Megengednétek hogy a 15 éves lányotok a barátjánál aludjon?
Én vagyok a lány...:)
Tegyük fel, hogy ti vagytok most a szüleim.
Ismeritek a fiút, szimpatikus, a szüleit is ismeritek, ők is szimpik, több találka is volt már.
A lányotok volt már a fiúnál többször is, sosem volt semmi probléma, a fiú is rengetegszer volt a lányotoknál, itt sem volt semmi baj.
Tudjátok hogy nagyon szeretik egymást, és komoly a kapcsolatuk.
A srác 16 éves.
Nemtudom mit írjak még...Ha valamit még tudni szeretnétek, kérdezzetek :D De ezek tekintetében ti megengednétek a lányotoknak? Előre is köszi a válaszokat :)
Te 15, a srac 16, egy eve egyutt vagytok, "nagyon szeretitek egymast" es "komoly a kapcsolatotok". Ebben a korban nemigen hinnem, hogy felfogod egyaltalan, mit is jelent nagyon szeretni es komoly kapcsolatban lenni. Persze nem azt akarom mondani, hogy nem lehetsz szerelmes, csak egy kicsit maskepp. Nem akarok cinikus lenni, de... na hagyjad mar... Nem, degogyis engednem meg, sot azt sem nagyon, hogy talalkozgassanak. Persze nem tiltanam meg, de nem is lennek tul liberalis :)
23/N
én nem a lány miatt nem engedném el, hanem a fiú miatt. mert a lányomat ismerem és megbízok benne, de a fiú kitudja minek mutatja magát a szülők előtt és milyennek a lány előtt.
bocsánat de nem bízom a tizenéves fiúkban...
Mégis miért egyből azt gondoljátok, hogy szexelni akarnak?(Jó mai világ ...)
Ha szexelni akar valaki ugyis tud, hogy nem alszik ott. ( Az pedig már más hogy ők mit akarnak.)
Ha megbízok a lányomba meg a fiúba is akkor miért ne:)
19/L
Nem engedném meg...én 18 éves koromig meg sem kérdeztem,bár eszembe sem jutott volna,hogy ott aludjak...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!