Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány gyereket szeretnél a...

Hány gyereket szeretnél a jövőben?

Figyelt kérdés

Miért?(Miért annyit amennyit)

Fiút vagy lányt?Hányat?

2011. okt. 15. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
Azért, mert ti egy sima válaszba kötöttetek bele. Nem sértett meg titeket, szóval be sem szólt nektek, fogalmam sincs mi okotok volt őt kritizálni.
2011. okt. 16. 13:57
 62/70 anonim ***** válasza:
39%

Nekem nem tetszenek, nem bírom a csecsemőket.Abszolút nem. Rondák, visitanak, sz*rnak. Nekem nem jönnek be.

A gyerek inkább 2 éves kortól jön be.

Ha esetleg lenne gyerekem egy lánynak örülnék.

A kiscicák, kiskutyákat viszont imádom! Amikor megszületnek már akkor szépek, aranyosak!

Amúgy legszívesebben nem szülnék, pláne a mai világba.. ..

2011. okt. 16. 13:59
 63/70 anonim ***** válasza:
a 2. 19:05-ös vagyok. azért érdekelne, hogy én is le lettem szavazna, a másik is, a harmadik is. még az is, aki konkrétan válaszolt a kérdésre. Nem érdekel a százalék, de arra azért kíváncsi lennék, hogy mi alapján lettünk pontozva...
2011. okt. 16. 17:31
 64/70 anonim ***** válasza:
ja, ez engem is érdekelne... kit zavart, hogy én 4-5 gyereket szeretnék?
2011. okt. 16. 18:28
 65/70 habibi ***** válasza:
55%
bizony! engem is leszavaztak!Valakinek fáj, hogy valaki annyi gyereket akar, amennyit Isten ad neki?
2011. okt. 16. 21:31
 66/70 anonim ***** válasza:

21:31

Ha annyi gyereket csinálsz, amennyit Isten ad neked, akkor simán szülhetsz 20 gyereket is, akik eltartására a mi adonkból fogod kapni a segály és igen, ez nem tetszik.

Mindig felháborított, mikor a nagycsaládosok siránkoznak a fókuszban, meg aktivban, hogy jááj, 6 gyerek van, csak főttkrumplit tudunk enni. Basszus, ne legyen csak egy, és akkor lesz pénz kajára!

Persze, ha megteheted anyagilag, akkor csináld, de a mai világban nem lehet tudni ki mikor szegényedik majd le, de a gyerekek akkor is ott lesznek.

De aki csinál egy szekér gyereket, aztán siránkozik, hogy nincs pénzük... az szánalmas.

2011. okt. 16. 21:36
 67/70 habibi ***** válasza:
Félreértettél,én úgy értettem, hogy pl. hiába szeretnék 2 gyereket, ha Isten mondjuk csak egyet ad és a válaszomhoz hozzátettem, hogy amennyit anyagilag is bírnánk.
2011. okt. 16. 21:50
 68/70 anonim ***** válasza:
aham... én is írtam, hogy nem is itt akarok élni. Amúgy meg nem vagyok olyan, mint a cig...ok, hogy szüljek össze-vissza normális anyagi háttér nélkül...
2011. okt. 18. 19:22
 69/70 A kérdező kommentje:

Beleszólok én is...nem tudják eltartani a gyereket,csináljon egyet és minden ok.Ja aztán 100 év múlva majd a környező országok felosztják Mo.-t és lesz egy lap a töri könyvekben a magyarságról, ami azzal fog végződni,hogy "A magyarság 2100-ban kihalt"

Ez kell nekünk pontosan.

Ezzel csak azt akarom kifejteni,hogy ha így gondolkoznának az emberek, hamar kihalna a magyarság.Persze megértem a te álláspontodat is, de ha 6 gyereke van és a putriban él az az ő baja, te amúgy is fizeted az adót, ha vannak nagy családok ha nincsenek, nem tudsz beleszólni ,hogy mire költség és én inkább a segélyből élő ingyenélő embereknek adom azt a pénzt mint,hogy a drága politikusainknak akik szépen elosztják egymás között és beteszik a többi 300 millió közé.

2011. okt. 18. 19:33
 70/70 anonim válasza:
EGYET SEM ! Ezt most igy gondolom , lehet h par ev mulva megvaltozik a velemenyem errol a temarol es kb 10-15 ev mulva majd szeretnek gyereket ...de abban biztos vagyok hogy amig legalabb 30 nem leszek addig NO GYEREK! megbolondulnektol xd 7 ev utan mar en is birom oket ..de ugy gondolom a gyerekek nem nekem valok...ugyhogy inkabb azt mondom h nem szeretnek egyet sem
2013. márc. 13. 18:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!