Hány gyereket szeretnél a jövőben?
Miért?(Miért annyit amennyit)
Fiút vagy lányt?Hányat?
én mindig 2lányt szerettem volna,és szerencsére így is alakult.de ha fiam lenne,az se tragédia.
Én belehaltam volna,ha nem lehetett volna gyerekem.
Teljesen egyetértek a 19:05-összel, aki írta, hogy egyet sem, nekem is csecsemőundorom van, én is csak 7 éves koruk után viselem el a gyerekeket, és szintén hányingerem van a pelenkázástól...stb.. Nagyon megegyezik a véleményünk... amúgy te hány éves vagy?
Én már most eldöntöttem, hogy kutyákat szeretnék tartani és nem akarok gyereket.
19:5-ös vagyok.
irtam feljebb hogy 25.
én is ugy tervezem az életem hogy valami állatkákkal körbeveszem magam ugyanis anyatipus vagyok csak egy a bibi, nem az embereknél. az állatoknál viszont szörnyen!
van egy 9 éves hugom igy látom hogy milyen egy gyerek. meg anno is láttam de most felnött fejjel is és mindig van egy ujabb szempont hogy "na már ezért sem!"
Kettőt.Egy fiút és egy lányt ( hogy legyen egy apa-fia meg egy anyja-lánya) de persze ugyan úgy fogom szereti na 2 fiú vagy 2 lány lesz: D
Azért kettőt szeretnék,hogy ne legyen egyedül,tanulja meg,hogy mi az a társaság és az osztozás.
ma 19:19
érdekes érvek.
Bár a kiskutyák is makacsok,hisztisek,ők is szarnak,fosnak amit össze kell szedni(remélem idővel már tényleg büntetni fogják ha valaki nem szedi össze) és ők is hánynak...
Személy szerint nekem is elegem lett abból,hogy nem tudok végig menni az utcán vagy egy üzletben vagy akár egy parkban hogy ne egy ordítozó,hisztis kölyköt lássak.Én valamiért mindig kifogom a hisztiző gyerekeket.Mégis van 1 fiam(igaz már felnőtt,és van 2 kutyám)mert az ember a saját gyermekénél másképp látja a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!