Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam?

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés
Jöhet bármilyen vélemény! Nem érdekel? Nem baj! De egyszerűen muszáj elmondanom valakinek, és mivel ez a dolog nem publikus, titeket választottalak. Kikívánkozik belőlem, hogy éppen most értem haza a szeretőm lakásából, és olyat, de olyat... Nekem is van párom, neki is. Megkoronázta a napomat!!! Jöhetnek a kövek, amivel megdobáltok, nem haragszok!!! De olyan jó érzés volt ezt leírni, ha már nem mondhatom el senkinek... Tudjátok: "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek."
2011. okt. 5. 23:49
 51/106 anonim ***** válasza:
70%
Kicsim,itt nem az a baj,hogy te megcsalod a párod (ill.nem csak az) hanem az is,hogy hülyére veszed. 130 kiló. Na és? De Ő is egy ember akinek van lelke,és aki valsz. összetörne ha megtudná,hogy megcsalod. Szereted? Az lehet. A pénzét,a kocsiját,a lakását...De hogy Őt magát? Azt kétleném.. Tudod..Én szeretem a férjemet. És ha csak belegondolok abba,hogy megcsalom őt,elfog a rossz érzés. Bűntudatom lenne,nem tudnék a szemébe nézni. Nem köpöd le a tükröt? Nem szokásom mások felett ítélkezni,de ez akkor is gusztustalan. Szégyeld magad. Amit teszel az erkölcstelen. Ő pedig várja,hogy hazaérjen...A feleségéhez..Aki előtte 2 nappal egy másik faszival szexelt...bocs de ha pasi lennék,és a feleségem lennél akkor én biztosan felpofoználak,és ez esetben meg is érdemelnéd. Tedd azt tovább amit csinálsz,de ne feledd: Isten nem ver bottal.. Lennél te még boldog...
2011. okt. 6. 00:48
 52/106 A kérdező kommentje:
00.16. Végre beleláttál a lényegbe. Köszönöm!
2011. okt. 6. 00:49
 53/106 A kérdező kommentje:
Szilvásbuktás 00.32. - Köszönöm, ha szilvásbuktát éppen nem is csináltam még, de elég jól főzök azért. Látod, valamire azért csak jó vagyok!
2011. okt. 6. 00:51
 54/106 A kérdező kommentje:
Másik 00.32. - Igen, igaz a felfokozott állapot, eléggé a hatása alatt állok. Tényleg leperegnek rólam most a vélemények, pedig tudom, hogy igazatok van. Akkor lenne baj, ha ezt nem látnám be. De mint mondottam, most ez van!
2011. okt. 6. 00:54
 55/106 A kérdező kommentje:
2. 00.37. Köszönöm a jókívánságaidat. Látom téged már csaltak meg. Sajnálom!
2011. okt. 6. 00:55
 56/106 anonim ***** válasza:
33%
Szánalmas vagy, de amúgy leszarom. Jóéjt.
2011. okt. 6. 00:56
 57/106 A kérdező kommentje:
00.38. - Miért? Mivel a környezetemben nem tud erről senki, még a legjobb barátnőm se, így nincs aki ezeket a fejemhez vágja, aki észhez térítsen. Különben nem gondoltam, hogy ennyi ember fog ilyen későn reagálni. Még jó, hogy ennyi éjszakai bagoly pszichológus van itt. Köszönöm!
2011. okt. 6. 00:59
 58/106 A kérdező kommentje:
00.43. - Ügyes! De a párom azt se tudja, hogy mi az az előzmények.
2011. okt. 6. 01:01
 59/106 anonim ***** válasza:
54%

Akkor lenne gond, ha ezt nem látnád be? Most viccelsz?

Ha nem létnád be, de sikerülne felnyitnunk a szemed, és változtatni akarnál, hűséges maradni a férjedhez, megbeszélni vele, hogy fogyjon le stb. akkor tisztelnélek.

Viszont, pont az a gond, hogy belátod, hogy igazunk van, és szarságot csinálsz, ennek ellenére mit sem érdekel az egész!

Na a gond ez, nem pedig az, hogy belátod, vagy sem.

2011. okt. 6. 01:01
 60/106 anonim ***** válasza:
100%

:)) Na, én mint egyik éjszakai pszichológus bagoly, mentem aludni :) Csak annyit mondok még zárásul, hogy jól jegyezd meg ezt az életérzést amit most élsz át, mert később mikor majd vége lesz a kapcsolatnak, és átmegy a dolog néma utálkozásba, vagy közönyösségbe, akkor majd sokszor fog eszedbe jutni :)

Jóéjt mindenkinek!

2011. okt. 6. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!