Megengednétek hogy a 15 éves lányotok a barátjánál aludjon?
Én vagyok a lány...:)
Tegyük fel, hogy ti vagytok most a szüleim.
Ismeritek a fiút, szimpatikus, a szüleit is ismeritek, ők is szimpik, több találka is volt már.
A lányotok volt már a fiúnál többször is, sosem volt semmi probléma, a fiú is rengetegszer volt a lányotoknál, itt sem volt semmi baj.
Tudjátok hogy nagyon szeretik egymást, és komoly a kapcsolatuk.
A srác 16 éves.
Nemtudom mit írjak még...Ha valamit még tudni szeretnétek, kérdezzetek :D De ezek tekintetében ti megengednétek a lányotoknak? Előre is köszi a válaszokat :)
ma 21:33
Sajnos tudom, hogy nem ez az átlag. Nem egy osztálytársnőmet támogattam terhesség/nemi betegség pánikban, tisztában vagyok vele, hova vezet a rossz nevelés. Viszont ettől még nem szabad megtiltani mindent annak is, aki megérdemelné. 15 évesen pontosan tudtam, hogy a szeretkezésnek még nincs itt az ideje, mert így lettem nevelve. Viszont 15 év után végre tudtam tv nélkül, nyugodtan aludni (az egyedül alvás nálam rettentő félelemmel jár, de ez most nem tartozik a tárgyhoz). Azóta is csak vele tudok igazán jót aludni. A kor ilyen szempontból nem mérvadó, a lány megbízhatósága, felelős gondolkodása viszont nagyon is. Ha ugyanolyan gondolkodású a kérdező, mint én voltam akkor (hogy az együtt alvás nem egyenlő szexelés), akkor semmi kivetnivaló nincs benne.
Szerintem ez az álszent duma már annyira idegesítő..:D Nem tudom mi az elítélendő ebben, ha egy 15 éves lány a barátjával alszik. Én 14 éves koromtól alhattam a barátommal. Nem feküdtünk le, és végül a mostani barátommal tettem meg, akivel egy éve vagyok együtt. Nem gondolom magam elzüllött, vagy kiélt lánynak egyáltalán. Szerintem felesleges tiltani ezeket a dolgokat. Ha a kiscsaj r*banckodni akar, azt úgyis megteszi bárhol, nem kell ahhoz a barátjánál aludnia...
Le lehet pontozni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!