Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek hogy a 15 éves...

Megengednétek hogy a 15 éves lányotok a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány...:)

Tegyük fel, hogy ti vagytok most a szüleim.

Ismeritek a fiút, szimpatikus, a szüleit is ismeritek, ők is szimpik, több találka is volt már.

A lányotok volt már a fiúnál többször is, sosem volt semmi probléma, a fiú is rengetegszer volt a lányotoknál, itt sem volt semmi baj.

Tudjátok hogy nagyon szeretik egymást, és komoly a kapcsolatuk.

A srác 16 éves.

Nemtudom mit írjak még...Ha valamit még tudni szeretnétek, kérdezzetek :D De ezek tekintetében ti megengednétek a lányotoknak? Előre is köszi a válaszokat :)

2011. okt. 18. 20:16
 41/92 anonim ***** válasza:
10%
Ha annyira okos vagy hogy mindenkit kiosztasz aki nemmel válaszol akkor mit akarsz? Miért nem a szüleid kérdezed meg? Már megtetted? Ők mit mondtak?
2011. okt. 18. 21:07
 42/92 A kérdező kommentje:

21.07 kiosztok? mert? mi volt neked kiosztás? csak azoknak válaszotlam akik érveltek is valamivel, nempedig cska benyögték hogy nem mee' csak...

Már megkérdeztem őket. Anyukám azt mondta hogy még nincs itt az ideje, és a ti véleményetekre is kiváncsi voltam.

Netán baj? Nem ezért van ez az oldal?

2011. okt. 18. 21:09
 43/92 anonim ***** válasza:
11%
Tehát közvélemény kutatást végeztél egy már eldöntött kérdésben.
2011. okt. 18. 21:10
 44/92 anonim ***** válasza:
12%

Elárulnád, miért lettél ilyen kötekedő? Nem tetszik, hogy anyuci nem engedni meg, hogy széttedd a lábaid?

De, ez az oldal azért van, hogy kérdezz, de nem kéne kiosztani a válaszolókat, ha nem olyan választ kaptál, ami neked nem tetszik.

Kb. a 95 %-unk nem engedné meg... ÉS??? Talán egy kicsit többet megéltünk már, mint te és jobban tudjuk, mi a jó.

Azt mondod, nem vagy tipikus tiniliba... Szerintem épp most bizonyítottad be, hogy semmiben sem különbözöl tőlük. És ezt az anyukád it látja.

2011. okt. 18. 21:13
 45/92 A kérdező kommentje:

Elárulnád mi bajod van? Csak szimplán kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Ha ennyire nemtetszik akkor menj más kérdéshez légyszives...Köszönöm.

2011. okt. 18. 21:13
 46/92 A kérdező kommentje:
21.13 elárulnám hogy leírtam hogy nem írtam azt hogy az igenekre vagyok kíváncsi. Ti kötekedtek velem, én csak válaszolok. De amúgy ha neked az ottalvás = a lábam szétrakásával, akkor ott már bajok vannak szerintem...
2011. okt. 18. 21:14
 47/92 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem meg ott vannak eleve bajok, hogy 14 évesen már pasiztál... Gondolom tipi-tapi már simáőn volt, most pedig 15 évesen lefeküdnél vele. Lehet, hogy nem most, de majd jövő héten.

El tudod képzelni, mi leszel 17 éves korodra? Egy kiégett tini, aki úgy fog kinézni, mint egy 30 éves és mindenki rajtad fog röhögni, hogy mennyire elcsEszted az életed. Tudod hány ilyet ismerek? Legalább tízet. Ők is mind azt hitték, hogy a szerelmük örökké fog tartani, minek hát várni még pár évig, már így is elég "felnőttek", hiszen kétszer is sütöttek rántottát és fújtak már óvszerből lufit. Pár már túl van néhány abortuszon is, van, aki szült, de sokan izgultak éjszakákon át, hogy miért nem jött még meg az a nyavajás havi...

Ha ilyen akarsz lenni, hát hajrá, de ne csodálkozz, ha így jársz...

ÓÓÓ, de hiszen te biztosan nem fogsz, mert tudsz magadra vigyázni... Nos, ők is azt hitték.

2011. okt. 18. 21:21
 48/92 anonim ***** válasza:
89%

ma 21:21

Ne ess át a ló túloldalára. A kérdező világosan leírta, hogy NEM AKAR LEFEKÜDNI a barátjával! Mint már említettem, én is 15 évesen aludtam együtt a párommal, és CSAK aludtunk. 16 évesen vesztettük el a szüzességünk, azóta a vőlegényem, sosem volt abortuszom, sosem izgultam a havim miatt, nem vagyok kiégett, sőt. Nem kell úgy beállítani, mintha lepedőakrobata akarna lenni. Lehet, hogy sok tini felelőtlen kislány, de a kérdezőről nem tudjuk (a hozzászólásai alapján nem az...). Nem csak az érem egyik oldala létezik.

2011. okt. 18. 21:28
 49/92 anonim ***** válasza:
27%
21:28, lehet, hogy te nem jártál így, de lássuk be, nem ez az átlag... Én örülök, hogy vannak még olyanok, mint te, de 100 lányból 5 ilyen ha van, már örülhetünk.
2011. okt. 18. 21:33
 50/92 A kérdező kommentje:

21.28 Olyan jó látni hogy valakivel már megtörtént amit én is szeretnék :D Sok boldogságot nektek :)

21.29 Látom nem maradt több rész amit támadni tudnál...Szia!

2011. okt. 18. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!