Hány gyereket szeretnél?
Figyelt kérdés
Vagy hányat képzeltél el régen, és most hány van? Szeretnél még? Inkább fiút, vagy lányt?2010. aug. 25. 02:48
41/45 anonim válasza:
2 gyerekem van. Többet szerettem volna, ha az anyagiak engedik lesz még egy.
42/45 anonim válasza:
6-ot szeretnék, három sajátot és három örökbefogadottat:)
43/45 anonim válasza:
Kettőt szeretnénk, annyi a terv. Egy kisfiunk már van, másodszorra igazából mindegy, hogy lány vagy fiú lesz. Szívesen kipróbálnánk magunkat a lányos szülő szerepben is, de annyira jó kisfiús szülőnek lenni, hogy annak is nagyon örülnénk. Igazából ha választani lehetne sem tudnék dönteni, hogy milyen nemű legyen a második csemete.
44/45 Cheerleader válasza:
3at szeretnék majd...fiú ikreket és egy kislányt:)
17/l
45/45 anonim válasza:
én kiskoromban 115.öt szerettem volna,de már tudom h ez lehetetlen szóval per pillanat nemtudom hányat szeretnék:D ha lehet gyerekem akkor nagy családot szeretnék:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!