Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek hogy a 15 éves...

Megengednétek hogy a 15 éves lányotok a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány...:)

Tegyük fel, hogy ti vagytok most a szüleim.

Ismeritek a fiút, szimpatikus, a szüleit is ismeritek, ők is szimpik, több találka is volt már.

A lányotok volt már a fiúnál többször is, sosem volt semmi probléma, a fiú is rengetegszer volt a lányotoknál, itt sem volt semmi baj.

Tudjátok hogy nagyon szeretik egymást, és komoly a kapcsolatuk.

A srác 16 éves.

Nemtudom mit írjak még...Ha valamit még tudni szeretnétek, kérdezzetek :D De ezek tekintetében ti megengednétek a lányotoknak? Előre is köszi a válaszokat :)

2011. okt. 18. 20:16
 21/92 anonim ***** válasza:
22%

Te 15, a srac 16, egy eve egyutt vagytok, "nagyon szeretitek egymast" es "komoly a kapcsolatotok". Ebben a korban nemigen hinnem, hogy felfogod egyaltalan, mit is jelent nagyon szeretni es komoly kapcsolatban lenni. Persze nem azt akarom mondani, hogy nem lehetsz szerelmes, csak egy kicsit maskepp. Nem akarok cinikus lenni, de... na hagyjad mar... Nem, degogyis engednem meg, sot azt sem nagyon, hogy talalkozgassanak. Persze nem tiltanam meg, de nem is lennek tul liberalis :)

23/N

2011. okt. 18. 20:29
 22/92 anonim ***** válasza:
63%
Meg. Ha le akarnak feküdni, úgyis megteszik engedély nélkül is, akkor már inkább valamelyiküknél szexeljenek, mint mondjuk egy parkban.
2011. okt. 18. 20:30
 23/92 anonim ***** válasza:
57%

én nem a lány miatt nem engedném el, hanem a fiú miatt. mert a lányomat ismerem és megbízok benne, de a fiú kitudja minek mutatja magát a szülők előtt és milyennek a lány előtt.

bocsánat de nem bízom a tizenéves fiúkban...

2011. okt. 18. 20:31
 24/92 anonim ***** válasza:
70%

Mégis miért egyből azt gondoljátok, hogy szexelni akarnak?(Jó mai világ ...)

Ha szexelni akar valaki ugyis tud, hogy nem alszik ott. ( Az pedig már más hogy ők mit akarnak.)

Ha megbízok a lányomba meg a fiúba is akkor miért ne:)

19/L

2011. okt. 18. 20:31
 25/92 anonim ***** válasza:
69%
ma 20:29 Büszke lehetsz :)
2011. okt. 18. 20:32
 26/92 anonim ***** válasza:
88%
ma 20:31 ott a pont. Nemértem, hogy miért egyből mindenki csak arra gondol...
2011. okt. 18. 20:33
 27/92 anonim ***** válasza:
51%

Nem engedném meg...én 18 éves koromig meg sem kérdeztem,bár eszembe sem jutott volna,hogy ott aludjak...

20/L

2011. okt. 18. 20:34
 28/92 anonim ***** válasza:
49%
Na ez jó! Felfogták egyesek hogy a lány esetleg tavaly még általános iskolába járt??? Aki azt írta megengedné, az készüljön fel arra hogy amilyen felgyorsult világban élünk, lehet majd az ő lánya 13 évesen fog ilyet kérni. Remélem akkor neki is igent fogtok mondani! Jézusom!
2011. okt. 18. 20:34
 29/92 anonim ***** válasza:
52%
Érdekes...Én kb. pont akkor lettem 16,amikor átmentem a fiúhoz. Nem ottalvás csak délután,viszont senki se volt rajtunk kivül ott.. Ketten voltunk a házban. Megengedték.. Semmi baj nem volt. 16/l 16/f
2011. okt. 18. 20:37
 30/92 anonim ***** válasza:
38%
ma 20:34 jézusom te totál retardált vagy o.O és az miért baj hogy esetleg tavaly még általános iskolás volt? A felgyorsult világ elméleteddel meg húzz a sunyiba. Tisztességes emberről van szó mint láthatod... istenem hogy milyen emberek élnek D:
2011. okt. 18. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!