Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány gyereket szeretnél a...

Hány gyereket szeretnél a jövőben?

Figyelt kérdés

Miért?(Miért annyit amennyit)

Fiút vagy lányt?Hányat?

2011. okt. 15. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
55%

a 19 százalékos cinikus volt csak ugy látszik nem volt egyértelmü és ránk gyerekutálokra célzott.

de valahogy nem ért célba mert nem vágyom sem utazásra sem plasztikára sem ékszerre. mert ugy látszik neked az jött le hogy valami mükörmös ribanc vagyok.

nem. csak egy olyan lány akinek rengeteg hobbija van és remekül elvan egyedül és ha valami megfosztaná töle ezeket a dolgokat letargiássá és boldogtalanná válna. a gyerek annak jo akinek nincs tul sok hobbija,akinek van ideje meg energiája lekötni magát velük. ez nem én vagyok.

2011. okt. 15. 19:48
 32/70 anonim ***** válasza:
11%
Ha egy gyerek mellett nem teheted meg a plasztikát meg a bundát, akkor gyerek nélkül se lesz meg. Hagyjátok már ezt a kaki, fika témát, a tiéteket inas törli, mert kb. olyan a saját gyerekednek törölni, mintha a sajátodat törölnéd. Én az unokaöcsémét öklendezve töröltem, a sajátomnál teljesen természetes.
2011. okt. 15. 19:48
 33/70 anonim ***** válasza:

Kettőt vagy hármat szeretnék majd.

Első gyerekként mindenképpen fiút szeretnék.

Utána meg már mindegy. :)

16/L

2011. okt. 15. 19:51
 34/70 anonim ***** válasza:
0%

Csak egyet!Mindegy milyen neműt.Nem szeretném ha irigykedne egyik gyermek a másikra,és azt sem,hogy utálják egymást,vagy felnőttkorukba ne tartsák egymással a kapcsolatot.Úgyhogy elég egy.De annak az egynek MINDENT meg fogok adni!

Remélem lehet majd babám pár év múlva...

2011. okt. 15. 19:52
 35/70 anonim ***** válasza:
28%

ma 19.27-nek

Ugye neked nincs kutyád? Olyan akit 6 hetes kora óta te nevelsz aki 15-20 éves korig élt veled??

-a kutya seggét nem kell törölgetni, lepucolni: de bizony kell. ha kicsi és hasfájós akkor neked kell segíteni úgy mintha az anyja segítene rajta.vizes ronggyal törölgeted a végbél nyílását,hogy meginduljon a széklete.Előfordul,hogy hígabban szarik a kutya is,és végig szarja a lábát.Volt már rá példa(beagle kutyámnál) hogy az ösztöne miatt belehempergett a szarba,hogy a teste felvegye más szagát..Na azt is mosni kell lefelé.

- nem is terjeng az egész lakásban szarszag mint a gyerektöl.-Ezt honnan veszed?? Én több lakásban jártam ahol több kisbaba is volt,de sosem éreztem szarszagot.Nekem is van 2 gyerekem de sose volt a lakás szarszagú.

- a kutya a kertben csinálja vagy lent a parkban.: A kiskutyák a szőnyegre is odaszarnak,sőt az ágyba pisilnek. Ha beteg akkor végig szarja az egész lakást mert képtelen akkor visszatartani.

-meg a kutya darabosat csinál nem pedig fosik.: De van amikor hígan csinálja a terméket a kutya is.Sokszor nem is beteg csak éppen megy a hasa.

Ha öreg a kutya akkor a gondok újra előjönnek.Kevésbé fogja tudni kivárni a sétát,nem fogja tudni a vizeletét visszatartani,és sok egyéb dolgok is változnak..Vagy ha öreg lez akkor kidobod,mert neked ne szarjon a lakásba???

Szerintem te állatot se tarts..

Nem aza gond,hogy nem akarsz gyereket,mert ezt elfogadom..De akkor mond ezt.Nem akarsz mert nem érzed magad anyatípusnak..Nincs ezzel semmi baj..Tiszteletben tartom ezt a döntést is.De hogy azt mondani,hogy inkább kutya mert az nem csinál olyan dolgokat amit egy gyerek?? ez hülye kifogás..

2011. okt. 15. 19:52
 36/70 anonim ***** válasza:
47%

"biztos nagyon boldog leszel majd a felvarrt melleidel és a sok bundáddal,amikor majd egyedül maradsz.."

Újabb béna, elcsépelt ér.

Te is biztos nagyon boldog leszel a 10 gyereked pelenkájának emlékével amikor majd egyedül leszel! Egy szemernyivel sincs több biztosítéka annak aki szül, hogy nem marad egyedül, mint annak aki nem. A gyerek megutálhat, elköltözhet, urambocsá meghalhat stb... Különben pedig nagy önzetlenségetekben kicsit sem képmutató rögtön utána azzal jönni hogy gyakorlatilag azért szültök, hogy ne maradjatok egyedül.

Én egyet sem akarok. Nem érdekel a téma és nem vágyom rá, akkor minek csinálnám? Ilyen egyszerű.

2011. okt. 15. 19:56
 37/70 anonim ***** válasza:
81%

nem tudom miért kell piszkálni azt aki nem akar gyereket. inkább ne szüljön, minthogy aztán le se sz*rja. egyébként a hírességek között is van olyan aki gyerek nélkül él, és boldog: Fodor Zsóka. nem vagyunk egyformák, ennyi

(1 kislányt nevelő anyuka voltam)

2011. okt. 15. 19:57
 38/70 anonim ***** válasza:
31%
Akkor miért problémázol, elleszel a macskáiddal és kész, de ha bundákról, plasztikákról írsz, akkor miért hátrálsz vissza, ha valaki furcsán nézz. Nyugodtan vállald, a te életed.
2011. okt. 15. 19:59
 39/70 anonim ***** válasza:
Ha olyan gyerekem lehetne, amilyennek egy-két számomra kedves embert megismertem, akkor bevállalnék hármat-négyet is. Nem érdekelne sem az éjszakázás, sem a pelenkázás (pedig egyik sem vonz különösebben). Viszont ha elnézem, hogy a mai gyerekek többsége milyen, akkor elfog a sikítófrász, és azt gondolom, hogy soha, egyet sem szülök meg. Végiggondolva a lehetőségeket, jobb volna vállalni a kockázatot, és bízni Istenben/gondos nevelésben (kinek hogyan). Őszintén remélem, hogy egyszer összehoz az élet egy olyan férfival, aki mellett lesz bátorságom belevágni, és hogy nem bánom meg...
2011. okt. 15. 19:59
 40/70 anonim ***** válasza:
50%

Egyet. Nincs különösebb oka, hogy miért ennyit, ennyire érzem felkészülve magam.

Mondjuk sokáig egyáltalán nem akartam, de megismertem egy családot, ahol tényleg olyan összhang volt, hogy mondhatni kedvet kaptam. Illetve unokatesóm szerintem baromi jól neveli a fiát, meglepődtem, hogy olyan gyerek is létezik, akivel szívesen elvagyok és nem idegesít. Ez is adott némi bátorságot.

2011. okt. 15. 20:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!