Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam?

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés
Jöhet bármilyen vélemény! Nem érdekel? Nem baj! De egyszerűen muszáj elmondanom valakinek, és mivel ez a dolog nem publikus, titeket választottalak. Kikívánkozik belőlem, hogy éppen most értem haza a szeretőm lakásából, és olyat, de olyat... Nekem is van párom, neki is. Megkoronázta a napomat!!! Jöhetnek a kövek, amivel megdobáltok, nem haragszok!!! De olyan jó érzés volt ezt leírni, ha már nem mondhatom el senkinek... Tudjátok: "Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek."
2011. okt. 5. 23:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:
100%
Valóban csak egy használati tárgy vagy. Nem kellesz sem a "párodnak" sem a szeretődnek. Ja, és dehogynem nézel te még ide vissza, max. nem írsz többet. Megöl a kíváncsiság, hogy kiből mit váltott ki a kérdésed. :D Vicces.
2011. okt. 6. 09:56
 92/106 anonim ***** válasza:

Ez nem is nevezhető igazi kapcsolatban, mert abban nem csalják egymást a felek.

De gondolom, most írhatok neked akármit, mert úgy is mind lepereg rólad.

Amúgy képzeld, én 5 éve vagyok párkapcsolatban a párommal, amiből 3 távkapcsolat volt. És képzeld, hogy volt annyi tartásom, hogy nem csalom meg a páromat, mert tudom hogy nem érdemli meg.

Ám mindannyian emberek vagyunk és mindenki a legjobb belátása szerint cselekszik.

2011. okt. 6. 10:00
 93/106 anonim ***** válasza:
62%
Nem csodálkozom azon,hogy megcsalod,egy kövér embert én nem tudnék kívánni.Jobb lenne mást keresned helyette,mint ahogy az egyik válaszadó írta, mindig van szebb és fiatalabb(ez a férfiakra is igaz)Az is a gond,hogy a párodon kivül nem voltál mással,nem lehet egy életet leélni úgy,hogy csak 1 emberrek fekszünk le.Szóval én nem itéllek el,de mindkettőtöknek jobb lenne,ha szakítanátok,és új életet kezdenétek.
2011. okt. 6. 11:12
 94/106 anonim ***** válasza:

01:18

Már pedig igen jót sírtam rajta, akármit is veszel le a hozzászólásomból.

2011. okt. 6. 16:48
 95/106 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a "kérdésnek" mi értelme volt?

"Jöhet bármilyen vélemény, nem érdekel", de ha jön a bármilyen vélemény, azt kikéred magadnak. Maradtál volna csendben.

Egyébként ez bizonyítja, hogy nem a diplomáddal leszel intelligens. 29 évesen meg marha nagy büszkeség hogy félrecuccolsz, és elég szégyen, hogy ez teszi boldoggá a napod...

2011. okt. 6. 17:19
 96/106 anonim ***** válasza:

hát szerintem nem csalja meg minden pasi minden barátnőjét, de olyan pasit- és lányt is- vadászni kell aki még soha egyetlen párját sem csalta meg. Pl. lefekszel valakivel amikor van párod, de elhagyod utána a párod a másikért, na ez is megcsalás, más kérdés h le is lépsz...

Itt van az én párom, eddig az összes barátnőjét megcsalta- többször is, 4 éve vagyunk együtt, de állítólag engem nem csalt meg. A: hazudik B:öregszik

2011. okt. 6. 17:44
 97/106 anonim ***** válasza:
100%

" A vicces az hogy a válaszadók több mint felét, tuti hogy megcsalta már a párja, vagy majd a jövőben teszi meg. "

Tudtad, hogy az általánosítás az egyszerű emberek eszköze? Kicsit ostoba vagy, de lesz ez még így se :)

2011. okt. 6. 20:25
 98/106 anonim ***** válasza:
74%

Digo válasza:

Tisztázzunk valamit. A pasid 130(!) kiló, se pénze, se egy lakása, se semmije, te meg állítólag szereted, de megcsalod..

Na most 2 lehetőség van. Vagy egy elhízott sertés vagy, aki életében másodszor látott faszt (1x filmen), vagy bekötötték a netet a zárt osztályra is.

Most ezen majdnem félrenyeltem a röhögéstől, mert épp esze:D Pacsi neked, hatalmas volt:DDDD

2011. okt. 6. 21:06
 99/106 anonim ***** válasza:
100%
A véleményem: örülök annak, hogy az én életem nem ilyen pocsék!
2011. okt. 6. 21:36
 100/106 anonim ***** válasza:
52%
Rendben. Akkor én vagyok az ostoba..téged meg boldog-boldogtalan megcsalt már, mert egy naiv kis nyomi vagy:DD Na szép napot :)
2011. okt. 8. 16:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!