Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány gyereket szeretnél a...

Hány gyereket szeretnél a jövőben?

Figyelt kérdés

Miért?(Miért annyit amennyit)

Fiút vagy lányt?Hányat?

2011. okt. 15. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
3 gyereket szeretnek, ketto verszerintit es egy orokbefogadottat. Utobbit szeretnem, ha nagyobb lenne, akit "mar senki nem visz el". Nagyon sajnalom a kis arvakat, ez eletcelom. A nemek nem szamitanak, de inkabb 3 lany legyen, mint 3 fiu. :)
2011. okt. 15. 20:40
 52/70 anonim ***** válasza:
melyik 19:05-ös, én a második vagyok ez időpontban. 24 vagyok.
2011. okt. 15. 20:41
 53/70 anonim ***** válasza:
le vagy maradva, nem téged kérdeztek
2011. okt. 15. 20:49
 54/70 anonim ***** válasza:
köszi,de a csecsemőundorostól kérdeztem..
2011. okt. 15. 21:12
 55/70 anonim ***** válasza:
50%

Egyet sem.

1, nem szeretem őket plusz terhesség fóbiám van. (nem tudom létezik-e, így tudom megfogalmazni)

2, ha változik is a véleményem/"betegségem", beteg vagyok,gyógyíthatatlan és még csak véletlenül se akarnám megkeseríteni az életét valakinek.

2011. okt. 15. 21:23
 56/70 anonim ***** válasza:
37%

0-t.

Nem vagyok anyának való és boldogtalan is lennék. Az én életem másról szól.

2011. okt. 15. 23:45
 57/70 anonim ***** válasza:
57%

Minek bántjátok?

A kérdező kért indoklást, ha neki ez az indoka, akkor ez.

Nem tudom mi a f*szért kell mindenkibe belekötni, csak mert nem olyan, mint ti.

2011. okt. 15. 23:46
 58/70 anonim ***** válasza:
27%
mi már csak ilyen kötözködősek vagyunk. minek kötsz ezért belénk???:D:D
2011. okt. 16. 10:23
 59/70 anonim ***** válasza:
56%
0.
2011. okt. 16. 13:21
 60/70 anonim ***** válasza:
53%

Én 2-öt szeretnék legalább.

Amúgy nem kell elitélni azokat akik nem szeretnének gyereket,ha nincs hozzá türelmük jobb ha nem szülnek.

Én csecsemő és kisgyermek gondozónak tanulok,és gyakorlaton a következőket állapitottam meg:A gyerekek,csecsemők alapjáraton tündériek.Aranyosak,természetesek,bújosak,szeretetre éhesek,angyaliak , mosolyt csalnak az ember arcára.

Aztán a legtöbb gyereknél ahogy nőnek jön a változás.És ki rontja el őket:a szülők,a környezet.

Elkeseritő amikor tündéri,kedves gyerek egyik nap hirtelen úgy jön be a bölcsibe,hogy mindent direkt kiborit,ordit,elkezdi verni a többi gyereket,leszoritja őket a földre és csak néz mindenki mi történt ezzel a tündéri gyerekkel.Pár hónapra rá jön az anyuka bejelenteni,hogy válnak,mert tönkrement a házasság,kiderül,hogy mostanság állandóak a veszekedések otthon,erőszak is volt.

És nem egy ilyen előfordul.Ha egy gyerek viselkedése megváltozik mindig kiderül,hogy otthon nagy baj van.

A másik kategória amikor nagyon elrontják a gyereket.Elkényeztetik,nem foglalkoznak vele,mindent ráhagynak.

Ha egy gyerekkel nem foglalkoznak,megpróbálja magára felhivni a figyelmet.Mivel hivja fel leginkább magára a figyelmet:ha rossz.Egyre több gyereknek lesz baja a magatartásával.Ezért is szeretem inkább a kicsiket,mire az oviba kerülnek a gyerekekek nagyon nagy része,teljesen megváltozik.Eltanulnak minden "jót" a felnőttektől.Merthogy a gyerek ugye leutánozza a környezete viselkedését.Ezért sajnálom a mai gyerekeket.

Én szeretek velük foglalkozni mikor még kicsik és megvan bennük az az ártatlanság és természetesség hoztak magukkal.Amikor még olyanok,mint a kicsi angyalok.

20/L.

2011. okt. 16. 13:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!