Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek hogy a 15 éves...

Megengednétek hogy a 15 éves lányotok a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány...:)

Tegyük fel, hogy ti vagytok most a szüleim.

Ismeritek a fiút, szimpatikus, a szüleit is ismeritek, ők is szimpik, több találka is volt már.

A lányotok volt már a fiúnál többször is, sosem volt semmi probléma, a fiú is rengetegszer volt a lányotoknál, itt sem volt semmi baj.

Tudjátok hogy nagyon szeretik egymást, és komoly a kapcsolatuk.

A srác 16 éves.

Nemtudom mit írjak még...Ha valamit még tudni szeretnétek, kérdezzetek :D De ezek tekintetében ti megengednétek a lányotoknak? Előre is köszi a válaszokat :)

2011. okt. 18. 20:16
 61/92 anonim ***** válasza:
94%
15 voltam mikor megismerkedtem a barátommal.Pár hónap után nagy nehezen belementek a szüleim,hogy nálam aludjon.Mi sem ugrottunk egymásnak(tudtuk,hogy még nincs itt az ideje),nyugodtan,összebújva ALUDTUNK egész éjjel.Később elkezdtünk pettingelni,majd 18. szülinapom előtt pár nappal lefeküdtünk.A lényeg,hogy még mindig együtt vagyunk és szeretjük egymást :)
2011. okt. 18. 21:57
 62/92 anonim ***** válasza:
83%

Hát én nem tudom meg e engedném a lányomnak,hogy ott aludjon.

Mikor megismerkedtem a párommal 16 voltam,de arról a szülők hallani sem akartak,hogy együtt aludjunk.Ha a párom nálunk aludt,akkor is külön szobában....És hogy miért aludt ott?Csak mert a szüleimnek kellett segíteni....

Ma már együtt élünk.

Ha majd gyerekem lesz, talán azért úgy majd megengedem,hogy a fiú nálunk aludjon,együtt aludjanak.

2011. okt. 18. 22:52
 63/92 anonim ***** válasza:
81%
Megengedném, persze, ha megbízható lenne és mindent elmondana. Nálam a válaszok között az csapta ki a biztosítékot, hogy azt írtátok, hogy az ottalvás=láb szétrakás, hát bocsi, hogy nálatok azt jelenti, magyarul, mikor ti aludtatok a barátotoknál az csak azért volt, hogy szétrakd a lábad? Ugyan máár, akkor most magatok minősítitek? Mert egyszer mindenki ott alszik a barátjánál stb stb. Én fél évig aludtam barátomnál és képzeljétek semmi nem történt, pedig 17 vagyok...ééés hihetetlen jó volt vele aludni, filmeztünk, beszélgettünk, kaját csináltunk, elmentünk futni, mást is lehet ám csinálni kettesben nem csak szétdobni magatok azt helloszia.
2011. okt. 18. 23:56
 64/92 anonim ***** válasza:
57%
Én nem csak a szex miatt nem engedném meg, de könyörgöm, ha már 15 évesen együtt alszanak, hová lesz a kapcsolatból a fejlődés lehetősége, a várakozás varázsa? Fokozatosan kellene haladni, nem mondom, hogy soha nem aludhatna ott, de én már a saját érdekében sem engedném, mert ha 15 évesen ennyire komolyodnak, akkor mondjuk ha együtt maradnak, hová fognak tovább lépni??? Összeköltöznek, minden nap együtt lesznek, és akkor már talán nem fogják annyira megbecsülni az együtt töltött időt. Csak attól félteném a lányom, hogy túl hamar komolyodik a kapcsolatuk, és túl gyorsan nő fel. Mondjuk az én példám se mindennapos, a férjemmel 16 évesen kezdtem el járni, 21 voltam, amikor összeköltöztünk, 22 amikor összeházasodtunk, és 25, amikor megszületett a kislányunk:D Már 11 éve vagyunk együtt, és mindkettőnknek ez volt az első kapcsolata:D
2011. okt. 19. 08:14
 65/92 anonim ***** válasza:
4%
NEM!
2011. okt. 19. 10:10
 66/92 anonim ***** válasza:
39%
Én 16 éves vagyok, 2 éve vagyok együtt a barátommal. Nekem sem engedik meg,hoyg együtt aludjunk,kivéve szilveszterkor.Már lefeküdtünk és jéé.hiába aludtunk együtt akkor sose volt semmi,csak alvás.Másfél év után feküdtünk le. De én sem engedném meg. Mindennek eljön az ideje.
2011. okt. 19. 11:29
 67/92 anonim ***** válasza:
94%

A kérdező senkivel sem kötekedett, csak azoknak a válaszolóknak írt vissza valamit akik kb leri*bancozták azért mert a barátjánál akar aludni, ami megjegyzem, tök természetes. Ráadásul egy csomóan úgy fogták fel a dolgot, hogy 100% hogy terhes lesz ha nála alszik. Védekezésről hallottatok már..?

Megint egy csomóan úgy állítottátok be a dolgot, mintha egy idegennél akarna ott aludni, és nem a barátjánál akivel több mint egy ébe eggyütt van.

Szóval nem kéne oszatni a kérdezőt csak mert ő nem 25 hanem 15 évesen találta meg a szerelmet. (mert ennyi idősen is meg lehet találi, már aki lélekben már elég érett hozzá. sajnálom azokat akik anno nem voltak azok, mert sose fogják megérteni a kérdezőhöz hasonlókat.)

2011. okt. 19. 15:20
 68/92 A kérdező kommentje:
15.20: Igen, elég rossz hogy mindenki aztmondja hogy úgyis vége lesz..talán nem ez alapján kéne a kapcsolatot alakítani hogy hjaaaaj még csak ennyi idős vagyok hu mennyi pasim lesz még...Ha igazán szeretné bármelyik is, akkor csak ő kellene neki de mindegy, nekem ez a véleményem :)
2011. okt. 20. 16:19
 69/92 anonim ***** válasza:
39%

20.23: és mért ne beszélehtnénk 15 évesen komoly kapcsolatról?

Nem rosszindulatbol irtam, amit irtam, hanem ezzel csak arra probaltam celozni, hogy, 15 evesen, amit ma komolynak es sziklaszilardnak gondolsz, az holnapra mar nem is olyan. En emlekszem a 15 eves onmagamra, es ma mar mosolygok rajta. Nem kinevetem, csak mosolygok rajta, es csodalkozom, hogy akkor miket tartottam fontosnak, szepnek, jonak, es ehhez kepest mennyire maskent gondolkozok most. De persze nincs ket egyforma ember, nem szabaly, hogy ezen neked is at kell menned. :)

2011. okt. 20. 16:22
 70/92 anonim ***** válasza:
3%
"20.23: és mért ne beszélehtnénk 15 évesen komoly kapcsolatról?"- errol az elobb lemaradt az idezojel, szoval, kedves kerdezo, erre a mondatodra reagaltam :)
2011. okt. 20. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!