Mért kell velem ezt csinálni?
Szia!
Hát sztem mindenképp mondd meg h nem akarsz menni. Anyukádnak így, az énektanárnak meg h "mást csinálok" "közbejött vmi" "akkor van edzés" vagy h nincs kedvem. Jó most ez lehet h nem segít rajtad, de nem is ismerem az anyukádat, stb. (Nekem is volt ilyen esetem: majdnem egy évig húztam a dolgot: vki hívott zenélni és mindig előtte kellett hazajönnöm, és majdnem minden alkalommal megkérdezte h mikor jövök már, és nemrég megmondtam neki h bocsi, de nincs kedvem.) De nem ismerem az anyukáddal lévő kapcsolatot de én az enyémmel tuti azt csinálnám h szépen nyugodtan, nem idegesen mondanám neki h de anya ez is meg az is a barátnőm (nem hozhatnám fel őket pl hétvégén? vagy találkozz velük többször így lehet h anyukád is észreveszi h akkor mégiscsak elmegy valakivel a gyerek:) ) és h nem szeretnák odajárni mert, .. . És mindenképp beszéld meg vele ezt a suli dolgot, sztem menj vissza gimibe.
(Azt sem tudom h a tanárral milyen a kapcsolatod vagy tudod-e ezeket mondani nek amiket írtam)
De hát sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!