Jöhet bármilyen vélemény! Nem érdekel? Nem baj! De egyszerűen muszáj elmondanom valakinek, és mivel ez a dolog nem publikus, titeket választottalak. Kikívánkozik belőlem, hogy éppen most értem haza a szeretőm lakásából, és olyat, de olyat... Nekem is van párom, neki is. Megkoronázta a napomat!!! Jöhetnek a kövek, amivel megdobáltok, nem haragszok!!! De olyan jó érzés volt ezt leírni, ha már nem mondhatom el senkinek... Tudjátok: "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek."
00.04 - Kár szépíteni, és csukott szemmel járni. Az emberek nem is gondolnák, hogy hány ember teszi ezt. Csak azért mert nem tudnak róla, a környezetük hemzseg a hasonló esetektől. Rólam például senki nem feltételezné ezt, még legvadabb álmában sem. Azért írtam ide. Tudom én, hogy nincs ez rendjén, de hát ez van. Nálad végül kiderült a dolog? Nálam még sose...
2011. okt. 6. 00:10
12/106 A kérdező kommentje:
00.07. - Először dominózást akartam írni, de a sakk nekem is eszembe jutott. ;-)
2011. okt. 6. 00:11
13/106 anonim válasza:
Igazából, engem nem nagyon hat meg. Oké, olyat de olyat... És? Legalább leírtad volna, h pontosan mit csináltatok.
Én téged sajnállak, nem a párodat. Szerintem szánni való élet az ilyen, hisz valószínűleg szar a párkapcsolatod, azért keffentesz félre. Ráadásul bujkálnod kell, nem mondhatod el senkinek, és az elégét ki, hogy néhány vadidegen embernek kiírhatod GYK-n, hogy Te olyat, de olyat...
:) Bocs, de nekem tényleg csak egy dolog jut erről az egészről az eszembe. A szánalom szó.
2011. okt. 6. 00:13
14/106 anonim válasza:
Nálam nem (sem) derült ki. Ennek egy oka volt, hogy én sem mondtam el senkinek soha. Ő viszont igen. Annak ellenére, hogy többször megbeszéltük, ez a mi titkunk marad. Utána már soha többé nem tudtam benne megbízni. Tudod mi a vicc, hogy most, 5 év után is írogat sms-eket...mondjuk egy évben 3-4 db-ot. Soha nem válaszolok egyre sem... Annyira megutáltam. Ilyenkor szoktam sajnálni, hogy az idő kerekét nem lehet visszaforgatni :)
2011. okt. 6. 00:15
15/106 anonim válasza:
Abból, hogy kiírtad ide a kérdést és "eldicsekedtél" a dologgal, nekem az jött le, hogy a lelked mélyén nagyon bánt téged ez a helyzet és össze vagy zavarodva.
Most még tart a titkos izgalom hatása, de hosszútávon az egyik félnek ez kevés lesz és jönnek a problémák. Mert ha olyan jó együtt ....-oni :), akkor onnan már csak egy gondolat: miért nem lehetek hivatalosan is vele?
2011. okt. 6. 00:16
16/106 anonim válasza:
Az veszélyes, ha még mindig írogat... Csak egyetlen sms-t kell, hogy véletlen észrevegyen a párod, és elindul a lavina. Bocs, de a tetteinkért bűnhődnünk kell. :/
2011. okt. 6. 00:18
17/106 A kérdező kommentje:
00.13. - Köszönöm a válaszod. Igen, jól esett leírni, annak ellenére, hogy tudtam, hogy nem dicsérő szavakat fogok kapni. Ennyi...
2011. okt. 6. 00:18
18/106 anonim válasza:
Kérdező, nő vagy, vagy férfi?
2011. okt. 6. 00:19
19/106 anonim válasza:
"Az veszélyes, ha még mindig írogat... Csak egyetlen sms-t kell, hogy véletlen észrevegyen a párod, és elindul a lavina. Bocs, de a tetteinkért bűnhődnünk kell. :/"
Lehet, h igazad van. Mondjuk nem olyanokat ír, hogy hiányzol, meg ilyesmi, hanem pld. ilyeneket, hogy "Szia, mi újság veled, rég hallottam felőletek?" vagy "Szia, rádcsöröghetek holnap?"
A férjem amúgy soha nem nézi meg a telefonomat, de ha megnézné, akkor sok ilyet látna, mert a legtöbb sms-em ilyesmi jellegű, szóval "elmegy a többi közt".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!