Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam?

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés
Jöhet bármilyen vélemény! Nem érdekel? Nem baj! De egyszerűen muszáj elmondanom valakinek, és mivel ez a dolog nem publikus, titeket választottalak. Kikívánkozik belőlem, hogy éppen most értem haza a szeretőm lakásából, és olyat, de olyat... Nekem is van párom, neki is. Megkoronázta a napomat!!! Jöhetnek a kövek, amivel megdobáltok, nem haragszok!!! De olyan jó érzés volt ezt leírni, ha már nem mondhatom el senkinek... Tudjátok: "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek."
2011. okt. 5. 23:49
 81/106 anonim ***** válasza:
4%

MINDEN nő egy nagy ri*banc,

csak nem mindegyikről derül ki!!

Amelyikről meg még nem derült ki,

az meg kikéri magának a gyanúsítást, az összes "kolléganője" nevében...

2011. okt. 6. 06:35
 82/106 anonim ***** válasza:
18%
Gratula. Ha gondolod, meghegesztelek én is. Bár nekem nem lesz belőle megcsalás, mert párom nincs...vagy így már nem is jó? Kiábrándító? :D
2011. okt. 6. 06:47
 83/106 anonim ***** válasza:
Nekem is van szeretőm, igaz, nincs mellé pasim, és neki sincs barátnője mellettem. NEm vagyunk szerelmesek, csak összejárunk, de nem csak arra. Amikor egymással vagyunk, úgy viselkedünk, mintha járnánk, az utcán egymás kezét fogjuk, csókolózunk, stb:-)A haveri társasága is az "asszonyának" vesz:D:D:D. Amikor msnezünk, akkor nem írjuk tele szivecskékkel az üzenetet, és amikor emailt váltunk, akkor sem romantikázunk. De a hétvégék fantasztikusak vele:-). Nem tudom, meghagynám e ezt az élményt egy pasi mellett, de csak akkor jövök össze valakivel, ha szerelmes vagyok belé, és akkor nyilván végeznék a szeretői viszonnyal.
2011. okt. 6. 07:02
 84/106 anonim ***** válasza:
44%
elmondom: egy gerinctelen, jellemtelen, mocskos ÁRULÓ vagy. aki megérdemelné a karóba húzást.
2011. okt. 6. 07:45
 85/106 anonim ***** válasza:

Nyilván...ez jó, tetszik. :D

A kérdezőnek pedig csak annyit mondanék, amit Jock is mondott a Dallasban az asszonyának a paródiában. Inkább nem írom le. :D

2011. okt. 6. 07:45
 86/106 anonim ***** válasza:
46%

A 6. oldalon valami hülye segg ribanc azt írta: Minden pasi megcsalja a barátnőjét.

Hát az lehet,hogy téged megcsalnak,de engem tutira nem :D "Kicsim"nek meg csak annyit mondanák még így utoljára,hogy hagyd el a 130 kilósat aztán kész.

2011. okt. 6. 07:52
 87/106 anonim ***** válasza:
84%
Akkor mi a fenének vagy kapcsolatban?????
2011. okt. 6. 08:16
 88/106 anonim ***** válasza:
23%

Ayme szóval a tündérek és a mikulás is létezik szerinted??!!:D

Nyisd ki a szemed és majd meglátod az igazságot ;)

2011. okt. 6. 09:40
 89/106 anonim ***** válasza:
44%
nem vita tárgya, az a feltevés hogy minden pasi megcsalja a nőjét.... ugyanis NEM IGAZ maga az állítás. engem soha nem csalt meg egyik sem, és legalább annyira biztos vagyok abban hogy soha nem is fog erre vetemedni a férjem, minthogy egyszer mindenki meghal! ;)
2011. okt. 6. 09:45
 90/106 anonim ***** válasza:
88%
Nekem annyi a véleményem, hogy rafkós a pasi. Ingyen kapja tőled azt, amiért máshol fizetnie kéne.
2011. okt. 6. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!