Jöhet bármilyen vélemény! Nem érdekel? Nem baj! De egyszerűen muszáj elmondanom valakinek, és mivel ez a dolog nem publikus, titeket választottalak. Kikívánkozik belőlem, hogy éppen most értem haza a szeretőm lakásából, és olyat, de olyat... Nekem is van párom, neki is. Megkoronázta a napomat!!! Jöhetnek a kövek, amivel megdobáltok, nem haragszok!!! De olyan jó érzés volt ezt leírni, ha már nem mondhatom el senkinek... Tudjátok: "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek."
Az sms-ekkel nem fogok lebukni, mert nincs mivel lebukni. Ez már régen volt.. és hát nálunk is volt oka. Akkor már 3. éve nem volt köztünk semmi szex itthon... (2 gyerekünk van). Tőle pedig jöttek a bókok, az elismerések, és a mai napig belém is van habarodva, de nekem nem kell többé sem ő (miután a bizalmam elveszett iránta), sem ilyen szituációk. Épp elég büntetés nekem, hogy ezzel a tudattal élek, hogy ezt tettem. Persze nem akasztom fel magam emiatt, de ha újra kezdhetném, nem tenném. Ugyanis az "örömök" rövid ideig tartanak ahhoz képest, hogy utána milyen hosszú időn keresztül bánod az egészet.
2011. okt. 6. 00:28
32/106 anonim válasza:
*nem érdekel a véleményünk. bocs elírtam
2011. okt. 6. 00:29
33/106 anonim válasza:
Ezesetben: Ribanc!
2011. okt. 6. 00:29
34/106 anonim válasza:
Ki a szar vagy?
2011. okt. 6. 00:30
35/106 anonim válasza:
00.16.
Direkt azért tettem idézőjelbe a dicsekvést, mert lejött a mondanivalódból az ambivalencia. Látszik, hogy valami belehajszolt ebbe a szituba és olyan, mintha csakazértis élvezni akarnád, ha már így hozta az élet.
Abból, hogy nem akarjátok hivatalossá tenni, azt szűröm le, hogy csak a szexről szól, amit otthon esetleg nem kaptok meg.
Én nem akarok ítélkezni, és szerintem senkinek nincs is hozzá joga, főleg, hogy nem ismerjük a történeted. Lehet, hogy a párod számtalanszor beletaposott már a lelkedbe, vagy szexproblémái vannak stb. Bármi lehet mögötte.
2011. okt. 6. 00:32
36/106 anonim válasza:
Szerintem süssél szilvásbukátát! Legalább arra még lehet jó vagy.
37/106 anonim válasza:
Én is voltam már szerető, és én is megbántam.
Tudom, milyen felfokozott "állapotban" vagy most, és épp ezért lepereg az emberről minden sértés ilyenkor, ezért is írta sztem, hogy tök mindegy, mit írtok neki, leribancozzátok, stb. stb.. ez ilyenkor még jól is esik, mert még annyira az átélt élmények hatása alatt van.
Nem gondolok rólad semmit. Mindennek van oka, előzménye, és azokat mi ugye nem tudjuk mert nem irtad le.
38/106 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy megcsaltad a pasid, de minek büszkélkedsz vele itt?
Remélem sosem leszel igazán szerelmes és igazán boldog. A párodnak kéne elmondani te szemét,nem vad idegeneknek. Süllyedj jó mélyre...Remélem a párod elhagy,de előtte remélem jól megcsal..Az ilyenek mint te azt érdemlik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!