Hány gyereket szeretnél a jövőben?
Miért?(Miért annyit amennyit)
Fiút vagy lányt?Hányat?
Egyet sem.
1, nem szeretem őket plusz terhesség fóbiám van. (nem tudom létezik-e, így tudom megfogalmazni)
2, ha változik is a véleményem/"betegségem", beteg vagyok,gyógyíthatatlan és még csak véletlenül se akarnám megkeseríteni az életét valakinek.
0-t.
Nem vagyok anyának való és boldogtalan is lennék. Az én életem másról szól.
Minek bántjátok?
A kérdező kért indoklást, ha neki ez az indoka, akkor ez.
Nem tudom mi a f*szért kell mindenkibe belekötni, csak mert nem olyan, mint ti.
Én 2-öt szeretnék legalább.
Amúgy nem kell elitélni azokat akik nem szeretnének gyereket,ha nincs hozzá türelmük jobb ha nem szülnek.
Én csecsemő és kisgyermek gondozónak tanulok,és gyakorlaton a következőket állapitottam meg:A gyerekek,csecsemők alapjáraton tündériek.Aranyosak,természetesek,bújosak,szeretetre éhesek,angyaliak , mosolyt csalnak az ember arcára.
Aztán a legtöbb gyereknél ahogy nőnek jön a változás.És ki rontja el őket:a szülők,a környezet.
Elkeseritő amikor tündéri,kedves gyerek egyik nap hirtelen úgy jön be a bölcsibe,hogy mindent direkt kiborit,ordit,elkezdi verni a többi gyereket,leszoritja őket a földre és csak néz mindenki mi történt ezzel a tündéri gyerekkel.Pár hónapra rá jön az anyuka bejelenteni,hogy válnak,mert tönkrement a házasság,kiderül,hogy mostanság állandóak a veszekedések otthon,erőszak is volt.
És nem egy ilyen előfordul.Ha egy gyerek viselkedése megváltozik mindig kiderül,hogy otthon nagy baj van.
A másik kategória amikor nagyon elrontják a gyereket.Elkényeztetik,nem foglalkoznak vele,mindent ráhagynak.
Ha egy gyerekkel nem foglalkoznak,megpróbálja magára felhivni a figyelmet.Mivel hivja fel leginkább magára a figyelmet:ha rossz.Egyre több gyereknek lesz baja a magatartásával.Ezért is szeretem inkább a kicsiket,mire az oviba kerülnek a gyerekekek nagyon nagy része,teljesen megváltozik.Eltanulnak minden "jót" a felnőttektől.Merthogy a gyerek ugye leutánozza a környezete viselkedését.Ezért sajnálom a mai gyerekeket.
Én szeretek velük foglalkozni mikor még kicsik és megvan bennük az az ártatlanság és természetesség hoztak magukkal.Amikor még olyanok,mint a kicsi angyalok.
20/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!