Hány gyereket szeretnél?
Én sok gyereket szeretnék, de úgy sem lesz annyi pénzem, hogy eltartsam őket, így 1, maximum 2 gyerekre gondoltam, de majd csak 10év múlva, az mindegy, hogy fiú vagy lány lesz, csak egészséges legyen.
Ha milliárdos lennék akkor 20 gyereket szeretnék és el is tudnám őket tartani:D
20f
2-t vagy 3-t. Sem többet, sem kevesebbet. Persze, ha úgy alakulna, hogy születne 4. gyerekem, megtartanám :D
Konkrét elképzeléseim vannak.
Ha 2 lenne, akkor 1 fiú és 1 lány, 3 év különbséggel [hogy a fiú lenne idősebb]. Vagy 2 lányt [2 év különbséggel].
Ha 3, akkor 2 fiú, 1 lány, de azt meg úgy, hogy az első kb 8évvel lenne idősebb a másodiknál :)
De totál mindegy, hogy hogy lesz, csak legyen minimum kettő gyerekem, na meg az, hogy legalább 1 lányom legyen :D
13/L
3-at képzeltünk és van már 2, jövőre bevállaljuk a3.-at :)
1 lány 2 fiút szerettünk volna, most 2 lány van :), jó lenne ha a 3. fiú lenne, de igazából nem számít, csak ha már van 2 lányunk akkor vegyesen legyenek :)
29/N és 30/F
Istenem.Ezeket a válaszokat miért kell pontozni? Nem értem..
Én minimum kettőt, azt nem szeretném, ha csak egyedül lenne.Kisfiút is szeretnék, meg kislányt is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!