Hány gyereket szeretnél?
2-t szeretnék majd :) egy kisfiút és egy kislányt :) de persze van időm még :D
15/L
van 2 egy lanyom meg egy fiam ez igy tokeletes nem akarok mar tobbet
31/N
Szia!
Én is hasonlóan gondolkozok, mint az előttem író:
Óriási családot szerettem volna, most is így érzek, de az anyagi körülményeim nem valószínű, hogy engednék, hogy szüljek vagy hat gyereket...
Pedig tényleg erre vágyom.:-(
Lehet, hogy baromi nehéz lenne, de ha tudnék biztosítani megfelelő anyagi helyzetet ehhez, akkor tuti bevállalnám!
Még nincs egy gyerekem se és 23 éves vagyok.:-)
Jaa, és a nemek...:-) Hát, ennyi gyereknél azt mondom, mindegy, de azért nem muszáj hat fiúnak vagy hat lánynak lennie.:-) Mondjuk 3-3 vagy 4-2 arányban!:-)
Szia!
3 -at szerettünk volna ,de a sors úgy alakította hogy 4 gyermekünk van.Nem könnyű,az tény ,de nagyon jó hogy így alakult!Ja ,és mind a négy lány.Mikor az elsőt vártuk akkor én nagyon kisfiút szerettem volna,de a többinél már eszembe sem jutott,szinte tudtam hogy lányok lesznek,megéreztem.És szerencsére páromat sem érdekelte annyira ez a dolog.Most meg élvezi nagyon hogy Ő az egyszem fiú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!