Mért kell velem ezt csinálni?
Hát nem úgy tűnik az írásodból, mintha szín ötös tanuló lennél...
Egyébként meg igaza van annak, aki azt írja, hogy lenézed a társaidat és a tanáraidat. Te képzelsz túl sokat magadról meg fűt-fát ígérgetsz és nem tartod be. Azt mondod megígértetik veled, és te nem ígéred meg. Hát...rosszul gondolod. Tudod, ha valamit nem akar az ember és becsületes, akkor nem fog olyat megígérni, amit nem fog betartani. Akkor sem, ha mások akarják ráerőszakolni. Miért nem mondod meg a szüleidnek, hogy nem akarsz menni? Mondd nekik, hogy mész másik szakkörre ami téged érdekel, mert az énekkar egyáltalán nem köt le és nincs is jó hangod hozzá, és kellemetlennek érzed, hogy jó énekhang nélkül kornyikálsz. Vagy sport vagy bármi, ami leköt. Nem kell otthon punnyadnod, igazuk van. Szóval először kicsit magadba nézz és gondolkozz el, mielőtt másokat leoltasz.
Te már kérdezted meg ezt tegnap vagy azelőtt, igaz?
Ha nem akarsz ne menj, nekem is sok dolog volt amivel nem hagytak békén amig rájuk nem hagytam, aztán nem mentem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!