Megengednétek hogy a 15 éves lányotok a barátjánál aludjon?
Figyelt kérdés
Én vagyok a lány...:)
Tegyük fel, hogy ti vagytok most a szüleim.
Ismeritek a fiút, szimpatikus, a szüleit is ismeritek, ők is szimpik, több találka is volt már.
A lányotok volt már a fiúnál többször is, sosem volt semmi probléma, a fiú is rengetegszer volt a lányotoknál, itt sem volt semmi baj.
Tudjátok hogy nagyon szeretik egymást, és komoly a kapcsolatuk.
A srác 16 éves.
Nemtudom mit írjak még...Ha valamit még tudni szeretnétek, kérdezzetek :D De ezek tekintetében ti megengednétek a lányotoknak? Előre is köszi a válaszokat :)
2011. okt. 18. 20:16
11/92 anonim válasza:
Hát, ha a lányom megbízható, és ismerem, hogy jókkislány, és nem fog semmi olyat csinálni, akkir igen, de csak ÍGY!
13/92 anonim válasza:
nem,15 evesen komoly kapcsolatrol meg nem beszelhetunk.en biztos nem engednem meg,korai hisz kislany vagy meg.
14/92 anonim válasza:
Tudom, hogy azt szeretnéd hallani, hogy igen, de sajnos nem mondhatom ezt. Nem engedném neki, bár tudom, hogy ha le akar feküdni vele, megoldhatja máshogy is, de akkor sem engedném. Túl fiatal vagy hozzá:D Erre még lesz bőven időtök:D
15/92 anonim válasza:
Kérdező! Te megengednéd a lányodnak?
16/92 anonim válasza:
Ha egy éve eggyütt vagytok akkor igen.
Ha mondjuk fél évet írtál volna akkor még nem lenne a válaszom.
17/92 anonim válasza:
Sok ember most megadta a szegénységi bizonyítványát, hogy inkább hagyná a lányát szenvedni és még nem is bízik a SAJÁT lányában. Szép... ez kell a mai társadalomnak :)
18/92 anonim válasza:
ma 20:26-nak: Miért ne engedné, hogyha megbízható? o.O
19/92 anonim válasza:
Ha tényleg az a helyzet amit leítál, és tudnám hogy a lányom okos "kislány" és ha sexel is a pasijával, akkor védekezni fognak, akkor igen. És utána elvinném nőgyógyászhoz, hogy fogamzásgátlót írjon neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!