Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam?

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés
Jöhet bármilyen vélemény! Nem érdekel? Nem baj! De egyszerűen muszáj elmondanom valakinek, és mivel ez a dolog nem publikus, titeket választottalak. Kikívánkozik belőlem, hogy éppen most értem haza a szeretőm lakásából, és olyat, de olyat... Nekem is van párom, neki is. Megkoronázta a napomat!!! Jöhetnek a kövek, amivel megdobáltok, nem haragszok!!! De olyan jó érzés volt ezt leírni, ha már nem mondhatom el senkinek... Tudjátok: "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek."
2011. okt. 5. 23:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem is az jött le, hogy remélem, soha nem ilyen nyomorult életem mint neked kedves kérdező. Most megyek és összeteszem a kezem, hogy "csak" annyi problémám van jelenleg, ami:)
2011. okt. 8. 17:51
 102/106 anonim ***** válasza:

"Rendben. Akkor én vagyok az ostoba..téged meg boldog-boldogtalan megcsalt már, mert egy naiv kis nyomi vagy:DD Na szép napot :)"

Azta, mekkora barmok járnak erre :))))) Hány éves vagy drága kis retardált barátunk, akin kábé negyven hozzászóló röhög most? De legalább azt tudod, hogy ostoba vagy. Fél út az egészség felé, már nem kell sok, még akár EMBER is lehetsz, ha a fáról is lemászol. (de vigyázz, mert ha a gravitáció húz le róla, az nem ér ám!)

2011. okt. 8. 21:55
 103/106 anonim ***** válasza:
29%

Azta, mekkora barmok járnak erre :))))) Hány éves vagy drága kis retardált barátunk, akin kábé negyven hozzászóló röhög most? De legalább azt tudod, hogy ostoba vagy. Fél út az egészség felé, már nem kell sok, még akár EMBER is lehetsz, ha a fáról is lemászol. (de vigyázz, mert ha a gravitáció húz le róla, az nem ér ám!)

Ne haragudj, te téged ki kérdezett?:/ Senkit nem érdekel a véleményed, én nem neked írtam, szóval menj és okoskodj máshol:) Nevethet a 40 hozzászóló, ettől függetlenül nem változik a tény, amit leírtam. A húzogatásról anyukád jut eszembe, de ebbe inkább most ne menjünk bele. :)

2011. okt. 13. 11:39
 104/106 anonim ***** válasza:
Meg sok mosolygó kiégett élettelen sz!rházi is emberem, pont mint amilyen te is vagy. Takarodj innen a képmutató szar szövegeiddel, mert senki nem kíváncsi rájuk.
2011. okt. 13. 17:21
 105/106 anonim ***** válasza:
Nekem írtad, de még ehhez is hülye vagy hogy visszakeresd.
2011. okt. 14. 13:14
 106/106 anonim ***** válasza:

kiégett élettelen sz!rházi???

Ez inkább rád lehet jellemző. Csak nem ideges vagy?:)

Szánalmas kis cseléd:D

Nőlj már fel.

2011. okt. 16. 16:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!