Hány gyereket szeretnél?
1 fiam van, nem is akarok többet.
30/L
Egyet akartunk, ő meg is lett. Én fiút akartam, a férjem lányt, fiú lett. :) 2 éves ördögmanó
25 vagyok a férjem pedig 30
Szia!
2 gyereket szerettem volna,mert én egyke vagyok
Mind a 2x kislányt szerettem volna,de két kis rosszcsont fiam van:)
Tudat alatt biztos éreztem,hogy inkább fiús anyuka vagyok,mert az első terhességem elején,amikor még nem tudtuk a nemét,akkor is kék ágyneműt,babakocsit,hordozót,ruhákat vettem.El sem bírom magam képzelni babák,lányos ruhák között!
Ha 2 év alatt sikerülne rendezni a hiteleinket(max.ha nyerünk valahol),szívesen szülnék egy 3.babát is.
3-4 : 2 lány 1 fiú vagy 2-2 fiú-lány arányban. Ha az anyagiak megengedik. Eddig ebböl egy kislány van. Férjem imádja és legszívesebben egy focicsapatot bevállalna :)
Ha nem engedhetjük meg, akkor már csak 1 fiút. Mégse maradjon a kicsink testvér nélkül.
22/L
3 gyereket szeretnék esetleg 4 et.:P
eddig csak egy kisfiam van.Nagyon szeretnék kislányt pedig fiús anyukának valóm magam.Ha sikerül anyagilag akkor még szeretnék gyermeket.Én is sok testvéres családba nőttem fel (3 nővérem van én vagyok a 4.lány:)Nagy korkülönbséget nem akarok mert én véletlen gyerek vagyok sok év késéssel (min.9 év max 13 év van köztünk)Párom egyke ő is sok gyerkőcöt szeretne.Mondjuk a fiam is már 4 éves.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!