Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam?

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés
Jöhet bármilyen vélemény! Nem érdekel? Nem baj! De egyszerűen muszáj elmondanom valakinek, és mivel ez a dolog nem publikus, titeket választottalak. Kikívánkozik belőlem, hogy éppen most értem haza a szeretőm lakásából, és olyat, de olyat... Nekem is van párom, neki is. Megkoronázta a napomat!!! Jöhetnek a kövek, amivel megdobáltok, nem haragszok!!! De olyan jó érzés volt ezt leírni, ha már nem mondhatom el senkinek... Tudjátok: "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek."
2011. okt. 5. 23:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/106 A kérdező kommentje:
00.15. - Nekem is volt már, hogy megbántam, mint ahogy ezt is biztos meg fogom egyszer. De most a pillanatnak élek. Az sms-ekre tényleg vigyázz, nem jó lenne ennyi idő után lebukni, pláne a semmiért!
2011. okt. 6. 00:22
 22/106 anonim ***** válasza:
86%

Én nem értem, normális lelkületű ember nem inkább azzal dicsekszik el, hogy x éve hűséges a párjához?

Mióta erény azzal dicsekedni, hogy "éppen az előbb d..tam félre, de olyat.."? Szerintem ezzel csak az unintelligens emberek vágnak fel. Bocs.

2011. okt. 6. 00:24
 23/106 A kérdező kommentje:
00.16. - Nem dicsekvésnek szántam, tudom, hogy ez nem dicséretre méltó. Soha nem akarnék vele hivatalosan együtt lenni, mint ahogy ő se velem. Ez másról szól, és így is marad.
 24/106 anonim ***** válasza:
100%
Én nem így nem tudok mit gondolni a szituációról. Ha elmondod hát mindenkinek, akkor meséld el a történeted ( ok-okozat)!
 25/106 anonim ***** válasza:
100%
Én arra vagyok kíváncsi, miért csináltad.
2011. okt. 6. 00:25
 26/106 A kérdező kommentje:
00.29 - Nő, 29 éves. Igen kedves férfiak, jöhetnek a na ugye, hogy nem csak a férfiak csinálnak ilyet, és hasonló mondatok.
2011. okt. 6. 00:25
 27/106 anonim ***** válasza:
73%
Egy k*rvával én sem lennék együtt hivatalosan. Az olyan megalázó.
2011. okt. 6. 00:26
 28/106 anonim ***** válasza:
50%
Még mindig csak: Fasz!
2011. okt. 6. 00:27
 29/106 A kérdező kommentje:
00.24 - Mindezek ellenére intelligens embernek tartom magam, nem ezen múlik szerintem. Diplomám van, tanult nő vagyok. Látjátok nem ezen múlik.
2011. okt. 6. 00:28
 30/106 anonim ***** válasza:
55%

"Jöhet bármilyen vélemény! Nem érdekel? Nem baj!"

Ebből nem az látszik, hogy :

1. érdekel a véleményünk

2. valaha is meg fogod bánni

"Kikívánkozik belőlem, hogy éppen most értem haza a szeretőm lakásából, és olyat, de olyat..." "Megkoronázta a napomat!!! "

Na most ne haragudj, de mi ez, ha nem dicsekvés?? :) Egyértelműen dől a kérdésedből a dicsekvés és a felvágás.

Most aztán jöhetnek felőled a kövek, a szidás, hogy milyen vagy, lesz*rod, mert te most olyan de olyan jót... hogy meg van koronázva a napod, így nem érdekel az sem ha szidnak.

Nekem ez jön le ebből.

2011. okt. 6. 00:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!