Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam?

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés
Jöhet bármilyen vélemény! Nem érdekel? Nem baj! De egyszerűen muszáj elmondanom valakinek, és mivel ez a dolog nem publikus, titeket választottalak. Kikívánkozik belőlem, hogy éppen most értem haza a szeretőm lakásából, és olyat, de olyat... Nekem is van párom, neki is. Megkoronázta a napomat!!! Jöhetnek a kövek, amivel megdobáltok, nem haragszok!!! De olyan jó érzés volt ezt leírni, ha már nem mondhatom el senkinek... Tudjátok: "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek."
2011. okt. 5. 23:49
 71/106 anonim ***** válasza:
76%

Tisztázzunk valamit. A pasid 130(!) kiló, se pénze, se egy lakása, se semmije, te meg állítólag szereted, de megcsalod..

Na most 2 lehetőség van. Vagy egy elhízott sertés vagy, aki életében másodszor látott faszt (1x filmen), vagy bekötötték a netet a zárt osztályra is.

2011. okt. 6. 01:47
 72/106 anonim válasza:

Kerdezo"! En egyaltalan nem ertelek!Te tetted fel ezt a kerdest "Mi a velemenyetek rolam" vagy nem?

A valaszado'k erre reagaltak...Ki igy,ki ugy...

Nekem is van velemenyem..De megtartom magamban!A vilagert sem sertenelek meg!

Egyebirant egeszsegedre...

2011. okt. 6. 01:50
 73/106 anonim ***** válasza:
41%
ringyó
2011. okt. 6. 01:51
 74/106 anonim ***** válasza:
63%
Digó, te bolond, most csuklok a röhögéstől, és felébred miattad a családom! :)))))) ááááááááááááá... ezt a szöveget, vazze! :)))
2011. okt. 6. 01:53
 75/106 anonim ***** válasza:
31%

A vicces az hogy a válaszadók több mint felét, tuti hogy megcsalta már a párja, vagy majd a jövőben teszi meg.

Sajnos igaz az, hogy mindig van szebb és fiatalabb! Ezt elkel fogadni, ha tetszik ha nem. Az amit nem tudsz, az nem biztos hogy nincs.

Olyan férfi nincs aki ne csalná meg a párját, ebben biztosak lehettek. Fogható az alkoholra vagy másra...bár felesleges. Most már a nők is megteszik, mai világban erkölcs és gátlás? Jót nevettem.

Szóval miközben itt okoskodtok, nyugodtan fogadjátok el a tényt hogy ti is hasonló helyzetben jártok, amiről max nem tudtok;)

2011. okt. 6. 02:11
 76/106 anonim ***** válasza:
12%

Az,hogy csak hétvégén találkozgattok 29 évesen,ezt így nem is lehetne normális kapcsolatnak nevezni.

Legalábbis ha nekem volt ilyesmi kapcsolatom,azt nem vettem túl komolyan.

Egyébként meg ha az eredeti pasid ekkora darab fickó,akkor te is valami hasonló fóka lehetsz,uh gondolom mekkora élmény lehet ez neked,hogy végre még egy férfi megkívánt.

2011. okt. 6. 03:29
 77/106 anonim ***** válasza:

válogass magadnak facepalmot:

[link]

2011. okt. 6. 03:30
 78/106 anonim ***** válasza:
na várj, én nem olvastam el a válaszokat, csak a kérdést, de ha neked rendes párod van, mellette szeretőd, a szeretődnek is kapcsolata van, plusz mellette te vagy a szerető, lehet, hogy én nem értem, de hol a probléma?
2011. okt. 6. 06:03
 79/106 anonim ***** válasza:
52%
Véleményem: TE egy szerencsétlen hülye vagy!
2011. okt. 6. 06:16
 80/106 anonim ***** válasza:
91%

Velemenyem? Elpazaroltad a legszebb eveidet egy pasasra, aki a 13 ev alatt nem erzett kesztetest arra, hogy komolyan osszekosse veled az eletet, inkabb anyukajaval el.

Te pedig felaldoztad magad - talan, mert ez volt a kornyezeted elvarasa?

Es most felfedezted, hogy egy masik pasival masmilyen a szex... hogy a szex lehet jo is. Jo??? A francokat. Csodalatos.

En csak azert sajnallak, mert ezt ennyi idosen tudtad meg.

2011. okt. 6. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!