Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány gyereket szeretnél a...

Hány gyereket szeretnél a jövőben?

Figyelt kérdés

Miért?(Miért annyit amennyit)

Fiút vagy lányt?Hányat?

2011. okt. 15. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
92%

19-59-es

a mai gyerekek se maguktól lettek ilyenek. egyszerűen több nemtörődöm szülő van, mint régen. sajna:(

2011. okt. 15. 20:01
 42/70 anonim ***** válasza:
58%

de van kutyám és eddig ilyen gond nem volt vele de ö kint van a kertben.de szüleimnél lakok igy közös, nem csak én törödök vele.a kutyánknak epilepsziája van de elég ritkán jön rá szerencsére és gyomorzárodási problémái vannak ezért sokszor hány. de az nem olyan gusztustalan mint az emberi mellesleg ha a teraszra csinálja akkor egy kanna viz és már le is van locsolva nem kell sikálni, stb...

bocs nem irtam elég tisztán én csak a kutyapárti lányra irtam rá hogy megértem, de igazad van a kutyákkal is lehet gond.de én nem kutyát akarok tartani,hanem más kisállatkát,vagy papagájt,de lakásban nem is tartanék soha kutyát.papagájom volt, 10 évig élt velem nem volt gondom vele.

a szarszagot meg élö példaként mondtam, lehet másnál nincs igy de van egy ismim akihez ha épp akkor lépek be a házba mikor pelenkázik hát ki is fordulok szinte.

de a lényeg tényleg az! nem akarok és kész. szivem joga. kicsit elkalandoztunk másfele.

2011. okt. 15. 20:04
 43/70 anonim ***** válasza:
50%
1 fiút 1 lányt. Miért? Nem tudom. :D a 3 gyerek nekem már soknak tűnik. Mi családunkban is mindenhol max. 2 gyerek van, lehet ezt szoktam meg.
2011. okt. 15. 20:08
 44/70 anonim ***** válasza:
90%

Hármat szeretnénk. A legideálisabb két lány és egy fiú lenne, de a nemek egyébként nem számítanak. Három fiút mondjuk annyira nem szeretnék :)

De egészség legyen!!!

2011. okt. 15. 20:08
 45/70 anonim ***** válasza:
2-3 év múlva szeretnénk egy kisfiút. utána meg majd ahogy a munka meg az idő engedi, de szeretném, ha akárhány gyerekem lesz is, ne legyen köztük túl nagy korkülönbség. a lényeg, hogy akárhogy alakul, boldogok legyünk
2011. okt. 15. 20:09
 46/70 anonim ***** válasza:
46%
0!!!!!!!!!! Utálom őket mint a sz@rt!!!!!! Egy értelmes kutyát többre tartok..
2011. okt. 15. 20:12
 47/70 anonim ***** válasza:
0%
"utálom, mint a s.art" Minek szólsz hozzá, vagy elég egy, nem akarok.
2011. okt. 15. 20:17
 48/70 anonim ***** válasza:
60%
Egyet sem.
2011. okt. 15. 20:29
 49/70 anonim ***** válasza:
48%

én meg egy értelmes gyereket tartok többre tenálad...

ezt a stílust:(

2011. okt. 15. 20:32
 50/70 anonim ***** válasza:
48%
Még értelmes se kell, hogy legyen a gyerek, hogy többre tartsam.
2011. okt. 15. 20:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!