Hogy tudta ezt csinálni velem?
Az unokahúgom egyben ő a legjobb barátnőm is (Volt)
Összejött a volt pasimmal, akit még most is szeretek :(
Azzal próbálta kimagyarázni magát a csaj, hogy bepiált és úgy jöttek össze. És csak 3 napig volt vele, de már megbánta, és ne haragudjak. Hogy tehette ezt meg velem? Mondtam neki hogy felejtsük el egymást, és nem is foglalkozok vele. Pedig mindig azt szoktuk egymásnak mondani ha ilyesmit hallunk másról hogy mi ezt soha nem tudnánk megtenni hogy olyan pasira ránézünk akihez már az egyikőnknek valamilyen köze is volt. Meg ráadásul az unokahúgom is :( Mit csináljak? Ekkorát még életemben nem csalódtam senkiben. Olyanok voltunk mint a testvérek. :(:(
Ti ehhez a történethez mit szóltok? :( Nagyon durva amit meg tudott velem csinálni ugye? :(:(
Háát.. Tudom, hogy még szereted, és emiatt fájdalmas, de végülis má nem vagy együtt a sráccal.. Én ezzel úgy vagyok, hogy akik megtehetik, jöjjenek csak össze, érezzék jól magukat, én nem szabnám meg senkinek, hogy kivel jöhet össze. Ha egy barátnőm és a pasi aki bejön ráflesselnének egymásra, biztos szarul érezném magam, de igyekeznék higgadtan, normálisan viselkedni, én nem szabhatom ezt meg, és nem akarnám senki boldogságát megakadályozni még akkor se, ha nekem az szar. Persze még nem voltam ilyen helyzetben, szóval lehet hogy most álszent vagyok, de talán inkább csak racionális. Összejönni nagyon jó dolog, nem jó az, ha bizonyos emberek tilalom alatt állnak. Képzeld ha újra szerelmes lennél, és már majdnem összejönne, mikor kiderülne, hogy valamelyik rokonod/barátodhoz már köze volt, ezért tabu!
Egyszer egy barátnőm összejött a sráccal, és a srác haverja meg ott bosszankodott, mert tetszett neki a csaj, és haverjával megígérték egymásnak, hogy egymás kiszemeltjéhez nem nyúlnak, erre lámlám, megszegte! Közben meg tetszett neki jópár másik csaj is, a barátnőmnek meg egy kb. 2,5 éves kapcsolata lett ebből.
Tudom, hogy itt másról van szó, hogy te szereted őt, és az unokahúgod ezt eddig is tudta, de vedd figyelembe ezt a nézőpontot is, biztosan nehéz lett volna visszafojtani a vágyat. Örülj, hogy csak 3 napig tartott. Hadd pasizzon már.. És pasizz te is!
Ráadásul szerintem eleve nincs értelme mindenféle előre megbeszélt elvekhez ragaszkodni, mert úgyis felülírja az élet! Lehet, hogy egyszer belezúgsz az ő voltpasijába, és viszont.. akkor mi lesz?
Ráadásul még meg is bánta és bocsánatot is kért. Képes lennél emiatt végleg megszakítani? Ennyit ért a barátság?
Utolsó, kb. ugyan úgy gondolom mint te..:)
De nagyon rossz érzés :(
Ismerek olyan nőt,akinek a férje a legjobb barátnője volt pasija. És láss csodát végül a barátnő férje meg ennek a nőnek az exe lett. Párt cseréltek és most a születendő gyereknek a legjobb barátnő meg az ex lesz a keresztszülei.
Nem szabad ilyen elveket tartani.Egyszer lehet beleszeretsz abba,akivel az unokahúgod együtt volt..
Egyébként meg megbánta és bocsánatot kért,szerintem egy barátság sokkal fontosabb,mint egy pasi..
Én meg nem fogok soha úgy gondolni a volt pasijaira.
Nem tudnám megcsinálni lehetnének akár milyen jó pasik.
Persze.. Majd még nyálat is cserélünk...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!