Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány gyereket szeretnél a...

Hány gyereket szeretnél a jövőben?

Figyelt kérdés

Miért?(Miért annyit amennyit)

Fiút vagy lányt?Hányat?

2011. okt. 15. 19:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
50%

én sem értem hogy lehet undorodni egy csecsemőtől.

én 12 éves voltam amikor kistesóm született,és nem voltam rosszul ha lehányt vagy tisztába kellett rakni.-alig vártam hogy én is anya legyek.

2011. okt. 15. 19:26
 22/70 anonim ***** válasza:
49%

nem a kutyás vagyok de ez nem kifogás... ezek tények. én megértem öt mivel olyan mint én.

a kutya seggét nem kell törölgetni, lepucolni és nem is terjeng az egész lakásban szarszag mint a gyerektöl. a kutya a kertben csinálja vagy lent a parkban.és nem 30 centire vagy a kupactol hanem messzebb.meg a kutya darabosat csinál nem pedig fosik. nyilván ha a kutyának baja van az is fosik na az is undorito azt már nem pucolnám.

2011. okt. 15. 19:27
 23/70 anonim ***** válasza:
0%

Egy kislányt szeretnék.

A mai világban én azt mondom, hogy inkább legyen csak egy, de neki mindent meg tudjak adni, jó minőségű tápláléktól kezdve szép ruhákig és játékokig. Nem akarom, hogy bármiben is hiányt szenvedjen.

2011. okt. 15. 19:27
 24/70 anonim ***** válasza:
30%

Én hármat szeretnék, de ha megtehetnénk anyagilag, négyet is bevállalnék.

Elsőnek fiút szeretnék, utána mindegy. Persze jó lenne, ha a 3-4ből legalább egy lány lenne :D

20L

2011. okt. 15. 19:28
 25/70 anonim ***** válasza:
53%

Szívem szerint 5 gyerek az álmom.

Ebből ha Isten segít, akkor lesz olyan anyagi helyzetem, egészségem és türelmem, hogy 3 gyereket meg is szülök.

Ha nem lesz olyan jó helyzetem, egészségem, akkor is nagyon szeretnék kettőt, mert szerintem fontos a testvér.

Most várjuk az elsőt, egy kislányt, így is volt az álmunk. Másodiknak fiút szeretnénk, de nem szentírás... utána már mindegy, milyen nemű, még ikrek is lehetnek, ha bírjuk :)

(mellesleg én is félek, mi lesz a hányásnál, mert nagyon nem bírom, de szerintem majd belejövök idővel)

2011. okt. 15. 19:28
 26/70 anonim ***** válasza:
64%

jaaaj ezt annyira birom mikor azzal jönnek hogy te is voltál gyerek.....igen és gyerekként hogy él a gyerek? gyerekként!minö meglepö....és gyerekként az volt a természetes ahogy viselkedtem. nyilván nem is emlékszem csecsemökoromra.7 évesre ugyahogy de nyilván gyerekként másképp látja a gyerekeket az ember mint felnöttként.....gyerekként is utáltam minden nálam kisebbet...ennyi.

és nyilván aki csecsemöimádo az nem tudja elképzelni hogy lehet utálni öket. imádom a brokkolit. más meg nem tudja elképzelni mit szeretek benne. ennyi. fura hasonlat de igaz bármire sztem....

2011. okt. 15. 19:32
 27/70 anonim ***** válasza:
0%
1 kislányt szeretnék, azért mert én mindig a lány gyerekekkel sokkal jobban kijöttem, mint a fiúkkal, viszont nekem ez még bőven odébb van :)
2011. okt. 15. 19:43
 28/70 anonim ***** válasza:
58%
lehet hogy egyedül vagyok, de én inkább kitörlök 6 kakás feneket mint megtöröljek egy taknyos orrot. én valahogy jobban undorodok a fikától mint a kakától....
2011. okt. 15. 19:45
 29/70 anonim ***** válasza:

En minimum 2-ot(1 fiu, 1 lany), es maxium 4-et(2 fiu,2 lany), vegul is a nemuk nem torveny (az a fontos, hogy egeszsegesek legyenek), de azert szeretnem igy, de nem en dontok:D

Amugy en nem latom magam ugy, hogy ennyi gyerekem legyen, sot, de soha nem lehet tudni:)

2011. okt. 15. 19:46
 30/70 anonim ***** válasza:
Kettőt.Egy fiút,és egy lányt.
2011. okt. 15. 19:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!