:D
2012. febr. 19. 21:33
 82/92 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, én nem óhajtom átverni a szüleimet.
2012. máj. 23. 20:57
 83/92 anonim ***** válasza:
82%
Mekkorákat röhögtem :D Szegény lányt, aki csak véleményekre volt kíváncsi és együtt akar ALUDNI a barátjával, szó szerint a fele leribancozta, meg hogy mi lesz belőle ha így folytatja. Hát kérdező, na most gondolj bele úristen! Olyan ribanc leszel hogy a barátod mellett alszol ááá.. hol éltek emberek? 15 évesen igenis meg lehet találni a szerelmet, abba is gondoljatok bele, hogy vannak még normális lányok és normális pasik is! Én is pont 15 voltam, mikor a barátommal együtt akartam aludni, és mi is már 1 éve együtt voltunk akkor. Nekem sem engedték meg, de mikor először együtt aludhattunk nem is szexeltünk, mivel úgy érzetük, hogy máskor is megtehetjük ezért inkább filmeztünk, popcorn-t ettünk és jókat nevettünk. Ennek már 10 éve és most 6 hónapos a pici babánk :) Remélem neked is Ő az igazi, sok boldogságot nektek! :)
2012. jún. 17. 16:07
 84/92 anonim ***** válasza:

Ilyen felállásban megengedném.

Sokan írták, hogy ebben a korban amit az ember szeretne megtenni ahhoz nem kell együtt aludni...

Inkább a védekezésről beszélgetnék a lányommal.

Rómeó és Júlia életkorát már szóba sem hozom érvnek!;)

2012. júl. 6. 00:30
 85/92 anonim válasza:
Igen!!! CSINÁLD SUNYIBA ez mindig beválik én 14 vagyok :)
2012. júl. 6. 00:31
 86/92 A kérdező kommentje:

Véletlenül emeltem ki :D Ezóta már tettem fel egy kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2012. júl. 6. 03:10
 87/92 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem engedték meg, 15 évesen jöttem össze a barátommal, és először 17 éves koromban aludhattam nála. Ami mondjuk azért volt érdekes, mert a szüleimmel megbeszéltem mindent azzal kapcsolatban, hogy szeretnénk egymással lefeküdni, és nőgyógyászhoz is elmentem anyukámmal, ráadásul ő már nálam alhatott pár hónap után. Így szerintem jobb volt, legalább volt valami, amire lehetett várni, ezt megpróbálnám elmagyarázni a gyerekemnek, ha feltenné a kérdést.

Egyébként ne bántsátok már a kérdezőt, 15 évesen mindenki azt hiszi, hogy örökké fog tartani a kapcsolata, és az övé más, mint a többieké, mert ez komoly...Nincs ezzel baj, mindenki átesik ezen, én szerencsére négy év után véget vetettem ennek a "rendkívül komoly örök szerelemnek", amiben én éltem évekig, és most sokkal boldogabb vagyok, mint valaha, de ez ezzel jár. Nekem is megmosolyogtató mindenhol ezt látnom, de nem kell ezért piszkálni valakit, veletek is volt ilyen.

2012. júl. 6. 10:33
 88/92 anonim ***** válasza:
Bocsi, most nézem, hogy véletlenül emelted ki, elolvasom a másikat is. :)
2012. júl. 6. 10:34
 89/92 anonim válasza:
Én 16voltam, amikor először együtt aludtam a barátommal, úgy hogy 1 éveakkor már együtt voltunk. szerintem nem tré, de ez az én véleményem, mert én is még gyerek vagyok 18.évesen... de aszülők ilyen féltőn óvók, ne csodálkozz ha nem engednek el.
2012. júl. 6. 13:48
 90/92 anonim ***** válasza:
Nem. És azt se, hogy a fiú nálunk.
2012. júl. 6. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!