Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek hogy a 15 éves...

Megengednétek hogy a 15 éves lányotok a barátjánál aludjon?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány...:)

Tegyük fel, hogy ti vagytok most a szüleim.

Ismeritek a fiút, szimpatikus, a szüleit is ismeritek, ők is szimpik, több találka is volt már.

A lányotok volt már a fiúnál többször is, sosem volt semmi probléma, a fiú is rengetegszer volt a lányotoknál, itt sem volt semmi baj.

Tudjátok hogy nagyon szeretik egymást, és komoly a kapcsolatuk.

A srác 16 éves.

Nemtudom mit írjak még...Ha valamit még tudni szeretnétek, kérdezzetek :D De ezek tekintetében ti megengednétek a lányotoknak? Előre is köszi a válaszokat :)

2011. okt. 18. 20:16
 51/92 A kérdező kommentje:
21.33 Én benne szeretnék lenni abban az 5ben :)
2011. okt. 18. 21:36
 52/92 anonim ***** válasza:
12%
Megmondom mi a helyzet: te itt csak azt vártad hogy olyan kommenteket kapj ami számodra kedvező, és azt sugallja hogy helyes lenne ha együtt "aludnál" a barátoddal. Ezt úgysem fogod nekünk bevallani.
2011. okt. 18. 21:38
 53/92 anonim ***** válasza:
67%
Sztem válaszokat kért és nem olyan válaszokat mint az a sok P*csfej... Amugy ma 21:21-nek: bocsi de arról senki nem tehet hogy ilyen elfogult, legyökerezett ember vagy, ROSSZABB MINT A 70ÉVES NAGYANYÁM. 21:25nek meg: Miért te mi vagy? Először nézdmeg hogy mit és hogyan írsz utána gondolkozz. Baromságokat ellehet hanyagolni. Az összes többi szidalmazó meg bekaphatja tövig, hogy nemlehet normálisan érvelve válaszolni csak és csak szídni lehet. Remélem minél hamarabb megismerkedtek kevesebb mint 1nm közelről egy mozgó kamiont, avagy egy vonat is megteszi.
2011. okt. 18. 21:39
 54/92 anonim ***** válasza:
86%
ma 21:38 és ha nem? lefogadom te is csak a lábszéttevésre tudsz gondolni az alatt, ami egyéni szegénységi bizonyítvány mindenki számára szóval nyugottan írjátok :)
2011. okt. 18. 21:40
 55/92 anonim ***** válasza:
17%
Kimagasló inteligencia megnyilvánulásnak lehettünk tanui. Köszönjük szépen a jó kívánságokat!
2011. okt. 18. 21:41
 56/92 anonim ***** válasza:
0%
És ha igen?
2011. okt. 18. 21:42
 57/92 anonim ***** válasza:
96%

ma 21:33

Sajnos tudom, hogy nem ez az átlag. Nem egy osztálytársnőmet támogattam terhesség/nemi betegség pánikban, tisztában vagyok vele, hova vezet a rossz nevelés. Viszont ettől még nem szabad megtiltani mindent annak is, aki megérdemelné. 15 évesen pontosan tudtam, hogy a szeretkezésnek még nincs itt az ideje, mert így lettem nevelve. Viszont 15 év után végre tudtam tv nélkül, nyugodtan aludni (az egyedül alvás nálam rettentő félelemmel jár, de ez most nem tartozik a tárgyhoz). Azóta is csak vele tudok igazán jót aludni. A kor ilyen szempontból nem mérvadó, a lány megbízhatósága, felelős gondolkodása viszont nagyon is. Ha ugyanolyan gondolkodású a kérdező, mint én voltam akkor (hogy az együtt alvás nem egyenlő szexelés), akkor semmi kivetnivaló nincs benne.

2011. okt. 18. 21:42
 58/92 A kérdező kommentje:
69%-os: Leírtam 2x, de leírom 3adszor is :D Nem azért írtam ki a kérdést, hogy nekem adjatok igazat. Mindenkinek van véleménye, erre vagyok kíváncsi.
2011. okt. 18. 21:46
 59/92 A kérdező kommentje:
69%os ha nem veszed tolakodásnak, megkérdezhetem hogy hány éves vagy és a nemedet? Puszta kíváncsiság, semmi egyéb.
2011. okt. 18. 21:55
 60/92 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ez az álszent duma már annyira idegesítő..:D Nem tudom mi az elítélendő ebben, ha egy 15 éves lány a barátjával alszik. Én 14 éves koromtól alhattam a barátommal. Nem feküdtünk le, és végül a mostani barátommal tettem meg, akivel egy éve vagyok együtt. Nem gondolom magam elzüllött, vagy kiélt lánynak egyáltalán. Szerintem felesleges tiltani ezeket a dolgokat. Ha a kiscsaj r*banckodni akar, azt úgyis megteszi bárhol, nem kell ahhoz a barátjánál aludnia...

Le lehet pontozni.:)

2011. okt. 18. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!