Hány gyereket szeretnél a jövőben?
Miért?(Miért annyit amennyit)
Fiút vagy lányt?Hányat?
Nekem nem tetszenek, nem bírom a csecsemőket.Abszolút nem. Rondák, visitanak, sz*rnak. Nekem nem jönnek be.
A gyerek inkább 2 éves kortól jön be.
Ha esetleg lenne gyerekem egy lánynak örülnék.
A kiscicák, kiskutyákat viszont imádom! Amikor megszületnek már akkor szépek, aranyosak!
Amúgy legszívesebben nem szülnék, pláne a mai világba.. ..
21:31
Ha annyi gyereket csinálsz, amennyit Isten ad neked, akkor simán szülhetsz 20 gyereket is, akik eltartására a mi adonkból fogod kapni a segály és igen, ez nem tetszik.
Mindig felháborított, mikor a nagycsaládosok siránkoznak a fókuszban, meg aktivban, hogy jááj, 6 gyerek van, csak főttkrumplit tudunk enni. Basszus, ne legyen csak egy, és akkor lesz pénz kajára!
Persze, ha megteheted anyagilag, akkor csináld, de a mai világban nem lehet tudni ki mikor szegényedik majd le, de a gyerekek akkor is ott lesznek.
De aki csinál egy szekér gyereket, aztán siránkozik, hogy nincs pénzük... az szánalmas.
Beleszólok én is...nem tudják eltartani a gyereket,csináljon egyet és minden ok.Ja aztán 100 év múlva majd a környező országok felosztják Mo.-t és lesz egy lap a töri könyvekben a magyarságról, ami azzal fog végződni,hogy "A magyarság 2100-ban kihalt"
Ez kell nekünk pontosan.
Ezzel csak azt akarom kifejteni,hogy ha így gondolkoznának az emberek, hamar kihalna a magyarság.Persze megértem a te álláspontodat is, de ha 6 gyereke van és a putriban él az az ő baja, te amúgy is fizeted az adót, ha vannak nagy családok ha nincsenek, nem tudsz beleszólni ,hogy mire költség és én inkább a segélyből élő ingyenélő embereknek adom azt a pénzt mint,hogy a drága politikusainknak akik szépen elosztják egymás között és beteszik a többi 300 millió közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!