Mit tudok csinálni, és mit tudnak velem csinálni? Részletek lent.
"Be is nyújtottam 5000 volt volt az illetékdíja,ma jött a levél,h fizessek még 2200ft-ot,valamint csatoltak egy kitöltendő levelet(6oldalas)családtagok jövedelméről,ház,ingóságok,kocsik....szóval mindent bele kell írni.Na most a probléma,hogy nem állunk rosszul anyagilag a család nevén van két kocsi,egy motor,a házunk 20-30 milliót ér,így biztos nem fogják elengedni."
1. A TB 5100 Ft/hó. Hogy jott ossze 70 E?
2. A TE neveden konkretan milyen vagyon van? Ha nincsen Téged tartasra kotelezett ember, akkor Te egyedülálló vagy, ha van ilyen ember, akkor meg ő köteles kifizetni Neked, akkor az ő vagyoni helyzetét nézik.
"Be is nyújtottam 5000 volt volt az illetékdíja,ma jött a levél,h fizessek még 2200ft-ot,valamint csatoltak egy kitöltendő levelet(6oldalas)családtagok jövedelméről,ház,ingóságok,kocsik....szóval mindent bele kell írni.Na most a probléma,hogy nem állunk rosszul anyagilag a család nevén van két kocsi,egy motor,a házunk 20-30 milliót ér,így biztos nem fogják elengedni."
Ja, az illetek 2200 Ft, amikor en nyujtottam be halasztas miatt, akkor sekonyvelték le! Nem az 5 E felett kell ezt fizetni, hanem nem tudjak, hova konyveljek le az 5E-t, ami beérkezett hozzajuk, meg figyelmetlenek, nem kotottek ossze az 5E-t a kerveennyel, telefonalj 3-4-et, es megoldodik.
Igen. De ha jol ertem, nincs tartasra kotelezve.
Egyebkent az aPEH a jegybanki alapkamat 2xesét teszi rá a késedelmes fizetesre, tehat ez lesz, ha nem engedik el. Evente bekérik Tőled, mindig a mar kamattal emelt osszeget. Szerintem.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!