Megengednétek hogy a 15 éves lányotok a barátjánál aludjon?
Én vagyok a lány...:)
Tegyük fel, hogy ti vagytok most a szüleim.
Ismeritek a fiút, szimpatikus, a szüleit is ismeritek, ők is szimpik, több találka is volt már.
A lányotok volt már a fiúnál többször is, sosem volt semmi probléma, a fiú is rengetegszer volt a lányotoknál, itt sem volt semmi baj.
Tudjátok hogy nagyon szeretik egymást, és komoly a kapcsolatuk.
A srác 16 éves.
Nemtudom mit írjak még...Ha valamit még tudni szeretnétek, kérdezzetek :D De ezek tekintetében ti megengednétek a lányotoknak? Előre is köszi a válaszokat :)
Engem 14 évesen is engedtek... pedig nem vagyok egy jó kislány. (Mondjuk.. város legjobb iskolájába járok nem iszok nem drogozok meg ilyenek.)
Am a gyerekemet én se engedném :D
Amiket felsoroltál, azok számomra nem érvek. "Komoly kapcsolat" meg "szimpi" srác, "több találka volt már"... na és?
Le akartok feküdni egymással? Az még korai.
Vagy csak aludni akartok egymás karjaiban? Még ha meg is van eme szent elhatározás, nem biztos ám, hogy menni fog! Hisz együtt aludni azzal akit szeretsz, és nem szexelni... ennél nagyobb kísértés nincs is, és bennetek tombolnak a tizenéves hormonok!
Nem véletlenül tiltják ám az ilyesmit a szülők.
Sajnálom, ez a véleményem.
Semmiképp sem engedném meg... Még 16 évesen sem, 17 éves korában azért már elgondolkodnék és esetleg megengedném, ha minimum fél éve együtt vannak és tényleg normális a srác (nem pedig csak annak mutatja magát - annyira azért nem nehéz átlátni valakin).
15 éves suli után találkozhat a barátjával 1 órácskára, aztán ennyi. Lehet, hogy akkor megoldanák máshogy, de én akkor sem adnám rá az áldásomat, ha fegyvert fognának a fejemhez. Mondjuk az én lányom eleve olyan neveltetést fog kapni, hogy 15 évesen értse, gyerek még ehhez és nem akarja játszani a nagylányt.
"Egyébként meg nem csak este tudnak szexelni...aki ettől fél."
Igaz. De mégis mi valószínűbb? Hogy este szexelnek, amikor mindenki alszik, vagy napközben, amikor bárki bármiért benyithat?
Kövezzetek meg, én megengedném. A saját példámból indulok ki. Amikor megismerkedtem a párommal, én 15 ő 17 volt. Bemutattam a szüleimnek, és anyukám egy hónap (!) együtt járás után megengedte az együtt alvást, mert megbízott bennem. És tudjátok mi történt? NEM FEKÜDTÜNK LE! Csak aludtunk, és még ezt megismételtük jó néhányszor, amikor fél évre rá (én akkor 16 évesen) vesztettük el egymással a szüzességünk. Azóta ez a fiú a vőlegényem, én kitűnő tanuló voltam, kitűnőre érettségiztem, nincs káros szenvedélyem, és most az orvosin vagyok másodéves szintén jó eredményekkel. Mindig tudtam védekezni, teljesen megbízható voltam/vagyok. Nem kell ahhoz együtt aludni, hogyha szexelni akarnak, én sem azért akartam vele együtt aludni. A lányomat is ugyanilyen megbízhatónak fogom nevelni, és ha ő 15 évesen találja meg a szerelmét, és együtt akarnak aludni, nem látom akadályát. De ehhez persze jól kell nevelni a lányt, nem tabuként kezelni a szexet és a felvilágosítást.
20/L
Hú vegyes válaszok...
Ki akarja játszani a nagylányt? Én nagyon nem
Igazából nem igeneket akartam hallani hanem véleményeket.
20.23: és mért ne beszélehtnénk 15 évesen komoly kapcsolatról? azért mert ennek a nyomorult korosztálynak több agyhalottja van, ezt úgy értelmezd hogy midnen héten bulizós piás drogos cigis tinirib@ncok attól még nem kell általánosítani...igenis lehet valakinek komoly kapcsolata így, nem egy olyanról tudok akik ilyesmi korban jöttek össze és mai napig együtt vannak pedig már ők is a 40est koptatják...
20.26 igen, ha ismerem a srácot,e gyüttvannak bizonyos ideje, és tudom a lányomról is hogy nem egy felelőtlen kisgyerek akkor mért ne engedném?
20.29 lehet hogy szerinted nemfogom fel hogy mit jelent nagyon szeretni, de figyelj, ezt én tudom és az épp elég..:)
20.31 nem mutat más képet a srác a szüleimnek mint nekem...tehát ez a lehetőség nem áll fent :D
2. 20.31 hát ezt én sem értem, egy szóval nem írtam hogy lefeküdni akarok vele..azazhogy de, de csak az ágyra :D
20.34 nemértem az általános iskola hogy jön ide...ezt kifejtenéd bővebben?
20.37 amikor meg én átmegyek / ő jön akkor meg vannak itt is, és ott is tehát megintcsak nemértem az egészet :D
20.40 ez a legnagyobb baj az összes emberrel..az együtt alvásról rögtön a szexre asszociálnak, és senki nem mondta hogy azt akarunk. akit meg szeretsz, azzal szex nélkül is tudsz aludni, sőt :)
20.42 az mindegy ki kinél alszik, nekünk ígyis megfelelne csak egyszerűbb votl így feltenni a kérdést..
20.56 pont ilyen embereket ismerek (fentebb említettem) és énis ilyen szeretnék lenni :)
Köszi a válaszokat akik eddig írtak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!